Eriş kazanmak için her şeyi yapıyor

3 Nisan 2011

Son haftalara girilirken stresin yüksek olduğu maçlarda kaza istemeyen Teknik Direktör Levent Eriş maçlarda kazanmak için her şeyi deniyor. Güngören...

Son haftalara girilirken stresin yüksek olduğu maçlarda kaza istemeyen Teknik Direktör Levent Eriş maçlarda kazanmak için her şeyi deniyor. Güngören Belediyespor karşılaşması öncesi adeta sahaya hangi formatla çıkacağı merak konusu olurken teknik direktör Levent Eriş Pazar günüde üç puanı almasını bildi.

 

Tecrübeli teknik adam maç da ilk önce Brezilyalı oyuncu Fabiano'yu farklı bir format da sahaya sürerken bunda da başarılı oldu.

Hücum gücü yükselen  Boluspor da Fabiano başarılı olurken taraftardan da alkış almasını bildi. Teknik direktör Levent Eriş   ilk 45 dakikalık bölümde rakip kaleye gol atamayan Boluspor da ikinci yarıda  hemen oyuncu değişikliklerine giderken maçta da gollerin gelmesini sağladı. Yerinde oyuncu değişiklikleri ile maça damgasını vuran Levent Eriş biz bu işi bırakmadık diyerek ilerleyen haftalar için şampiyonluk sinyali verdi. 

 

 

Joker Alp Ergin 

Kırmızı Beyazlı ekibimizde son haftalarda aldığı forma şansını iyi değerlendiren Alp Ergin adeta Boluspor'un jokeri oldu.

 

Sezon başından beri aralıklarla giydiği formasının hakkını veren Alp Ergin son maçlarda da Boluspor'un adeta yıldız oyuncularından olmaya hak kazandı.

Teknik direktör Levent Eriş genç oyuncusuna forma şansı verdiğinde ayırt etmeden sahanın her mevkisinde görev veriyor. Geçtiğimiz hafta orta sahanın ortasından şans verirken bu hafta ise Güngören Belediyespor karşısında  sağ kanat da Erdem önünde görev vererek sahaya sürdü. Alp Ergin verilen şansı iyi değerlendirirken karşılaşmada Ferhat Kiraz'ın attığı golde de asit yaparak gol atmasını sağlarken zorlu maçta genç oyuncunun performansı ayak da alkışlandı.

 

 

Fabiano Böyle oyna

 

Ban Asya ligi başlamasıyla birlik de Boluspor taraftarlarının çok şey beklediği Fabiano Olivere istediği performansı sezon başından beri buyana  sahaya yansıtamamıştı.

Oynadığı futboldan dolayı Otoriteler ve taraftarlar tarafından büyük eleştirilere maruz kalan Fabiano Olivere Güngören Belediyespor karşısında oynadığı futbolla alkış aldı.  Sahada adeta basmadık yer bırakmayan Fabiano gol için mücadele gücünü saha yansıtırken attığı milimetrelik paslarla arkadaşlarına pozisyonlar hazırladı. Geçtiğimiz maçlara nazaran farklı bir mevkide mücadelesini gösteren Fabiano Olivere oynadığı oyunla alkış alırken maçında adamı olmaya hak kazandı.

 

 

Perdeyi Açtı ve Kapadı

 

İlk yarıda bir türlü istediği gole kavuşamayan Boluspor da teknik direktör  Levent Eriş ikinci yarıda Caner Ağca ya görev vermesinin ardından maçta perdeyi açan golcü oyuncu oldu.

 

Güngören Belediyespor karşısında 59 ve 90. dakikalarda iki şık gol atan Caner kritik maçların adamı olmaya devam ediyor. Bank Asya birinci liginde zorlu maratonda yeri geldi ilk 11 de sahaya çıktı mücadele etti yeri geldi yedek de bekleyerek kenardan izledi , yeri geldi oyuna girdi takımını maçlarda uçuran adam oldu.

