ERGİNER: “HİÇ POZİSYON VERMEDEN MAĞLUP OLDUK”

15 Mart 2015

Boluspor, PTT 1’inci ligin 24’üncü haftasında kendi sahasında Denizlispor’a 1-0 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer açıklamalarda bulundu.

Erginer: “Hemen hemen hiç pozisyon vermeden 1-0 mağlup olduk. Bizim için çok üzücü. Geçen hafta kazandığımız Altınordu maçının çok önemi kalmıyor böyle bir mağlubiyet aldığınızda. Bu tür maçları kazanmamız gerekiyor. Ama bu mağlubiyet ile lig bitmiyor” dedi.

Erginer sözlerine şöyle devam etti: “Maça geçen hafta deplasmanda üç puan almış bir takım olarak çıktık. Bu maçtan galip ayrılmamız durumunda önümüzün açık olduğunu biliyorduk. Maçın bir o kadar zor geçeceğini de biliyorduk. İkinci yarının en zor maçını oynayacağımızı oyuncularımıza söylemiştim. Aklımızın ucundan geçmeyen bir mağlubiyet aldık. Maçı kazanacak pozisyonları da bulduk ama değerlendiremedik. Tabii ki bu tür maçlarda golü bulmanız gerek. Golü bulamadığınız her dakika rakibin direnci artıyor. Hemen hemen hiç pozisyon vermeden 1-0 mağlup olduk. Bizim için çok üzücü. Geçen hafta kazandığımız Altınordu maçının çok önemi kalmıyor böyle bir mağlubiyet aldığınızda. Bu tür maçları kazanmamız gerekiyor. Ama bu mağlubiyet ile lig bitmiyor. Bu mağlubiyeti haftaya telafi etmemiz gerekiyor. Hemen toparlanıp önümüzdeki maça konsantre olmamız gerekli”

DENİZLİSPOR CEPHESİ
Mehmet Altıparmak: “Üç puanı almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun bir süre sonra üç puan kazandık. Bu karşılaşma takımımla dördüncü karşılaşmam. Bundan önceki maçlarda da inanılmaz mücadele ettik.” dedi

Altıparmak sözlerine şöyle devam etti: “Çok iyi oynadığımız maçlar olmuştun ancak o üç puanı hanemize yazdıramamıştık. Bugün birlik beraberlik anlamında, kazanma anlamında inanılmaz istek ve arzumuz vardı. Maçın nasıl geçeceğini futbolcularımızla b ir haftadır çalışıyoruz. Boluspor’un özellikle iç sahadaki problemlerini çok iyi biliyorduk. Boluspor tam bir deplasman takımıydı ama iç sahada problemleri vardı. Mümkün olduğunca onlarla mücadele etmemiz gerektiğini, mücadele ederek kazanılacak bir maç olacaktı. Bugün belki maçı 60’ıncı dakikaya kadar hiç pozisyon vermediğimiz karşılaşmayı kişisel bir hatadan belki de bugün ilk golü de yiyebilirdik. Bugün futbolcularıma da söyledim. İlk golü de yesek bu maçı çevirebilecek o inanç futbolcularımın hepsinde vardı. Bugün belki çok mücadele ettik, çok istedik onun semeresini aldık diyebilirim. Ama bizim için altın değerinde bir üç puandı. Çok önemli bir üç puan kazandık bütün oyuncularımı tebrike diyorum. Boluspor takımı kazanma adına her şeyi yaptılar ve sahada müthiş mücadele ettiler. Çok fazla pozisyonun olmayacağı mücadelenin olacağı bir maç olacak diye maçtan öncede söylemiştim. Bugün onlardan biraz daha fazla inançlıydık bütün oyuncularımı kutluyorum.”

1495 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.35038900375366