Eriş ' 3 Puan Önemli'

26 Şubat 2011

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş maç sonrası canlı yayında yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlarken 'oyundan ziyade 3 puan almamız önemli' dedi.  ...

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş maç sonrası canlı yayında yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlarken 'oyundan ziyade 3 puan almamız önemli' dedi.

 

Bolusporluyuz.com

Öncelikle Diyarbakır takımının ve bu gençleri onurlu mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Aslan gibi gencecik çocuklar Diyarbakır adına mücadele vermeye çalışıyorlar. Bu anlamda o gençlerin Allah yolunu Açık etsin. Biz Boluspor Olarak 2 haftalık süreçte istediğimiz skoru alamadık. İstediğini alamayınca hedefi büyük olan takımlarda bir takım stresler ve sıkıntılar olabilmektedir. Bizde maalesef böyle 2 hafta geçirdik ve bugün kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Çünkü kazanamadığım taktirde hedefe koşan takımların 3 haftasında kaybettiği puanlar bizi daha fazla sıkıntıya sokacaktı. Oyun olarak iyi oynamışız yada kötü oynamışız konusuna değinmiyorum. Bizim kazanmamız gerekiyordu. Bunu başaran kardeşlerimiz elbette çok büyük bir baskı altında oynadılar. Zaman zaman oynadığımız oyun bizim hiç oynadığımız diğer oyunlara eşdeğer bir oyun değildi. Biz iyi takımız . Bugün almış olduğumuz 3 puan çok önemli. Karşımızda genç bir karda ve pırıl pırıl gençlerimiz var. Onlarda kendilerini kanıtlamak istiyorlardı. Oyun bozan bir ekibin karşısında alınan puanlarda önemli. Bizde neticede kazanarak dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Boluspor gol yollarında sıkıntı yaşayan bir ekip değildir. Ligin en fazla gol atan takımlarından birisiyiz. Bugün sadece birkaç oyuncumuzun olmayışı oyun kurgumuzda değişiklik yapmamızı gerektirdi. Oyunun başlangıcında net yakaladığım pozisyonlarda var. Onları değerlendirebilsek daha farklı olurdu diyebiliriz' dedi

 

Bolusporlu futbolcular maç sonrası yayıncı kuruluşun yayınına katılarak maçın değerlendirmesini yaptı.

 

Alp Ergin ' Zor Geçeceğini Biliyorduk'

 

Bolusporluyuz.com

Genç Yıldız ' Öncelikle bizim için zor geçeceğini biliyorduk. İlk dakikalarda Fabiano ile kaçırmış olduğumuz pozisyonlar var. Onları değerlendirebilseydik daha rahat olabilir daha farklı bir galibiyet elde edebilirdik. Karşımızda gençlerden kurulu bir ekip vardı. Çok koşan ve oynatmamaya dayanan bir yapıları vardı.Golü erken bulsaydık daha farklı olabilirdi. Penaltı golü ile rahatladık diyebilirim.' dedi.

 

Özgenç ' Taraftarımız Görevini Biliyor'

Bolusporluyuz.com

Erdem Özgenç maçı değerlendirirken röportajın sonunda taraftarlarımıza da mesaj yolladı. Özgenç ' Öncelikle bugün nerdeyse A2 gibi bir kadro vardı. Bir Aliyev vardı Ergün vardı tecrübeli diyebildiğimiz. Bu genç arkadaşları gerçekten kutluyorum . iyi mücadele ediyorlar koşuyorlar. Bu zor şartlarda kutlamak gerekir. Maçın gidişatında kaçırdığımız net pozisyonlar var onları değerlendirebilseydik daha farklı olurdu düşüncesindeyim. Fabiano tercihini daha iyi kullanabilseydi ilk dakikalarda maçın gidişatı değişebilirdi. Ancak ilk yarının bitimine az bir süre kala bulmuş olduğumuz gol çok iyi oldu bizim açımızdan. İlk ayrı 1-0 öne girdik.' Dedi. Yayıncı kuruluşun penaltıyı değerlendirmesini istediği Özgenç ' O pozisyonda içeri giren arkadaşımızın belinden sarıldılar ve hareket alanının kısıtladılar. Doğal olarak topa müdahale edemedi ve çekmesi sonrası düşürüldü. Bana göre penaltı bir pozisyondu. Girdiğimiz pozisyonları da değerlendirmeye çalıştık ve çok şükür galip geldik. Lig çok değişik bu sezon. Neyin ne olacağı belli olmuyor. Zorlu bir süreçteyiz diyebiliriz. Bundan sonra en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Bu Diyarbakır karşısında diğer takımlarının da rahat bir galibiyet alamayacağını düşünüyorum.' dedi.
Bolusporluyuz.com

Boluspor Taraftarlarının olmadığını hatırlatan yayıncı kuruluşa Özgenç ' Karşılaşma televizyondan veriliyordu zaten. Diyarbakır çok uzak bir il ve onlar içinde zor olurdu. Onların kalbi bizimle. Zaten bizleri her deplasman en iyi şekilde destekliyorlar. Bundan sonrada onlar zaten üzerlerindeki görevi biliyorlar. Bugüne kadarda zaten hep bizimle oldular. Onlara da buradan teşekkür ediyor ve galibiyet büyük taraftarımıza armağan ediyoruz' dedi.

 

Bolusporluyuz.com

 

2977 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.068716049194336