Erginer Gündemi Değerlendirdi

12 Şubat 2015

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Pazar günü oynanacak olan Samsunspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Erginer, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada “Takımımızda Özkan dışında sakat oyuncu yok. Samsunspor maçı bizim için önemli bir maç. Lige maç maç bakıyoruz. Her maça ayrı çıkıyoruz, birbirinden farklı. Bütün çalışmalarımız ve konsantremiz Samsunspor maçını kazanmak üzere” dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor, ligin 20.haftasında sahasında oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılarda kaleci Özkan Karabulut dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Dün gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik direktörü Reha Kemal Erginer “Bütün çalışmalarımız ve konsantremiz Samsunspor maçını kazanmak üzere” dedi.

Bu Maçada Ayrı Bakıyoruz

İkinci yarıya başlangıç olarak tam istediğimiz pozisyondayız diyen Erginer “Üç maçlık bir galibiyet serimiz var. İyi bir hava yakaladık. İkinci yarıya başlangıç olarak tam istediğimiz pozisyondayız. İki iç saha maçından sonra deplasman galibiyetiyle bu seriyi devam ettirmek istiyorduk, bunu da gerçekleştirdik. Bu ligde seri yakalayınca her şey çok farklı ve işler çabuk değişiyor. Sıralamalar ve günlük başarılar her zaman söylediğim gibi biraz daha uzun bakmak lazım işlere. O anlamda biz, bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Samsunspor maçı bizim için önemli bir maç. Lige maç maç bakıyoruz. Her maça ayrı çıkıyoruz, birbirinden farklı. Bütün çalışmalarımız ve konsantremiz Samsunspor maçını kazanmak üzere. İyi konsantre olup, maça odaklanırsak bu maçla birlikte galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

 Forma Giyip Giymeyeceğine Karar Vereceğiz

Kritik Samsunspor maçı öncesi kaleci Özkan Karabulut dışında takımda eksik oyuncunun bulunmadığını ifade eden tecrübeli teknik adam “Takımımızda Manisaspor maçında sakatlanan kalecimiz Özkan dışında sakat oyuncumuz yok. O oyuncumuzda sakatlığı ile ilgili olarak şuanda Ankara’da tedavi görüyor. Doktorundan gelecek rapor doğrultusunda Samsunspor maçında forma giyip giymeyeceğine karar vereceğiz. Özkan’ın dışında tam takım olarak Samsunspor maçına hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Onların Açıklaması Onları Bağlar

Samsunspor cephesinin yaptığı açıklamalar hakkında açıklamalarda bulunan Reha Erginer “Ligde şuana kadar 3 takım var, 3’te üç yapan. Samsunspor, Kayserispor ve biz varız. Rakibimizde tabiî ki 3 maçın ardından bu maçta da galip gelmek isteyeceklerdir. Onların yaptığı açıklamalar kendilerini bağlar. Biz kendimize bakıyoruz ve Samsunspor maçını da kazanarak galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Benimle Bir Alakası Yok

Basın mensuplarının hafta başında kulüp menajerliğinden istifa eden Arhan Akgün’ün istifasıyla ilgili sordukları soruya cevap veren Erginer “Menajerimiz Arhan Akgün’ün istifasının benimle bir alakası yok. Neden istifa etti bende bilmiyorum. Bu konuyla ilgili de açıklama yapmak zorunda değilim. O yüzden bu konu hakkında bir şey söylemek istemiyorum” şeklinde konuştu.

1874 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.24094700813293