Erginer “Taktiksel olarak rakiple ilgili çalışmamız oldu”

9 Eylül 2014

Boluspor'un Teknik Direktörü Reha Erginer, favorisi olmayan, herkesin herkesi yenebileceği ligde mücadele edeceklerini belirterek, "Biz de iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve çok iyi hazırlandık" dedi..

Erginer bütün takımların lige yeni başladığını, eksikleri üzerinde çalıştığını kaydederek, takımının da eksiklerini gidermeye çalıştığını anlattı.

Zor deplasmandan bir puanla döndüklerini hatırlatan Erginer, "Bu hafta kendi sahamızda Manisapsor'la oynayacağız. Bundan sonraki antrenmanlarımızı taktiksel anlamda yapacağız. Fiziksel olarak iyi durumdayız. Takım olma yolunda uyum süreci yaşıyoruz. Bu süreci de oynayarak aşmak zorundayız. O anlamda oyuncularımızın gayreti var. Saha içinde ve dışarıda birlikte hareket etmeyi seven bir takım. O süreci de minimuma indireceğiz" şeklinde konuştu.

Kimse Aldıkları Mağlubiyete Bakmasın

Erginer, Manisaspor karşılaşmasının kendi sahalarında oynayacakları ilk maç olduğunu anlatarak, "Bu maç iki takım için de zor olacak. Gaziantep Belediyespor karşılaşmasından daha zor bir maçın bizi beklediğini söyleyebilirim. Kimse Manisaspor’ un ilk maçtan aldığı mağlubiyete bakmasın ve o sonuca göre değerlendirmesin. Manisaspor, bu arayı iyi değerlendirdi ve takviye yaptı. Sakat oyuncuları vardı, onlar tekrar takıma katıldı. Bizim için belirleyici olan maçta neler yapacağımız. Taktiksel olarak rakiple ilgili çalışmamız oldu. Kendi sahamızda seyirci avantajını kullanarak üç puan almak istiyoruz" diye konuştu.

Çok Sert Bir Sezon Olacak

Sezonun son yılların en sert mücadelelerine sahne olacağını aktaran Erginer, maçların favorisini önceden kestirmenin güç olduğunu kaydetti. "Favorisi olmayan, herkesin herkesi yenebileceği bir lig. Biz de iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve çok iyi hazırlandık" diyen Erginer, "Bu lige çok büyük bütçe ayıran var. Sahaya ona göre yansır mı bilemiyorum, onu göreceğiz. Bazen harcanan para, yapılan transferin karşılığı sahada farklı oluyor" ifadesini kullandı.

Böyle Bir Transfer Politikası Olmayacak

Erginer, Boluspor için geçen sezonun çok sıkıntılı geçtiğini kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu sezon öyle sıkıntılar yaşamayacağımızı şimdiden söyleyebilirim. Biz büyük bir değişikliğe ve yapılanmaya gittik. Yönetim bize bu konuda sonsuz destek veriyor. Önümüzdeki yıllara Boluspor bu anlamda çok rahat bakacak. Seneye burada böyle bir transfer politikası olmayacaktır. Gelecek sezonun iskelet kadrosunu da şimdiden oluşturduk. Seneye 17-15 transfer görülmeyecektir. Bu, benim tarzıma uygun değil ama zorunlu şekilde bunu yaptık. Bu yapılanmanın da getirdiği zorluklar var. Bunları da en kısa sürede aşacağız. Bakacağız, nerelere geleceğiz ve göreceğiz. Bizim için ilk yarının sonu belirleyici olacak. Daha sonra oturup tekrar değerlendirme yaparız." 

1722 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.094290018081665