Eski Kaptan Tribündeydi

9 Aralık 2013

Boluspor’un 2009 yılında yarım dönem formasını giyen kaptanlık yapan İlyas Kahraman uzun bir aradan sonra Bolu ya gelerek iki eski...

Boluspor’un 2009 yılında yarım dönem formasını giyen kaptanlık yapan İlyas Kahraman uzun bir aradan sonra Bolu ya gelerek iki eski takımının karşılaşmasını izledi.

 

Kırmızı beyazlı forma ile 2009 yılında ara dönemde gelerek Boluspor a katkı sağlayan eski yıldız futbolcu İlyas Kahraman uzun yılar sonra Bolu ya geldi. Kırmızı Beyazlı formayı giydiği dönemde takım kaptanlığı yapıp kadroya katılması  ile birlikte Boluspor’un çıkış yapmasında büyük bir rol oynayan  İlyas Kahraman o dönemde takımının play off oynamasına katkı sağlamıştı. Futbolculuk yaşamının ardından antrenörlüğe başlayan İlyas bir süre Eyüpspor da çalıştıktan sonra teknik direktör Metin Diyadin ’nin yardımcılığını yapmıştı. Boluspor’u yakından takip eden genç teknik adam İBB karşılaşması sonunda Boluspor’u değerlendirdi.

İlyas Kahraman yaptığı açıklamada şunları ifade etti. Bu raya gelirken üzerimde heyecan vardı. Formasını giydiğim Boluspor’u zun bir aradan sonra canlı izleyecektim hem de dostlarımı görecektim oynadığım süre içinde iyi dostluklarım oldu. İBB maçı sonrası Boluspor un şu anki durumunu değerlendirecek olursan  ligin geride kalan haftalarında şanssız maçlar kaybettiler. Bir türlü seri galibiyetler gelmedi. İsim isim bakacak olursak kağıt üzerinde kaliteli bir kadro var. İBB maçında ilk yarı şansız gol yemelerine rağmen ilk 45 dakika oyundan kopmadılar ve pozisyonlar buldular önce beraberlik gele bilirdi. Sonra galibiyet golünü bula bilirlerdi bir türlü istedikleri gol gelmedi ilk 45 dakikadaki istekleri arzuları sonuç gelmeyince ikinci yarıda İstanbul Belediye maçta üstünlüğünü alarak goller buldu. Boluspor taraftarı önünde  önemli bir 3 puan kaybetti. Bu ligde her maçtan alacağın puan önemli Boluspor bu maçı unutup diğer maçları düşünmesi lazım son üç maçta alacağı puanlarla ikinci yarıya daha iyi başlangıç yapa bilir tabiî ki şu anki mevcut kadroya takviyeler yapılması lazım bazı eksiklikler gözle görülüyor. Transferler yapıp kadro güçlenirse hazırlık dönemini daha iyi geçirip iyi bir Boluspor izlene bilir ben bundan sonraki maçlarında eski takımıma başarılar diliyorum gönlüm her zaman Bolu ile dedi.

 

2126 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.093554973602295