ESER-CAFERCAN-HAKAN-EMRE

18 Eylül 2012

İki haftada alınan 2 beraberlik ve milli maç arasında sonra PTT 1.ligin en çok para harcayan kulübü ve iki haftada sıfır...

İki haftada alınan 2 beraberlik ve milli maç arasında sonra PTT 1.ligin en çok para harcayan kulübü ve iki haftada sıfır çeken Göztepe’ye karşı Tavşanlı maçının aynı kadrosu ile sahaya sürdüğü oyuncularla başlayan Serhat Güller’e karşı maça tedirgin başlayan Hüseyin Kalpar’lı Göztepe takımı vardı.


Hüseyin Kalpar biraz daha rakibi geride karşılayan kenar oyuncularımız Agbetu ve Abdulaziz’e beklerini yakın oynatarak Onur ile de Cafercan’ı kitleyen bir oyun şekliyle başladı maça.


Serhat hocamız 4-2-3-1’ine karşı Hüseyin Kalpar tam karşıtı 4-1-4-1 ile bir oyun kurgusu ile maça çıktı.

İlhan ve Mitat’ın rakip alanda defansın arkasına Yasin’i kaçırarak yapmaya çalıştılar. Varyasyonlarla biz Cafer ile Agbetu ve Aziz ile kaçırmaya çalıştık.


İlk hafta oynatmayıp ikinci haftadan sonra forma şansı bulan Cafercan beklide süper lig de göremeyeceğimiz gollerin bir tanesini Göztepe maçında atarak üç puanın açılışını yaptı.


Golden sonra Hüseyin hoca çok aksayan Dilaverin yerine Ali Küçik’i alarak önde kalmaya başlayınca orta saha zafiyetimiz gün yüzüne çıktı.


Alp ve Cihan iyi mücadele etmelerine rağmen kademesiz oynamaları İlhan ve Mitat’a yakın oynamayınca hem top kullan hem dönen toplara almaya çalışmaları zaman zaman sıkıntılara neden oldu.


Serhat hocam elindeki 2’li bu arkadaşlarımız olmayabilir, bu iki arkadaşımız senelerdir farklı pozisyonlarda oynayan oyuncular olduğu için yeni rollerinde zorlanabilirler ama bir küçük hatırlatma yapmak isterim. Kendimce bu iki arkadaşımıza pozisyonları göstermesi gereken  sen ve ekibin ve yardımcılarındır hocam.


Ama gecikse de Serhat hocam bu maçta doğru hamleleri yaptı. 2. yarı özelikle oyunu riske alarak beklerini orta sahaya çıkarıp 3 forvete dönen rakibine karşı yorulan Aziz’in yerine Emre Kılınç alması Alp’i ise defansın göbeğine sabitlemen su molasından sonra stoperlerine yaptırdığın baskılar doğru hamlelerdi.


İlk hafta oynatmadığın Cafercan yanlışından dönmen bu senin doğru bakış açısında olduğun gösterir Serhat hocam

Ama hocam kaleci  Eser konusunda hak ve adalet bakımından çok iyi bir kariyere ve kişiliğe sahip Serdar Kulbilge’nin kaptan bile olsa 3 haftadır çok iyi oynayan Eser ile devam etmen gerekmektedir. Bu senin performansa göre forma verdiğinin işareti olacaktır.


En son olarak da hazırlık maçlarında itibaren artık ben geliyorum diyen Emre Kılınç , Beşiktaş maçı ile forma yarışında bende varım diyen Emre Kılınç.


Öncelikle alt yapımızdan gelen ve Yılmaz hoca’nın büyük emek ve uğraşları ile seneler sonra Türk futboluna ve Boluspor’a armağan ettiği için kendisini kutluyorum.


Bunları yazmadan önce ise sitemiz editörlerinden Fatih Gündüz’ün Emre konusunda Yılmaz hoca ile yaptığı konuşmalarda ve değerlendirmelerde öne çıkan bir konu ise Fatih Gündüz’ün maç sonu gol atan Emre Kılınç’ı Boluspor’a kazandıran Yılmaz hocaya sorduğu soruyu kaleme almak istiyorum.


Fatih Gündüz Yılmaz Özen’e “ Hocam Emre Kılınç gol attı. Nasıl bir duygu içindesiniz?” diye sormasının ardından Yılmaz hoca her zaman ki gibi mütevazi bir cevap ile “Biz görevimizi yapıyoruz. Boluspor’a hayırlı olsun.Emre benim yüzümü kara çıkarmadı. Bu mutluluğu Allah bütün hocalara nasip etsin. Alt yapıdan yetenekleri ile oynayan bir oyuncu çıkardım Emre’yi kazanmak için 3 senedir büyük bir çalışma yaptım. Bunu da başardım. Artık gönül rahatlı ile önüme bakabilirim” demesi de Yılmaz hocanın bundan sonraki dönemlerde de birkaç Emre’yi çıkarmak için bir yarış içersinde olduğunu da sitenin editörü Fatih Gündüz bana söylemesinin ardından bu açıklamaları da yazmak zorunda kaldım.


Ne kadar alt yapımızdan oyuncu çıkarırsak Boluspor kulübü o kadar daha büyür ve büyük bir kulüp olma yolunda ilerler diye düşünüyorum


Artık Göztepe galibiyetin den dolayı hocamızı ve oyuncularımız kutlar 3 puanı geride bırakıp Samsunspor maçına motive olmalarını isterim. Karadeniz de takımımıza başarılar dilerim….

 

 

2286 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.085762977600098