ERGİNER: “TEK DÜŞÜNCEMİZ BUCASPOR MAÇI”

25 Şubat 2015

PTT 1’inc ligin 21’inci haftasında Adana Demirspor’a deplasmanda şanssız bir mağlubiyet alan Boluspor’da tek Bucaspor karşılaşmasını kazanıp tekrar çıkışa geçmek. Cuma günü oynanacak maç öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Reha Kemal Erginer, “Üzülmeye çokta vaktimiz yok. Cuma günü maçımız var. Evet o maçla ilgili gerekli dersleri çıkartacağız. Dediğim gibi tek düşüncemiz Bucaspor maçı” dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Erginer, “Lig maratonuna 3 maç 4 maç bakmıyoruz. Biz ligi hafta hafta değerlendiriyoruz. Tek düşüncemiz Bucaspor maçı. Çokta hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Adana deplasmanından en kötü 1 puan alabilirdik. Üzülmeye çokta vaktimiz yok. Cuma günü maçımız var. Evet o maçla ilgili gerekli dersleri çıkartacağız. Dediğim gibi tek düşüncemiz Bucaspor maçı. O maçta bir önceki maç gibi zor olacak. Ligde kolay maç yok. Tabiî ki biz hafta içi yaptığımız çalışmaları sahada uygulayabilirsek iyi bir sonuçla ayrılırız. Zoru kolay yapmak ya da kolayı zora çevirmek kendi elinizde. Çok kısa bir süre var. İyi hazırlanıp Bucaspor maçından galip ayrılmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

ÖZKAN KARABULUT’UN DURUMU DÜZELDİ

Kırmızı beyazlılarda eksik oyuncu bulunmadığının altını çizen Erginer, sözlerine şöyle devam etti: “Takımda herhangi bir sakat oyuncu yok. Adana Demirspor maçından kalan ufak tefek sakatlıklar var. Kaleci Özkan Karabulut’un durumu düzeldi. Takımla çalışmalara başladı. Bucaspor maçına yansıyan bir sakatlık yok.”

FORMA REKABETİ BİZDE HER MEVKİDE VAR

Boluspor’da Özkan Karabulut’un sakatlığı sonrası kaleyi devralan Erdi Yokuşlu’nun şansını iyi kullandığını ifade eden Erginer, sözlerini şöyle tamamladı: “Erdi’de bu takımın oyuncusu. Zaten oynasın diye transfer edildi. Forma rekabeti bizde her mevkide var. Erdi’de bu şansı yakaladı. Oynadığı iki maça baktığımız da bu şansı iyi kullandı. Her mevkide rekabet olsun diye oyuncular var.”

1678 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.35158491134644