Evdeki Hesap Çarşıya Uymadı

16 Ocak 2012

Boluspor kupa morali ile çıktığı Güngörenspor maçında istediği üç puana kavuşamadı. Karşılaşma boyunca bir türlü istediği gole kavuşamayınca 90 dakika sonun da...

Boluspor kupa morali ile çıktığı Güngörenspor maçında istediği üç puana kavuşamadı. Karşılaşma boyunca bir türlü istediği gole kavuşamayınca 90 dakika sonun da sahadan bir puanla ayrıldı.

 

Kırmızı Beyazlı ekibimiz karşılaşmaya hızlı başladı. İlk dakikalarda atak futbolunu ortaya koyarak Güngören kalesine saldıran ekibimiz maçın hemen başlarında Ferhat Kiraz ile tehlikeli bir atak geliştirdi. Topla ceza sahasına kadar hızlı bir şekilde giren Ferhat Erhan Yılmaz'ın müdahalesi ile yerde kalırken mutlak penaltı pozisyonuna maçın hakemi devam karı verdi.

 

Karşılaşmada dakikalar 18 gösterirken kornerden gelen topa Veli kafayı vurdu topu takip eden Cemil Vatansever topu ağlara gönderdi ama bu pozisyonda gol kararı olarak verilmedi.

 

Boluspor ilk 45 dakikada rakibine pozisyon vermezken girdiği pozisyonları da  değerlendiremezken maçın hakemi Hakan Özkan Boluspor'u ilk yarıda durduran etkendi.

 

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan Boluspor da Emre Toraman,Alp Ergin'in yerlerine Aydın Çetin, Landry oyuna dahil olması ile ikinci yarıya başladı.İlk yarıya oranla ikinci yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamasa da oyuncu değişiklikleri Boluspor'a katkı sağlamadı.

 

Boluspor Güngören kalesine yüklense de şuursuz atakları sonuç getirmedi. Karşılaşmanın sonlarına doğru Ferhat Kiraz ile mutlak bir golden yararlanamayan ekibimiz maç sonunda 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

 

Boluspor: 0 - İstanbul Güngörenspor: 0
Stat: Atatürk
Hakemler: Hakan Özkan, Ferhan Malkoç, Emin Yıldırım

Boluspor: Atacan, Orhan, Onur, Ferhat, Fatih, Cemil, Emre (Dk. 46 Landry) Onur (Dk. 76 Hakan), Veli, Veysel, Alp (Dk. 46 Aydın) İstanbul

Güngörenspor: Egemen, Erhan (Dk. 76 İbrahim Necipoğlu), Mustafa, İbrahim Arıkan, Kürşat, Hakan (Dk. 45 Emrah), Mehmet, Tunç (Dk. 46 Sinan), Obet, Tekin, Paul

Sarı Kartlar:
Dk. 3 Ferhat, Dk. 52 Cemil, Dk. 61 Onur(Boluspor), Dk. 30 Erhan, Dk. 63 Sinan(İstanbul Güngörenspor)

Kırmızı Kart: Dk. 78 Paul(İstanbul Güngörenspor)

 

1769 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.051181793212891