Eriş İstifa Söylemini Tekrarladı

2 Kasım 2010

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş Boluspor kulübü yönetim kurulu ile yapmış olduğu toplantı sonrası basın açıklaması yaptı.   Basın toplantısından çıkar...

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş Boluspor kulübü yönetim kurulu ile yapmış olduğu toplantı sonrası basın açıklaması yaptı.

 

Basın toplantısından çıkar çıkmaz basın mensuplarına kısa bir değerlendirme yapan Eriş ' Yönetim kurulumuza gereken neyse açık bir şekilde anlatmaya çalıştık. Şuanda ligde yaşamış olduğumu 9 maçtaki 12 puanın birilerine veya kişilere endekslenmesi ile sadece ve sadece bu olay değil. İnsanlar maalesef yanlış bilgilendiriliyor ve yanlış aktarılıyor. Evet bir sıkıntımız olduğunu maçtan sonraki toplantıda söyledim. Ama Boluspor yönetimi bu sıkıntıların üzerinden gelemeyecek kadar bir yönetim değil. Dolayısı ile üstesinden de gelir. Yönetimimiz değerlendirsin biz alınacak her türlü karara saygılıyız. İsteklerimiz inşallah istenen seviyede değerlendirilir ve ortaya çıkan her türlü karara saygı duyarız.' dedi. Bolu Gazetesi imtiyaz sahibi Caner Güngör'ün ' Yönetimden her hangi bir talebiniz odlumu' şeklindeki soruya ise Eriş ' Oldu. Ama bu benim talebin değil takımım geleceği adına bu gerçekleşecekse çalışmaya devam ederim. Gerçekleşmeyecekse çalışmaya devam etmeyi düşünmüyorum' şeklinde cevapladı. 

Eriş konuşmasına devam ederken ' Ben yönetim kurulumuzun alacağı her türlü karara saygılıyım. Onlar  değerlendirecekler As olan Boluspor yönetimi ve kulübüdür. Biz sadece gelip geçiciyiz , biz sadece çalışan kişileriz. Yarın bir daha bir araya geleceğiz. Bu akşam rapor değil sözlü bir ifadede bulunmak istedim. Yine söylüyorum ve yönetim kurulumuzun alacağı karara saygı gösteririm.'dedi.

Konuşmasının sonunda sorulan bir soru üstüne ' Benim takımım ile sorunum yok. Benim taleplerim idari yapıdaki sitemin değişmesi yönünde taleplerim oldu. Kişiler üzerine durmuyorum. Benim amacım kulüp prensipleri olup Levent Eriş'in istekleri değil. Asla bunu yanlış aktarmayalım. Altını çizerek söylüyorum. Ben bu kulübün çalışanıyım. Teknik patronuyum. Taleplerim Boluspor kulübü adına olmuştur. ' dedi.

 

 

Bolusporluyuz.com

 

 

 

Nedret YILDIZ ' Başkanımız Açıklamayı Yapar'

 

Boluspro yönetim kurulu toplantısı sona ererken İstifa edecek mi diye merakla beklenen Nedret Yıldız basın mensuplarına kısa bir değerlendirme yaptı.

 

Yıldız ' Kesin bir karar yok. Başkanımız açıklama yapacak. Çarşamba günü tekrar bir araya geleceğiz. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun tavrı benim karar vermem sürecinde netlik kazandırdı. İçerde yapmış olduğumuz görüşmeler Boluspor'un zarar görmemesi konusunda. Nedret Yıldız'ın genel kaptanlık konusunda hırsımız yok. Önemli Boluspor'un yarınlarda ne olacağı daha önemli. Onun için istifa etme konusunda sağ duyulu olmak lazım. Nedret Yıldız'ın istifa edip etmemesi çokta önemli değil. Onun için böyle bir karar çıktı. Başkanımızın bazı tasarrufları var. Yönetim kurunun başkanı onun bazı istekleri var. Başkanımızın almış olacağı kararlardan sonra tekrar Çarşamba günü toplanacağız. Çarşamba günkü ortamı hep beraber göreceğiz.

 

Bolusporluyuz.com

 

 

Semercioğlu ' Değerlendireceğiz'

 

Başkan Emin Semercioğlu toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Çarşamba günü kararın açıklanacağını dile getirdi.

 

Levent Eriş'in idari yapıdaki taleplerinin doğru olmadığını söyleyen başkan aynı zamanda Eriş'in istifa edeceğini düşünmediğini dile getirdi. Semercioğlu Boluspor menfaatleri doğrultusunda ne yapılması gerekirse yapılacağının da altını çizerken tüm her şeyin Çarşamba günü belli olacağını iletti.

 

 

Bolusporluyuz.com

 

 

 

 

Eriş İstifa Söylemini Tekrarladı
Eriş İstifa Söylemini Tekrarladı
Eriş İstifa Söylemini Tekrarladı
Eriş İstifa Söylemini Tekrarladı

4529 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • ismail
    2 Kasım 2010 • 09:29
    Arka planda ne var bilmiyorum ama Bir kaç kötü gitti diye hoca değişecek, ortalık karışacaksa, taraftar bunlara anlayış göstermeyecekse başarılı olunacağına ihtimal vermiyorum. Hep destek tam destek.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.21077394485474