ERİŞ 'Kolay Zor Maç Yok'

4 Şubat 2011

Teknik Direktör Levent Eriş, bay geçilen hafta, Adanaspor karşılaşması ve takımın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Adanaspor karşılaşmasının zor geçeceğine inandığını...

Teknik Direktör Levent Eriş, bay geçilen hafta, Adanaspor karşılaşması ve takımın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Adanaspor karşılaşmasının zor geçeceğine inandığını belirten Eriş, ancak istedikleri sonucu alarak hedeflerine bir adım daha yaklaşacaklarını belirtti.

 

Bay geçilen haftayı değerlendiren Teknik Direktör Levent Eriş, 'Sezon başından beri gerçekten çok iyi bir takım olduğumuzu, takım birlikteliğinde herhangi bir sıkıntımız olmadığını her fırsatta dile getirdik. Moral olarak oldukça iyi durumdayız. En büyük sıkıntımız geçen haftayı bay geçmemiz. İşlerin tam yerine oturduğu bir durumda bir hafta bay geçmek, performansımız ile ilgili bir sıkıntı doğurabilir. Adanaspor iyi bir takım ama son hafta aldığı mağlubiyet ile yaralı durumda. Kazanmak istiyoruz. Artık bizim şu maçımız zor, bu maçımız kolay demek gibi bir lüksümüz yok. Kazanmak istediğimiz maçlardan bir tanesi daha. Ama hiçte kolay olmayacak. Ama zor görünen bu maçı oyuncularım kolaya çevirirler. Oyun içinde performansımızı doğru sergileyebilsek, bu maçtan galibiyetle ayrılır, istediğimiz hedefe biraz daha yaklaşmış oluruz' dedi.

Sakatlar ve cezalılar hakkında da bilgi veren Eriş, 'İki gündür hasta olduğu için antrenmanlara çıkamayan Burak Akdiş ve Murat Önür var. Hastalıkları devam etmekte, inşallah yarın aramıza katılabilirler. Özgür cezalı durumda. Erman ve Ömer Ateş'in sakatlıkları devam ediyor hala. Ama bizim eksiklik diye nitelendirdiğimiz bir bölüm olmadı, yine olmayacak. Görev vereceğimiz, Boluspor formasını taşıyabileceğine inandığımız bütün kardeşlerimiz görevini en iyi şekilde yerine getirecektir' ifadelerini kullandı.

Taraftarı maça çağırmayacağını çünkü taraftarın her zaman ki gibi stadyumdaki yerlerini alacaklarından emin olduğunu belirten Teknik Patron Eriş, 'Taraftarlarımız bizi Giresunspor maçında coşkuyla desteklediler. Eminim ki bu hafta da bizi en iyi şekilde destekleyeceklerdir. Her geçen hafta onlara daha fazla ihtiyacımız olacak. Biz bu birlik beraberliğimiz taraftarımızla pekiştirdik. Hiçbir problemimiz yok. Onları maça davet etmek gibi bir yanılgıya da düşmek istemiyorum. Çünkü onlar sorumluluklarını biliyorlar. Taraftarın coşkusuna her zaman ihtiyacımız var. 90 dakika destek versinler, oyunun bitimine kadar bizim yanımızda olsunlar. İnanıyorum ki Bolu olarak mutlu bir hafta sonu geçireceğiz' diye konuştu.

 

 

2024 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.05323600769043