Erçoşkun'dan 1965'lilere Ziyaret

21 Mart 2011

AKP Milletvekili Aday Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmaları kapsamında 1965 Taraftarlar Derneğini ziyaret etti. Bolu'da yaşayan, Bolu'da tüketen bir insan...

AKP Milletvekili Aday Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmaları kapsamında 1965 Taraftarlar Derneğini ziyaret etti. Bolu'da yaşayan, Bolu'da tüketen bir insan olarak aynı ortamı paylaştıklarını söyleyen Ercoşkun taraftarlara, herhangi bir konuda soracakları ve istedikleri bir şeyler olup olmadığını sorması üzerine Dernek Başkanı Büyüktopaç, Milletvekili aday adayından dernekleri için masa ve sandalye istedi.

 

Seçim çalışmaları kapsamında Boluspor 1965 Taraftarlar derneğini ziyaret eden AKP Milletvekili Aday Adayı Ali Ercoşkun, bugüne kadar Boluspor'a ve derneğe verdikleri desteğin bundan sonra da devam edeceğini söyleyerek Boluspor'un Bolu için bir marka olduğunu ve tüm Bolulular'ın hayatlarında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Çocukluk anılarında da Boluspor'un büyük yer tuttuğunu söyleyen Ercoşkun, çok küçkken kaybolduğunda babasının kendisini Boluspor'un stadında bulduğunu gülerek anlattı.

 

ERCOŞKUN'DAN 'TEKNİK DİREKTÖR' DEĞERLENDİRMESİ

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Taraftarlar Derneği'nde kendisini karşılayan taraftarlarla yaptığı sohbette, son 15 yıldır gerek yönetimdeyken gerekse yönetimde olmadığı zamanlarda Boluspor'a her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. Stadın inşat halini hatırladığını, oysa bugün geldiği durumun ortada olduğunu belirten ERcoşkun, 'Sporun amatör ruhunu koruyarak bundan sonra da önümüze bakmaya devam edeceğiz' şeklinde konuştuktan sonra 'Bu da biraz teknik direktör değerlendirmesi gibi oldu' dedi.   

 

1965 Taraftarlar Derneği Başkanı Zikrullah Büyüktopaç ve yönetim üyeleri tarafından ağırlanan Ercoşkun, sohbetin ilerleyen dakikalarında üyelerin sorularını yanıtlarken kendisinden bulunulan bir talebi de geri çevirmedi.

 

5 BİN KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONU SÖZÜ

Geçtiğimiz günlerde Bolu'ya gelen Devlet Bakanı Faruk Özak'la yapılan görüşmelerin neticesini soran bir üyeye Bolu'ya pek çok konuda destek aldıklarını belirten Ercoşkun, 'Özellikle stadın ışıklandırılması gibi sıkıntılı bir konuyla başlayıp bunun yanında küçük amatör kulüplerimizin destekleri gerek Bolu merkez, gerekse ilçeler anlamında. Yeniçağa, Gerede, Göynük gibi her gittiğimizde de muhakkak bir artı aldık. Bolu için merkezde en önemli, en birinci sporla alakalı meselemiz ne derseniz ben Kapalı Spor Salonu derim. En az 3 bin 5 yüz kişilik hatta belki 5 bin kişilik kapalı spor salonu olduğunu söyledim Bakan Bey'e. Bizim zaten Faruk Bey'le konuşmalarımızda en önem verdiğimiz konu bu oldu. Çünkü bu tür bir spor salonu hem yan birimleriyle yani basketbol, hentbol değil de orada oluşturulacak kompleksle salon açığını karşılayacak en önemlisi, Ankara'yla İstanbul'un arasında olmanın en büyük avantajla ulusal ve uluslararası pek çok organizasyona ev sahibi olmamamızın kapısını açacağı için öncelikli. Bu tür güzel projelerin destekleneceği konusunda söz aldık Faruk Bey'den' dedi.

 

ÇOCUK VE ÖZÜRLÜ TRİBÜNÜNE DESTEK

Bir buçuk ay önce Ankara'ya Milletvekili Fatih Metin'i ziyarete gittiklerini söyleyen yönetim üyelerinden Fatih Gündüz, 'Çocuk ve Engelli Tribünü' projelerinin hayata geçirilmesinin Bolu'nun tanıtımı bakımından faydalı olacağını söylemesi üzerine Ercoşkun bu projeyi destekleyeceğini ve bu projeye devlet desteğinin de verilmesi halinde daha kapsamlı hale geleceğini belirtti. Ercoşkun, 'Bir özürlünün bu şekilde memnun edilmesi parayla ölçülemeyecek bir faaliyet. Dolayısıyla çok hoş. Aslında bunda devletin destekleri de alınabilir. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün bence bu projeyi sizinle birlikte pişirip tüm Türkiye'ye yayması bile mümkündür. Eskiden özürlüler tolumdan dışlanmış durumdayken şuanda özellikle hükümetin sosyal hizmetle ilgili bütçeyi bin yüz kat arttırması yüksek bir destekle çok fazla özürlülerle alakalı hizmeti görmeye başladık' şeklinde konuştu.  

 

'ÇORBADA BİZİM DE TUZUMUZ OLSUN'

Dernek Başkanı ve üyeleriyle uzun uzun sohbet eden Ali Ercoşkun, Dernek Başkanı Zikrullah Büyüktopaç'ın bir de isteğiyle karşılaştı. Derneklerinin masa ve sandalyelerinin yetmediğini ve olanların da oldukça yıpranmış olduğunu söyleyen Büyüktopaç, Ercoşkun'dan masa ve sandalye ihtiyaçları olduğunu söyleyerek bunların yenilenmesini rica etti. Bugüne kadar derneğe verdikleri desteğin bundan sonra da devam edeceğini söyleyen Ercoşkun ise 'Çorbada bizim de tuzumuz bulunsun' diyerek bu isteklerinin karşılanacağını belirtti.

 

Erçoşkun'dan 1965'lilere Ziyaret
Erçoşkun'dan 1965'lilere Ziyaret
Erçoşkun'dan 1965'lilere Ziyaret

1863 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.084074974060059