 

 Denizlispor karşısında krıtik bir gol atarak dikkatleri çeken Caner Pazar günü ise ikinci yarıda attığı bir birinden şık gollerle galibiyetin mimarlarından oldu. Şimdiye kadar rakip fileleri 6 golle havalandıran Caner Ağca son haftalarda Boluspor'un golcü oyuncuları arasına girmeye hak kazanırken maçta attığı gole perdeyi acarken son golle de perdeyi kapatan oyuncu oldu.

 

 

Ekol herkesle kucaklaştı

 

Boluspor'a sezon başında büyük umutlarla transfer edilip yaşadığı talihsiz sakatlıklar sonrasında bir türlü forma şansı bulamadan devre arasında Güngören Belediyespor'a giden Emrah Kol   Boluspor karşılaşmasında ilk 11 de sahaya çıkarak mücadele etti.  Karşılaşma öncesi ısınmaya çıktığı anda sahada bulunan tüm herkesle tek tek kucaklaşarak hasret gideren Ekol arkadaşlarının yanına giderek onlarla da hasret giderirken  golcü oyuncunun  arkadaşları birden Ekol etrafından sevgi yumağı oluştururken bir birleri ile hasret giderdiler.

 

 

Yöneticilerden Destek 

Karşılaşma öncesi futblcularımız ve teknik heyetimiz ile birlikte tribünler dolaşan Bolusporlu yöneticiler takımımız sahaya çıkmadan önce soyunma odası kapısında sıralanarak takımımız oyuncularını tek tek sahaya başarı dileyerek uğurladılar.

 

Biri Bizi Gözetliyor

Boluspor'un sakat oyuncusu ve aylardır sahalardan uzak olan Boluspor taraftarının dört gözle yeşil sahalara dönmesini beklediği Erman Ergin Karşılaşmayı kuleden takip etti. Ailesi ile birlikte 90 dakika kuleden takip eden Erman maç sonu alınan 3 puanın sevincini arkadaşları ile paylaştı.

 

Büyük Yemin

Boluspor bu haftaya kadar sürekli soyunma odasında maç yeminini ederken bir değişiklik yapıp bu hafta itibari ile futbolcusu, teknik heyeti ve yöneticisi ile birlikte maç yeminini yeşil zeminde tüm taraftarlarının önünde yaptı. Bu yeminin amacı ayrıca stadyum'dan anons yapılarak da taraftarlar ile paylaşıldı.

 

Keleş rakipleri takip etti

Boluspor'da yardımcı antrenörlerden Hakan Keleşe Güngören Belediyespor karşılaşması oynanırken bir taraftan da rakiplerin maçını takip etti. Cep telefonuyla diğer şehirlerde oynana maçların skorlarını inceleyen Hakan Keleş atılan gollerin ardından derin bir nefes alırken maçın bitimiyle birlik de oyuncuları ile birlik de  galibiyetin tadını çıkardı .

 

Kaptan Eşi ile İzledi

Boluspor takım kaptan Burak sakatlığı nedeniyle sahada yer almazken maçı eşi ile birlik de izledi. Denizlispor maçında ayağına aldığı darbe sonucunda ayak tarak kemiğinde oluşan kırık nedeniyle sahalardan uzak kalan kaptan Burak maçı tribünden izlerken adeta heyecandan yerinde duramazken arka arkaya gelen goller sonrasında rahat bir nefes aldı.

 

 

 

 

3355 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • sedanurçayırlı
    4 Nisan 2011 • 16:48
    ben istanbuldan boluspor fanetik seda çayırlı boluya babamla maça gittik bolu güngören maçı dosluk içinde bitti güzel bir maç oldu böyle maçlar oldukça hepgiderim antep maçında bolşanslar dilerim pazar tesiyi iple çekiyorum rize maçında nasipse boludayım

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.091897964477539