ERGİNER: “OYUNCULARIM KARAKTERLİ OYUNCULAR”

28 Şubat 2015

Boluspor, PTT 1’ini ligin 22’nci haftasında kendi sahasında Bucaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, son dakikada yediği golle karşılaşmadan 2-2 berabere ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ve Bucaspor Antrenörü Atılay Canel basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Boluspor’un teknik direktörü Reha Erginer, son dakikalarda yedikleri golün bütün emeklerini götürdüğünü getirerek şunları dile getirdi: “ Son dakika golüyle bu sene herhalde 3’üncü oluyor. Kaybettiğimiz 2 puan. Elimize kadar gelen maçı tabii ki kaçırdık. Bizlerde neler yaptığımızı sorgulamalıyız. Tabii ki son dakika golü bizim için üzücü. Penaltı gibi penaltı değil bence. Penaltı olmadığına inandığım bir pozisyon. Bu saatten sonra çokta yorum yapmanın anlamı yok. Çünkü değişen hiçbir şey yok. Değişen ne var 3 puan alınacağına, 1 puan alındı. Giden emekler var. Onun dışında maçla ilgili çokta yorum yapmak istemiyorum. Teşekkür ediyorum seyircimize. Böyle bir kaybedilmiş 2 puanın ardından, son dakikada kaybettiğimiz 2 puanın arından takımımızı tribünlere çağırdılar desteklediler. Futbol böyle bir oyun değişken. Ama bu 30 saniyelik değişkenlik gösteren bu zamanda oyuncuların karakteri, kalitesi ya da kişiliği değişmiyor. Oyun 30 saniye önce o golü de yemeden önce benim oyuncum iyi oyuncudur, karakterli oyuncudur. Ama 30 saniye sonra oyuncularımda hiçbir değişiklik yok. Bu söylediklerim. Bir mesaj, üstüne alınması gerekenler alınır inşallah.

HAKEMLER ART NİYETLİ OLMAZ

Karşılaşmanın hakemi Abdullah Yılmaz’ın son dakikada verdiği penaltı kararını da değerlendiren Erginer: “Hakemler art niyetli olmaz. Penaltıyı geç verdi. Yan hakem verdi. Biz Abdullah hocayla Kayseri maçında da gösterdi. Yine bir penaltı golü var. Akşam izledik sonra hepimizi gördük penaltı olmadığını. İnsanlar tabii ki hata yapabilir. Bizde hata yapıyoruz. Yapacak bir şey yok. Bu saatten sonra bunu konuşmanın bir anlamı yok. Giden 2 puan var.

BU LİGDE KALMAK İSTİYORUZ

Bucaspor Antrenörü Atılay Canel ise şunları söyledi: “ Maç başlamadan önce de buraya puan veya puanlar almaya geldiğimizi ifade ettik. Özellikle ikinci yarı gayet iyi futbol oynadık. Galibiyette hakkımızdı ancak, beraberlik golünü son dakikada bulduk. Buradan galibiyetle dönmemiz gerekirdi diye düşünüyorum. Bizim için her hafta, her maç final haftası. Biz bu finalleri sırasıyla iyi bir şekilde gidip, bu ligde kalmak istiyoruz. ”

 

1919 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.18895721435547