Engin Süper Ligde imzamızı atarız

20 Haziran 2012

Boluspor transfer komitesi dış transferde ilk imzayı eski oyuncumuz Engin Aktürk'e attırdı. Geçtiğimiz sezon Ç.Rizespor forması giyen Engin Aktürk ve...

Boluspor transfer komitesi dış transferde ilk imzayı eski oyuncumuz Engin Aktürk'e attırdı. Geçtiğimiz sezon Ç.Rizespor forması giyen Engin Aktürk ve menajeriyle Boluspor tesislerinde bir araya gelen Boluspor transfer komitesi uzun görüşme sonrası Engin Aktürk'le 1 yıllık anlaşma sağladı.

 

Boluspor'da 2004-2005-2005-2006-2006-2007 ve 2007-2008 sezonlarında Boluspor forması giyen ve Boluspor formasıyla iki şampiyonluk yaşayan tecrübeli defans oyuncusu Engin Aktürk yuvaya göndü. İç ve dış transferde çalışmalarını sürdüren Boluspor transfer komitesi geçtiğimiz sezon Ç.Rizespor forması giyen ve eski oyuncumuz olan Engin Aktürk'le 1 yıllık sözleşme imzaladı. Boluspor tesislerinde yapılan uzun görüşmeler sonrası Engin Aktürk kendisini Boluspor'lu yapan boş mukaveleye imza attı.

 

'ÜÇÜNCÜ ŞAMPİYONLUĞUMU YAŞAMAYA GELDİM'

Öncelikle çok güzel yaşadığım bir kulüp Boluspor. 3.Lig de yeni bir yönetim vardı o zaman gelmiştim. O yönetimle şampiyonluklar yaşadım ve Boluspor'u 3.Lig'den Bank Asya'ya kadar taşıdık. Daha sonra Boluspor'la yollarımız ayrıldı ve Süper Lige transfer oldum. Geçmiş seneler futbolumuza tecrübe kattı. Geçtiğimi sezon Ç.Rizespor'da play-off yaşadık. Eski takımımla sözleşmem bitmişti ve Boluspor'dan beni çok onur edici bir davet geldi. Benimle yeni sezonda olmak istedikleri söylediler. Bende onlarla olmak istediğimi söyledim. Sonuç olarak imzamızı attık. 1 yıllık bir anlaşma yaptık. Fazlası da olabilirdi ama önemli değil biz her zaman Boludayız. İnşallah önümüzdeki sene Süper Ligde imzamızı atarız. Hedeflerimiz var, hedefler olduğu için buradayım. Daha öncede birkaç kez gelişim söz konusu olmuştu. Ama farklı kulüplerle anlaştım daha sonra yani net bir teklif alamamıştım. Bu sezon net istendiğimi fark ettim. İmzamı attım, onurlu ve guruluyum. Boluspor forması benim için çok önemlidir. Sonuç olarak iki şampiyonluğum var. Sanırım Boluspor tarihinde iki şampiyonluk üst üste yaşayan bir ben varım herhalde. Üçünü şampiyonluğumu da Boluspor'da yaşamak istiyorum ve Boluspor tarihine geçmek istiyorum. İnşallah bu istek ve arzuyla şampiyon oluruz. Başkanım Abdullah Abat ve yönetici ağabeylerime beni Boluspor'da tekrar görmek istedikleri için teşekkür ediyorum.

 

'HERKESİN GEL DEMESİ GURURLANDIRDI'

Serhat Güller hocam sevdiğim ve ailecek görüştüğüm bir insan. Burada çalıştığım dönemden sonra devamlı telefonla görüştüğüm ve çok saygı duyduğum, örnek aldığım bir insan. Gelmemde tabiî ki hocamın büyük etkisi var. Oda gel Engin birlikte çalışalım dedi. Herkesin gel demesi gerçekten beni gururlandırdı. Aslında benim hak ettiğim bir şey diye düşünüyorum. Boluspor'dan ayrıldıktan sonra hep 14 numaralı formayı sırtımda taşıyan bir insanım. Böyle güzelliklerin yaşanması ve böyle onur verici bir davetin gelmesi gerçekten mutluluk vericiydi. İnşallah takım olarak bu sen güzel şeylere imza atacağız diye düşünüyorum.

 

1999 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12345290184021