Eskileri geçemedik;1-1

15 Nisan 2012

Deplasmanda Kartalspor ile karşılaşan Boluspor karşılaşmanın başlarında golü erken bulmasına rağmen, devrenin sonuna doğru kalesinde gördüğü gol sonrası bir...

Deplasmanda Kartalspor ile karşılaşan Boluspor karşılaşmanın başlarında golü erken bulmasına rağmen, devrenin sonuna doğru kalesinde gördüğü gol sonrası bir puanla yetinmek zorunda kaldı. Rakip Kartalspor'da geçtiğimiz sezonlarda Boluspor formasını giyen oyuncuların performansları dikkat çekiciydi.

Boluspor, play-off öncesi rahatlamak için çıktığı Kartalspor deplasmanında umduğunu bulamadı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Boluspor, 6'ıncı dakikada kazandığı serbest atışla top ceza sahasından direk kaleye gidince Ferhat Kiraz'ın golü ile deplasmanda kırmızı beyazlı ekibimiz 1-0 öne geçti. Öne geçmenin avantajı ile rahat bir futbol ortaya koymak isteyen ekibimiz Kartalspor'un ev sahibi olmasından dolayı rakibinin ataklarını karşılamada zorlanınca, Kartalspor atakları Boluspor kalesinde tehlikeli oldu.

Arka arkaya gelen ev sahibi ataklarında beraberlik golü de 41'inci dakikada geldi. Ceza sahasına yapılan ortaya Ferdi Başoda boş pozisyonda rahat vurunca, topu ağlara gönderdi.

Boluspor öne geçtiği ilk yarıda oyunu ile hayal kırıklığı yaşatırken, ekibimizde yorgunluk da öne çıkan etkenler olarak karşılaşmada görünüyordu. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarı ilk yarıya nazaran mücadeleci bir oyun ortaya koymaya çalışan Boluspor, gol yolarında pozisyon bulmak da zorlanırken bir taraftan da kalesine gelecek gole kapamıştı.

Karşılaşmanın 63'üncü dakikasında Onur Bektaş, Sezer Sezgin'e yaptığı hareket sonrasında hakem faul kararı verince, Onur Bektaş'ı çift sarı kartla oyun dışına gönderdi . Kırmızı beyazlı ekibimiz karşılaşmanın son 27 dakikasını 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Boluspor 10 kişi oynamasına rağmen, Kartal kalesine ataklar yapıp gol arayan taraf oldu.

90 dakika sonunda sahada iki takımda başka gol bulamayınca, bir puanla yetinmek zorunda kaldılar. Kartalspor takımında Boluspor formasını giyen Gökhan Güney, Erman Ergin, Burak Akdiş, Ferdi Başoda ve Sezer Sezgin oynadıkları futbol ve hırsları ile öne çıkan oyuncular olup, Boluspor'dan bir puanı almanın sevincini yaşadılar.

 

Kartalspor: 1 - Boluspor: 1
Stat: Kartal
Hakemler: Halis Özkahya , Muharrem Yılmaz , Emin Yıldırım

Kartalspor: Kaya , Olgay , Burak , Ferdi , Sabutay Alper , Ahmet Gökhan (Dk. 89 Okan ), Mehmet , Ethem Ercan , Sezer (Dk. 79 Timuçin ), Uğur , Erman

Boluspor: Atacan , Hakan , Orhan Ak , Onur , Ferhat , Cemil , Veli , Veysel Cihan , Alp , Kenan (Dk. 90 Caner ), Aydın (Dk. 65 Emre Toraman )

Goller: Dk. 7 Ferhat (Boluspor), Dk. 41 Ferdi (Kartalspor)
Kırmızı kart: Dk. 63 Onur (Boluspor)

 


2313 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.051564931869507