ERİŞ 'Büyük zayiatlar vererek dönüyoruz'

12 Ekim 2010

Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Denizlispor karşılaşması hazırlıklarına başlarken haftanın ilk antrenmanında çarpıcı sözler söyleyerek tüm kesimlerden destek istedi. Boluspor Teknik...

Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Denizlispor karşılaşması hazırlıklarına başlarken haftanın ilk antrenmanında çarpıcı sözler söyleyerek tüm kesimlerden destek istedi.

Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Karşıyaka maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karşıyaka maçında sakatlanan futbolcuların kendisini düşündürdüğünü belirten Eriş, 'Büyük bir sıkıntı yaşayarak dönüyoruz. Büyük zayiatlar vererek dönüyoruz. Bu haftada puana sevinelim mi, üzülelim mi onu bilemiyorum. Kaybettiğim Erman'a mı üzüleyim, keşke puan almasak da oyuncularımı kaybetme semiydik? Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Karşıyaka maçında da  çok ciddi bir fire verdiğimizi söyleye bilirim. Oynanan oyun maçın başından sonuna kadar bizim kontrolümüzde, oynanan futboldan son derece memnunum.

 

"Rakiplerin çok sert müdahalelerine maruz kalıyoruz"

 

Her geçen hafta daha iyiye gittiğimiz için çok daha mutluyum. Bir gerçek var ki verdiğimiz zayiatlar çok önemli. Sezon başından beri deplasmanları sayarsak, dönüşlerimiz de çok ciddi sakatlıklara maruz kalıyoruz. Bunu da şöyle düşünmek lazım, niye diye? Bunu da şöyle çıkarıyorum, cevabını bulmak kolay. Rakiplerin çok sert müdahalelerine maruz kalıyoruz. Bizim karşımızda futbol oynamayı amaçlasın insanlar. Bizim karşımızda futbol oynamayı amaçladıkları zaman, sıkıntı yaşanmaz diye düşünüyorum. Futbol mücadele oyunudur. Katılırım. Kasti tekmeler oyunu değildir. O yüzden bu hafta bizde kasti tekmelere maruz kalan takımdık. Sakatlanan oyuncularımız var. Rakip de kırmızı kart görmesi gereken oyuncular var. Penaltı verilmesi gereken posizyon var. Bunlar maalesef yine es geçildi. Bu anlamda da çok üzgünüm' dedi.

 

"Denizli maçını kazanmak istiyoruz"

 

Denizli maçı hazırlıklarına da değinen Eriş, 'Biz Denizlispor takımının futbol oynamayı amaçlayan takım olarak biliyoruz. Bizim kalitemize, klasımıza uygun bir müsabaka oynayacağız. Denizli takımını yenip, lig de yenilgisiz takım bırakmak istemiyoruz ve Denizli maçını kazanmak istiyoruz. Bu karşılaşma hem puan açısından, hem rakipleri yakalama açısından, hem sıralamadaki yerimizin değişmesi açısından çok önemli bir karşılaşma. İlerleyen haftalarda hedefimizi koyduğumuz yere yaklaşacağımızdan eminiz. Bu anlamda da Denizli karşılaşması bunlardan bir tanesi. Bizim için ne kadar zorsa rakipler içinde o kadar zor maçlar oynanıyor. O yüzden 3 - 4 maç zor gibi düşüncelere kendimizi itmedik. Biz Boluspor takımıyız. Nerde oynarsak oynayalım her yer de aslanlar gibi mücadelemizi veririz.

 

"Taraftarımızın da daha coşkulu olmasını istiyorum."

 

Bu hafta oynayacağımız Denizlispor maçında da kardeşlerimiz aslanlar gibi çıkıp maçlarını oynayacaklar. O yüzden Denizli maçını da dikkatli bir şekilde herkesin izlemesinin istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Taraftara da mesaj vermeyi ihmal etmeyen Eriş, 'Taraftarımızın da daha coşkulu olmasını istiyorum. Bu karşılaşmaya daha farklı gözle bakmalılar. Bundan sonraki haftalarda da daha çok fazla destek istiyorum Televizyonda maç izlemekle tirübünde maç izlemenin arasındaki farkı bilmelerini istiyorum. Biz gittiğimiz karşılaşmalarda büyük coşkulara maruz kalıyoruz. Hakem baskılarına maruz kalıyoruz. Seyircisinin inanılmaz desteğini alan takımlarla oynuyoruz. Bende taraftarlarımızdan bunu istiyorum. Sanırım bu takımın bunları hak ettiğini düşünüyorum. Geride kalan 6 karşılaşma sonunda, Boluspor takımının nasıl bir ekip olduğunu oynadığı 4 deplasman karşılaşması göstermiş diye düşünüyorum. Herkesin dikkatle, destek vermesinin istiyorum' diye konuştu.

 

1737 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067485094070435