ERİŞ "TRANSFER OLURSA HAYIR DEMEM"

26 Ocak 2011

İkinci yarıya galibiyetle başlayan Boluspor iki hafta sonra oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Levent Eriş dün yapılan ilk...

İkinci yarıya galibiyetle başlayan Boluspor iki hafta sonra oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Levent Eriş dün yapılan ilk çalışma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

İşte Eriş'in açıklamaları

 

"Bekleyeceğiz"

 

Şimdi biz hafta sonu oynadığımız Giresunspor maçından sonra bu haftayı bay olarak geçireceğiz. Bu bay haftayı da iyi değerlendirerek yüksek bir tempoda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yarın çift, ertesi gün çift olmak üzere çalışmalarımız devam edecek. Önümüzdeki Adanaspor maçına kadar bizi yoğun bir tempo bekliyor. En azından hazır olmayan arkadaşlarımız için bu süreç bizim için son derece faydalı. Bu hafta rakiplerimizin puan olarak nasıl yansıyacak onlara bakacağız. Bay geçtiğimiz haftada bizim menfaatimize bitebilecek müsabakalar varsa onu bekleyeceğiz.

 

"Bir iki hafta sonra şampiyonluk havası kendiliğinden oluşur"

 

Tabiki onlarda bir takım şeylerin farkına önümüzdeki haftalarda varacaklar. Seyircimiz bize maçlarda yeterli desteği veriyor. İnanıyorum ki 3-4 hafta sonra şehirde buna adaptasyon sağlayacak. Tabi bu çok kolay bir şey değil. Öncelikle biz inanmalıyız bu işe ve daha sonra şehri de inandırmalıyız. Boluspor camiasının ve taraftarımızın şampiyonluk yolunda bize çok büyük destek verdiğini gözlemledim. O yüzden de şehirde bu hareketliliğin olması şuan için çok fazla beklenemez.  Birkaç hafta o havanın kendiliğinden oluşacağını Boluspor'un arkasından koşan herkesin bu heyecanı hep beraber yaşayacağına eminiz. Bu anlamda bir sıkıntımız yok. Biz destekten de memnunuz. Birliktelikten de memnunuz. Bu moral motivasyonu da ligin sonuna kadar hep beraber Boluspor'u istediği noktaya getireceğiz.

 

"Transfer olursa hayır demem"

 

Boluspor'a katkı sağlayabilecek kim olursa olsun ekonomik anlamda da bize çok büyük rahatsızlık vermezse geleceğe dönük oluşumun içinde yer alacaksa olabilir. Ama illaki transfer diye bir beklentim yok. Böyle bir isteğimde aşırı derece yok. İlk devrenin bittiği andan itibaren de transfer isteğim yoktu. Ama şartlar bizi o bölüme iterse kimseye hayır diyecek bir düşüncemiz olmaz. Kulübümüze katkı sağlayacak bir oyuncu çıkarsa neden hayır diyelim. Yine söylüyorum, ikinci devre bir başka takımlar gibi 2 trilyonlar, 3 trilyonlar harcayacak bir konum yaratmak istemedik ve yaratmadıkta. Şu anda ilk devreyi karşılaştırdığımızda sanırım Boluspor takımının para harcadığı konumu 8-9 sıralara düşmüşüzdür diye düşünüyorum. İşte bizimde istediğimiz buydu zaten. Sezon başında takımı kurabilmek ve devre arası transfer yapmamaktı. Çünkü bizim hedeflediğimiz nokta buydu. Çok acil ihtiyacımız olursa, vazgeçilmez olursa ancak öle transfer yapmayı hedeflemiştik. Bir mevkiinin dışında çok ihtiyaç duyduğumuz bir yer olmadı.

1937 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    26 Ocak 2011 • 21:45
    2nci devrede içeride oynacağımız 9 maçtan ilkinde galip gelerek sevindik. Tek istediğimiz takımımızın 1nci devrede olduğu gibi inişli-çıkışlı bir devre geçirmemesi. Trasfer yasağı olan ve dört futbolcusu ile yollarını ayıran giresunspor ile yaptığımız maçı unutmamız gerekir. 1nci devrede orta sahamız yoktu, her rakip takım elini-kolunu sallayarak Bolusporun bu bölümünü rahat geçiyordu. Acaba 2nci devrede orta sahamız nasıl oldu? Aynı sıkıntılar var mı? Olup-olmadığı Samsun, Ordu, Erciyes vb. maçlarda görünür. Trasfer sona ermeden orta sahamıza ilk 11 de oynayacak bir nokta trasferi nasıl olur?

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.39806795120239