Eriş Dikkatleri Çekerek Başladı !

30 Kasım 2010

Cumartesi günü deplasmanda Altay'la karşılaşacak olan Kırmızı-beyazlılar dün yaptığı yenileme çalışmasıyla  hazırlıklara başladı.   Boluspor tesislerinden teknik direktör Levent Eriş nezaretinde...

Cumartesi günü deplasmanda Altay'la karşılaşacak olan Kırmızı-beyazlılar dün yaptığı yenileme çalışmasıyla  hazırlıklara başladı.

 

Boluspor tesislerinden teknik direktör Levent Eriş nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana Akhisar Belediyespor maçında sakatlanan ve yırtık tespit edilen Ferdi Başoda katılmadı. Antrenman öncesi soyunma odalarında oyuncuları ile uzun bir toplantı yapan Levent Eriş kırmızı beyazlı oyunculara tek tek bir sorunlarının olup olmadığını sordu kamu oyunda konuşulan konulara da kulak asmamalarını söylerken bizler işimizi yapacağız diyerek takım hakkında konuşmalarda yaptı. Altay karşılaşması için haftanın ilk çalışmasını yapan ekibimizde  hafif sakatlıkları bulunan Emrah Kol, Caner, Ömer Ateş, Gökhan Güney ve Landry yardımcı antrenör Taşkın hoca eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman öncesi soyunma odasında oyuncuları ile uzun bir görüşme yapan Teknik Direktör Oyuncularına kaybedilmiş bir şeyin olmadığını ve önlerinde uzun bir maraton olduğunu bu kazaları geri kalan 3 maçı alarak telefi edebileceklerini söylediği öğrenildi.

Bunun üzerine sahaya çıkan kırmızı-beyazlı oyuncularla da Başkan Emin Semercioğlu kısa bir görüşme yaptı. Semercioğlu konuşmasında oyuncularına 'Her şey sizin için, sizlere güveniyorum. Bu puan kayıplarını telefi edebiliriz' dedi.  

Düz koşuyla başlayan antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlenirken, kırmızı-beyazlılar düz koşu ve açma germe hareketlerinden sonra yarı sahada kontrol pas çalışması yaptı. Antrenman'ın son bölümünde ise kırmızı-beyazlılar yenileme çalışması yaptı.

Antrenmanı Başkan Emin Semercioğlu, Futbol Şube Sorumlusu Tunçer Şengün, Metin Yaman, Osman Kayışoğlu, Sefa Meral ve bir çok taraftar izledi.

 

Eriş Erdem ile ne konuştu ?

 

Kırmızı beyazlı ekibimiz hafta sonu deplasmanda oynayacağı Altay karşılaşması hazırlıklarına devam ederken Levent Eriş de antrenmanda bir hayli oyuncularının tek tek dikkatini çekti. Dünkü çalışmada istediklerini yapamayan Erdem Özgenç'e  saha kenarına çeken teknik direktör Levent Eriş kısa süreli oyuncusuna bir şeyler anlatırken dikkatli olmasını söyledi. Sahada istediklerimi yapmanızı istiyorum derken tecrübeli oyuncu Erdem Özgenç'e saha kenarında koşu cezası vererek çalışma yapmasını sağladı

 

 

Çocuklar imza alma yarışına girdiler

 

Boluspor da dün yapılan antrenman sonrasında küçük çocuklar oyunculardan tek tek imza aldılar. Tek tek kırmızı beyazlı oyunculara formalarını imza attırırlarken Boluspor'lu oyuncular çocukları kırmayarak yakında ilgilenmeleri de dikkat çekti.

 

 


2315 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • ALİ SAZ
    30 Kasım 2010 • 22:25
    İNANIN Kİ ŞU BİRLİKTELİK, YÖNETİM-TEKNİK HEYET BÜTÜNLEŞMESİ HİÇ BİR KULÜPTE YOKTUR. İNANIYORUM Kİ BOLUSPOR'UMUZ BU SEZON SÜPER LİGE ÇIKACAKTIR.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.086496114730835