Eriş Kampı Değerlendirdi

9 Ocak 2011

Boluspor teknik patronu Levent Eriş Antalya kampını değerlendirdi.     Eriş yapmış olduğu açıklamada ' Geçen ayın 26'sında başlayan Antalya kampı son...

Boluspor teknik patronu Levent Eriş Antalya kampını değerlendirdi.

 

 

Eriş yapmış olduğu açıklamada ' Geçen ayın 26'sında başlayan Antalya kampı son iki haftada gösterdiğimiz performansın devamı adına son derece mesafe kat ettiğimiz bir bölüm oldu. Kamp çok iyi geçti. Zaten üst düzey olan takım birlikteliğini biraz daha arttırdığımızı düşünüyorum. Devreye ihtiyacımız vardı. Tekrardan bir ivme kazanmamız lazım. Bunu ilk Giresun maçı ile başlatıp sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Oyuncularımın kamp evresindeki her türlü hareketlerinden çok memnunum. Gerek çalışmaları gerekse davranışları çok olumluydu. Her oyuncumun performans adına çok iyi çalıştığını ve bu anlamda da çok mutlu olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. Sezonun ilk yarısında bazı arkadaşlarımızın performans olarak çok yararlı olamadığı bölümler olmuştu. İkinci devrede inanıyorum ki bizim adımıza çok daha farklı bir devre olacak. Performansı düşük oyuncularımız da bu arayı çok iyi değerlendirdiler ve bu ikinci yarıda takıma çok yararlı olacaklarını düşünüyorum. Yeni transferlerimizden Peev için, ona takıma uyum adına biraz zaman vermemiz gerekiyor. Ancak şuana kadar bize hazırlık maçlarında göstermiş olduğu performans çok olumluydu. Diğer transferimiz Murat ise sezon başında kadromuzda görmek istediğimiz futbolculardandı ama ekonomik şartlarımız o an için bizimle uyuşmamıştı. Boluspor adına çok katkı sağlayacaktır. Murat Önür beklide alıp alabileceğimiz en iyi isimlerden biridir. 5 -6 aydır maç yapmaması benim düşünceme göre bir savunma oyuncusu için çok kolay atlatacağı bir durumdur. Kaleci konusunda ise gerekli açıklamalar yapıldı. Kaleci Ferhat ikinci sezon için yeni bir transferdir. Bizim üzerimize ne görev düşüyorsa yapacağız. İlk yarıda çalkantılı dönemler geçirdik. İkinci yarı daha üst seviyede tamamlayacağız. İlk yarı da konuşmalarımız, bizim dışarıya bir takım cevaplar adına değil yani kendi adımıza cevap vermek değil camia adına verilen cevaplardı. İkinci devredeki birlik ve beraberliğimiz taraftar adına da çok büyük olacak. Hep beraber kenetleneceğimiz bir devre olacak. Taraftarımıza da çok ihtiyacımız var.

 

Fabiano konusunda hem üzgün hem de kızgın olduğumu belirtmek isterim. Ben oyuncularıma çok güveniyorum. Güvendiğimiz oyuncularımız bizleri yanıltmayacağı kanısındayım, maalesef Fabiano'ya ayın 3'üne kadar izin vermiştik. Bunun nedeni ise ailesiyle 6 aydır görüşemiyor olmasıydı. Zaten izninin 4 günü yollarda geçen bir futbolcu için bu izni de normal gördük. Buraya kadar her şey normaldi, ama ayın üçünden bu yana geçen süre ise anormal bir durumdu.  Yani beni en çok kızdıran bölümde buydu. Fabiano konusunda gerekli olan neyse yapacağız. Ama ilk önce bunun nedenini kendisine soracağız. Daha sonra kamuoyuna paylaşacağız." dedi.

 

Bolusporluyuz.com  - Antalya/Belek

 

 

 

 

 

 

 

 

2253 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    9 Ocak 2011 • 09:53
    Bolu yerel basını sporla ilgili yazıları ya masa başında yazılıyor veya yönetimin istediklerini yazıyorlar. Oliveira nın bugüne kadar takıma katılmadığını okuyucularına duyurmamak büyük bir saygısızlıktır. Basın bu değildir. Okuyucusuna saygılı olan basın, bu futbolcunun kaç gün izinli olduğunu, kimin izin verdiğini, zamanında kampa katılmadığını okuyucularına duyurur, bunları yazmak için birilerinden izin almak gerekmez. Birileri kızacak, üzülecek diye haber atlanmaz.
  • Remzi KIRICI
    9 Ocak 2011 • 13:18
    Sayın teknik direktör Fabiano için " benim için özel bir oyuncu" demişti. Özel oyuncu farklı olur. Herkes çalışır, özel oyuncu tatil yapar, maçlarda takımını 10 kişi bıraksa da, sahanın 15-20 metrekaresinde robot gibi dikilse de o ilk 11 de oynar, onun yükünü diğer futbolcuların çekme zorunluğu vardı. Çünkü O ÖZEL OYUNCU dur. İşte ÖZEL OYUNCU böyle farklıdır.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071501970291138