Emeklerimiz Çalındı 1-2

8 Nisan 2012

Konyaspor karşısında karşılaşmayı uzun bir süre önde getiren Boluspor hakem Hüseyin Sabancı'nın ters kararları sonrasında yenilmek den kurtulamadı. Boluspor sahasından Konyaspor...

Konyaspor karşısında karşılaşmayı uzun bir süre önde getiren Boluspor hakem Hüseyin Sabancı'nın ters kararları sonrasında yenilmek den kurtulamadı.

Boluspor sahasından Konyaspor ile karşılaşırken sahada alacağı bir üç puanla ilk iki şansının artırıp yoluna devam etmek istiyordu. Kırmızı beyazlı ekibin son haftalardaki yükselen performansı Konyaspor karşılaşmasının ilk dakikalarına da yansırken karşılaşmada rakibi ne oranla iyi bir futbol ortaya koyuyordu.

Kırmızı beyazlı ekibimiz pozisyonları arka arkaya gelirken güzel futbol da  golde habercisi gibiyiydi. Karşılaşmada ilk tehlikeli pozisyon ceza sahasında Veysel yarım volesi kale içinden çıkarılırken kırmızı beyazlı ekibimiz mutlak bir golden olmuş oldu.

Boluspor maça tamamen ağırlığını koyup rakip kaleye yüklenmek isterken defans da Hakan Arslan kendi çabaları ile kazandığı topu Kenan Özer 'in önüne bırakarak kontra atak yaratırken bu pozisyonda Kenan Özer klasına yakışır bir hareketle ceza sahasında bulunan Veysel Cihan'a bıraktı ve topun gelişine topuk pası ile kaleye gönderen tecrübeli oyuncu Boluspor' u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarıda ise Boluspor sahanın tek hakimi olurken Konyaspor takımı Boluspor sahasına sadece uzun toplarla gelmeye çalışıyordu. Kırmızı beyazlı ekip karşısında etkili olamayan yeşil beyazlı ekip hakemin devreye girmesi ile duran toplarla pozisyon bulmaya başladı.

Son bölümlerde adeta tüm taktir haklarını Konyaspor a kullanan Hakem Hüseyin Sabancı 78. dk girdiğimiz anda bir serbest atış vererek tamamen devreye girerken Konyaspor serbest atıştan beraberlik golünü kazanan taraf oldu . Kalesindeki golden sonra hakemin ayak oyunları da tamamen sahaya hakim olunca maçın motivasyonunu kaybeden ekibimiz  88 dakikada Robak'ın penaltı atışına da engel olamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

 

Boluspor: 1 - Konyaspor: 2
Stat:
Atatürk
Hakemler: Hüseyin Sabancı, Birol Güldane, Erdem Gökalp

Boluspor: Atacan, Hakan, Orhan, Onur, Ferhat, Veli, Veysel, Alp, Savaş, Kenan, Aydın (Dk. 74 Gomis)

Konyaspor: Marıusz, Ertuğrul (Dk. 61 Recep), Abdullah, Selim, Erdinç, Alvaro Mejia Perez, Gökan (Dk. 90 Abdulkerim), Ali (Dk. 66 Serbay), Tolga, Serkan, Marcin Andrzej Robak

Goller: Dk. 25 Veysel,(Boluspor), Dk. 78 Recep, Dk. 88 Robak(Konyaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 65 Savaş, Dk. 87 Veli, Dk. 90 Onur(Boluspor), Dk. 83 Serbay(Konyaspor)

Kırmızı Kart: Dk. 85 Ferhat(Boluspor)

 Bu Sözler Herkesi Heyecanlandırdı !

Bu Sözler Herkesi Heyecanlandırdı !

1793 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.060122013092041