Erdem Teşekkür Ediyorum

24 Haziran 2011

Boluspor'a 3 yıl önce Kartalspor dan gelerek takım kaptanlığına kadar yükselen tecrübeli oyuncu Karabükspor'a transfer olmasının ardından telefonla  açıklamasını Bolusporluyuz.com...

Boluspor'a 3 yıl önce Kartalspor dan gelerek takım kaptanlığına kadar yükselen tecrübeli oyuncu Karabükspor'a transfer olmasının ardından telefonla  açıklamasını Bolusporluyuz.com a yaptı. Özgenç "Boluspor'a para kazandırıp gittiğim için çok mutluyum herkese hakkımı helal ediyorum" dedi.

 

 

Kırmızı Beyazlı ekibe 3 yıl önce transfer olarak yakışıklı lakabını alan Erdem Özgenç Bolusporluyuz.com aracılığı ile tüm kesimlere teşekkür etti.Sözlerine şöyle devam etti.

 

Hedeflerim Vardı

 

Boluspor'a ilk geldiğimde kendime iki hedef seçmiştim. Birincisi Boluspor da şampiyonluk yaşamaktı, İkincisi ise süper lig oyuncusu olmaktı, bu hedeflerimden birini gerçekleştirdim birini gerçekleştiremedim. Boluspor da  çok istediğim şampiyonluğu  yaşayamadım bunun içinde çok üzgün olduğumu söyleye bilirim.  Bolu da iyi günlerim geçti iyi dostluklar edindim her zamanda dostluklarımı devam ettireceğim Bolu her zaman benim evim diye bilirim.

 

Sezon Sonunda Tekliflerin Olduğunu Söylemiştim

 

Sezonun bitmesinin ardından süper ligden tekliflerin olduğunu herkes biliyordu, çok sayıda süper lig takımı beni kadrosuna katmak istedi. Ben öncelikle Boluspor'un oyuncusuydum onun için gelen teklifleri kulübüme yapmalarını söyledim. En cazip teklif Karabükspor dandı. Öncelikle iki kulüp anlaştı ardından ben Karabükspor ile anlaştım iki yıllık bir sözleşme imzaladık, iki yıl sonra her anki bir takıma gidersem bu satıştan Boluspor %30 para kazanacak onu da belirtmek isterim.

 

Para Kazandırarak Gitmek Beni Mutlu Ediyor  

 

Sözlerimin de başında söylemiştim Bolu da iyi kötü üç yılım geçti bu sürede üzüldük sevindik, burada iyide paralar kazandım, ben bugün Erdem olduysam Boluspor sayesinde oldum. Takımıma para kazandırarak gidiyorum bu beni mutlu ediyor bunun için çok sevinçliyim.

 

Recep Abiye Çok Teşekkür Ederim

 

Kartalspor da oynarken takımım benimle sözleşme imzalamak çok istedi. O zaman Recep abi bana gel seni Bolu ya getireyim dedi bende ilk olarak terettüt etmiştim ardından onu ve Necip Çarıkçı başkanımı kırmayıp Boluspor'a geldim. Onunla da 3 yıl çalıştık. Benim yöneticiliğimi yaptı Recep abinin en kötü günümde yanımda olması   benim için moral oluyordu. Bugün Karabükspor'lu olarak sözleşme imzaladım Karabük'e gitmemde çok büyük bir emeği olmuştur, öncelikle verdiği destek den dolayı transferimdeki gelişmelerden dolayı bana hep yardım etti. Bir kez daha Recep abime  çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Bolu da oynadığım zaman içersinde iki yıl boyunca bir baba gibi yanımızda olan Osman Gürsoy abimede teşekkür ediyorum. Çok kahrımı çekti onunla da iyi kötü günlerimiz oldu. Osman abiyede emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm Bolu hakkını helal etsin her zaman kalbim onlarla ben Boluspor camiasına ve taraftarına hakkımı helal ediyorum.

 

Bolusporluyuz.com        

2429 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • MESUT
    24 Haziran 2011 • 09:09
    VELİ KIZILKAYA BOLUSPORDA...
  • halit canbaz
    25 Haziran 2011 • 10:17
    günaydın mesut kardeş o haber bayatladı?

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.14873886108398