Emniyet Müdürü Tahir Bayındır Başarılar Diledi

7 Haziran 2011

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, ''Boluspor'a genç, koşan, mücadele eden, iyi niyetli, dürüst ve ilerde para kazanabilecek futbolcular kazandırmayı düşünüyoruz''...

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, ''Boluspor'a genç, koşan, mücadele eden, iyi niyetli, dürüst ve ilerde para kazanabilecek futbolcular kazandırmayı düşünüyoruz'' dedi.

 

Bolu Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, yeni göreve gelen Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetimini kulüp binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyareti esnasında açıklama yapan Bayındır, spor yasasının değiştiğini ifade ederek, ''Yeni yasa uygulamaya girdi. Ben, Boluspor taraftarının centilmenliği ve yasalara saygısını konusunda en ufak bir şüphem yok. Bugüne kadar da taraftarımız bunu gösterdiler. Ama budan sonraki süreçte yasa çok ağır maddeler, çok ağır cezalar getirdi'' diye konuştu.

Bayındır, Boluspor taraftarının ceza almasını, mağdur olmasını istemiyoruz diyerek, ''Taraftarlardan isteğimiz, o yasayı tekrar gözden geçirsinler. Bizde yardımcı olacağız. Biraz daha hassas, takıma zarar vermekten ziyade takımı ve futbolcuyu teşvik etme anlamında tezahürat yaparlarsa Bolu'ya ve Boluspor'a gereken faydayı gösterirler. En basit hata, 6 aydan başlıyor. Müsabakadan men, hapis cezası ve para cezası var. Maç saatinde ceza aldığında en yakın polis merkezinde gidiyor orada bekletiliyor. Bu yasalar sadece burası için geçerli değil, yani maçın burada olması şart değil. İnşallah yeni sezonda Boluspor istediği yere gelir'' şeklinde konuştu.

 

Emniyet Müdürü Tahir Bayındır'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, ''Emniyet Müdürümüzün futbola ve bize bakışı kuvvet veriyor. Boluspor başarı yakalayacaksa bu başarı da bana göre emniyetimizin çok büyük desteğini bizim hissetmemiz lazım. Emniyet müdürümüz, her konuda bizim yanımızda olmuştur. O anlamda bize güç vermektedir. İnşallah bu sezonda hep beraber yönetimin desteğini alıp takımımızı en iyi şekilde başarıya getirmeye çalışacağız. İnşallah bu sezon hayırlı'' şeklinde konuştu.

 

Yeni sezonda transfer çalışmalarından bahseden Çarıkçı, dün itibari ile teknik direktör arama çalışmalarına başladık. Cuma gününe kadar teknik direktör arama çalışmalarını bitirmeyi düşünüyoruz. Çünkü, transferlerimiz başlayacak. Transfer komitemizin belirlediği beş, altı isim var. Bu isimleri, tekrar toplantı yaptığımızda bu isimlerden birine karar verip görüşeceğiz. Daha sonra da transfer konusunda çalışmamız olacak. Fuat Çapa, Yılmaz Vural ve Güvenç Kurtar  ile görüştüklerini'' ifade etti.

 

Bolusporluyuz.com

 

 

 

 

1975 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.19177508354187