Eriş ' Kararımı Yarın Vereceğim'

2 Kasım 2010

İstifa edip etmeyeceği henüz netleşmeyen teknik direktör Levent Eriş antreman sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.   Eriş, istifaların sebebinin kendilerinin olmadığını dile getirerek,...

İstifa edip etmeyeceği henüz netleşmeyen teknik direktör Levent Eriş antreman sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

 

Eriş, istifaların sebebinin kendilerinin olmadığını dile getirerek, ''Ne Nedret beyin, ne Tuncay Beyin istifası ile ilgili sebebin biz olduğumuza inanmıyorum. Çünkü ne Tuncay beyle, ne Nedret beyle herhangi bir sorunum yok, olmadı, olamaz da. Ama onların kendi düşünceleridir, bu konuda saygı göstermekten başka bir düşüncem olamaz. Levent Eriş öyle idareci istifa etmesine sebep olacak bir karakter değildir. Ne Nedret beyle, ne Tuncay beyle hiçbir sorun yaşamadım'' ifadelerini kullandı.

 

Çözülecek durumda olan bazı sıkıntıları olduğunu kabul eden eriş, ''Evet sıkıntılarımız var. Ama bunların çözülmeyecek sıkıntılar olduğuna inanmıyorum dedim. O yüzden çözüme ulaşılması için herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini söyledim. Ama bugün gelinen noktada da çözüm değil sorunlar daha fazla ortaya atılmaya çalışılıyor. Açıkçası benim beklentim bu değildi. Benim beklentim istifalar değildi. Biran önce çözüme kavuşması gereken ufak ufak sıkıntılar vardı. Ama bu büyütüldü, farklı bir konuma getirildi. O yüzden de bu saatten sonra nasıl bir karar verilir, nasıl bir bir beklenti içinde oluruz, bunu yarın saat 14.00 da olacak yönetim kurulu toplantısında görüşeceğiz. Ama beni bağlayan bir taraf var. Bu tarafta da açıkçası bazı sıkıntılarım var. İstifa etmeyi düşünüyorum. Net söylüyorum, şu gelişmelerden sonra düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

 

Diğer taraftan, sözlerine birilerinin kendi aralarında sıkıntıları olduğunu da ilave eden Eriş, ''Kim ne düşünüyorsa düşünsün ama beni alet etmesin. Çünkü ben alet olunacak bir adam değilim. Birilerinin kendi arasındaki sıkıntısını bana mal etmesini istemiyorum. Bu savaşın içinde yer almak adına çözüme ulaşacaksak ben bu çözümün içinde varım. Ama yoksak bende yarın yokum'' dedi.

 

Eriş, bir basın mensubunun kulüp içinden bir kişi ile sorunları olduğu yönündeki iddiaları sorması üzerine, ''Benim amacım kişi değil sistem. Sistemin içinde yer alan akademik anlamda, bir profesyonellik istiyorum. Ve herkesin eşit mesafede olmasını istiyorum. Ben burada bir neferim. Bu nefer burada engellenmek değil, burada sonuna kadar mücadele etmek istiyor. Ama burada, eğer bu konuların, dedikodu mekanizmasının çok çok işlediği bir yerde ben huzurlu bir ortamda çalışamıyorum . Kendi adıma bir egom değil. Ekibim adına söylüyorum'' diye konuştu.

 

Boluspor'un Türkiye'nin ender kulüpleri arasında olduğunu da ifade eden Eriş, ''Türkiye'nin ekonomik anlamda şartlarını yerine getirebilen ender kulüplerinden birinde çalışıyoruz. Bakın hiçbir ekonomik sıkıntısı yok bu kulübün. Harika bir yönetim kurulunun sergilediği bir duruş var. Ve Boluspor'un bir istikrarı var. Şu anda sportif anlamda istediğimiz yerde değiliz. Ama istediğimiz yerde olmayacağımız anlamında değil bu. Birileri benim istifamı istiyor. Tabi ki bu istifamı isteyen kişiler spor yazarları doğrudur, olabilir veya skor yazarları, adını nasıl koyarsanız koyun .İstifa etmek çözüm olsaydı ben maçtan sonra bunu yapardım. İstifa etmem gerekiyorsa da ederim. Ama benim dün akşamki toplantıdaki kararım bu değildi. Bugün çok üzgünüm. Yarın gerçekleşecek toplantıda alınacak kararların neticeleri ve değişilecek görev bölümleri neticesinde bakalım bir görelim ondan sonra karar veririm'' şeklinde belirtti.

 

 

Levent  Eriş'in basın açıklamasını dinleyebilirsiniz.

 

Eriş ' Kararımı Yarın Vereceğim'
Eriş ' Kararımı Yarın Vereceğim'

2058 kez okundu.

4 yorum yapılmış
  • qwerty
    2 Kasım 2010 • 15:29
    Adam açık açık söylüyor kardesim muharrem demırel bunu anlamayacak ne var alın görevden. Böyle hocayı boluspor bidaha bulamaz giderse sayın başkan muharrem demielin acilen görevden alın. gecen senekı menajeri getirin yerine
  • ali gezer
    2 Kasım 2010 • 19:27
    kulakların az işityo herhalde qwerty...kişilerle benım sorunum yok dıyo.sende baska yerınden dınledın herhalde...
  • ali gezer
    2 Kasım 2010 • 19:29
    kulagınla dınle qwerty....
  • Ali Uzun
    2 Kasım 2010 • 19:30
    Levent hoca yanlış hatırlamıyorsam daha üç gün önceki açıklamalarında bir yöneticiyle ilgili problemlerim var ddemiştin Şimdide o yönetici Nedret bey değil diyor menejer diyorsun .Menejerkulübün maaşlı çalışanıGeçti BORun pazarıYazık oldu YILDIZa

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11397218704224