Eriş'in Sağı Solu Sağlam

4 Nisan 2011

Boluspor Teknik direktörü Levent Eriş Pazar günü zorlu bir karşılaşmaya çıkarken oyuncularından o kadar emindi ki maç ısınmalarından bile onlara...


Boluspor Teknik direktörü Levent Eriş Pazar günü zorlu bir karşılaşmaya çıkarken oyuncularından o kadar emindi ki maç ısınmalarından bile onlara yakın oldu. Tamamen maça oyuncularını konsantre eden tecrübeli  teknik adam maça dakikalar kala kale arkasındaki banklara oturarak  maçın rahat kazanılacağını sanki biliyordu.

 

Hafta başından beri oyuncularını bu karşılaşmaya motive etmeyen çalışırken saha kenarında da bulunan herkese moral veriyordu. Eriş taraftardan tutun , başkanına , yöneticisine,  basınına biz bu maçı alırız derken birden saha  kenarına  kadar gelen As başkan Recep Aydoğanlı ile genel kaptan Tuncer Şengün'e seslenerek 'As Başkanım Genel Kaptanım siz rahat olun zorda olsa maçı kazanacağız' mesajını verirken As başkan Recep Aydoğanlı ile Genel kaptan Tuncer Şengün Levent Eriş'in  yanına oturarak kırmızı beyazlı oyuncuların ısınmalarını hep birlik de izlediler. 

 

 

Formasının hakkını veriyor

 

Boluspor'da üç yıldır başarılı bir şekilde forma giyen tecrübeli oyuncu Erdem Özgenç forma giydiği sürece formasının hakkını veriyor.

 

Boluspor da son haftalarda giderek form grafiği yükselen Erdem Özgenç oynadığı futbolla göz kamaştırıyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Boluspor da kaptan Burak'ın yokluğunda kaptanlık bandını takarak büyük bir görevi üzerine alan Erdem futbolunun yanı sıra kaptanlığı ile de taktir topluyor. Zorlu sezonda zaman zaman yaşadığı ciddi sakatlıkları çabuk atlatıp hemen maçlarda forma giyen Erdem Özgenç zaman geliyor asist yapıyor zaman geliyor gol atıyor takımını sırtlıyor. Şimdiden süper lig takımların gözdesi haline gelen tecrübeli oyuncu Erdem  teknik direktör Levent Eriş'in en çok güvendiği oyuncular arasında yer alıyor.

 

Boluspor hafta sonu sahasında Güngören Belediyespor'u konuk ederken maçın skoru da o kadar merak ediliyordu.Zorlu karşılaşmada Boluspor tecrübeli oyuncusu Erdem yine her zamanki gibi sahada basmadık yer bırakmazken kırmızı beyazlı ekibimizin kazandığı ilk golde de golün asistini yapan oyuncu oldu.  Kazanılan Güngören Belediyespor maçında yıldızlaşan Erdem  bundan sonraki maçlarda yine Boluspor 'un en büyük silahlarından olacağa benziyor.

 

  

Boluspor'un Misafirleri Vardı  

Boluspor Güngören Belediyespor karşılaşmasında Alman vatandaşlar vardı. Yönetici Nadi Okur'un  misafiri olarak karşılaşmaya gelen Alman misafirler heyecan içinde karşılaşmayı izlediler. Sezon öncesi yönetici Nadi Okur'un Almanya yaptığı ziyaretler sonrası Boluspor'a kazandırılan reklamların sorumlusu olan Alman misafirler Boluspor'un attığı goller sonrası da sevinçlerini gizlemeyip Boluspor taraftarının coşkusuna ortak oldular.

 

 

Kafile Başkanları Şen Gidiyor

Boluspor'un Gaziantep deplasmanı kafile başkanlıklarını üstlenen Feridun Yılmaz, Hakan Özmen,Kazım Konak,Kemal Ceylan alınan üç puan sonrası mutluluklarını gizleyemediler.

 

Bank Asya birinci liginde  deplasmanda oynanacak olan karşılaşma için Antep deplasmanına hazırlanan kafile başkanları Boluspor Güngören Belediyespor karşısında alınan üç puan sonrası adeta yerlerinde duramadılar. Zorlu deplasmanda şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkacak olan Boluspor'a güvendiklerini belirten kafile başkanları Feridun Yılmaz, Hakan Özmen, Kazım Konak,Kemal Ceylan ve kankaları Emlakcı Murat Şen yaptıkları kısa değerlendirmede  ' ilk yarı 0-0 bitince biz bile karamsarlığa kapılmıştık. İkinci yarıda hocamızın değişiklikleri ile arka arkaya goller geldi. Üç puanı aldık yolumuza devam ediyoruz. Kötü bir sonuç olsaydı çok üzülecektik. Şimdi yüzümüz gülerek Gaziantep'e gidiyoruz. İnşallah orda da üç puanı alıp Bolu'ya döneceğiz' dediler.

 

 

Alkışlarla Uğurladılar

Kırmızı Beyazlı ekibimizin galibiyetinden sonra yüzler gülerken alınan üç puan sonrası camiaya da moral geldi. Stres içersinde çıkılan Güngören Belediyespor karşısında ikinci yarıda gelen goller sonrası Bolu Atatürk stadyumu mahşer yerine dönerken tüm herkes galibiyeti kutladı. Karşılaşma sonrası Boluspor takımı alkışlar arasında stadyumdan ayrılırken İkinci başkan Osman Kayışoğlu ile Genel sekreter Ahmet Ufuk Güler ile 1965 Boluspor taraftarlar derneği başkanı Zikrullah Büyüktopaç alkışlarla takımı uğurlarken  objektiflerimize böyle yansıdılar.  

 

Bolusporluyuz.com

3512 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • ali14
    5 Nisan 2011 • 09:25
    Galibiyet güzel ama fazla büyütmeyelim,önümüze bakalım derim.Herkesin ayakları yere bassın, iki zorlu viraj var önümüzde,antep ve rize.Allah kolaylık versin bizim aslanlara.liderle 5 puan,2.ile iki puan fark var vede sezon bitiyor 6 maç kaldı

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.051759958267212