EVET, NEDEN;

10 Eylül 2013

EVET, NEDEN; BİZ BU OYUNA GELMEYİZ!   Geçtiğimiz hafta Kameramanımız Burhan Yeşiltaş'ı basın toplantısından 'Buranın patronu benim, Köroğlu TV'yi burada istemiyorum' diyerek çıkartan Boluspor...

EVET, NEDEN;

BİZ BU OYUNA GELMEYİZ!

 

Geçtiğimiz hafta Kameramanımız Burhan Yeşiltaş'ı basın toplantısından 'Buranın patronu benim, Köroğlu TV'yi burada istemiyorum' diyerek çıkartan Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetesi'ne yönelik saldırılarına devam ediyor.

İnceayan, 'Köroğlu Televizyonu'nun, kendi işletmesinden reklam istediğini ve daha sonra bu reklam görüşmesinin olumsuz sonuçlanması üzerine Köroğlu Televizyonu'nun kendisine tavır aldığını' açıklamış, hatta bu açıklamayı Boluspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yayınlattırmıştır.

İnceayan bu açıklamasında doğruları bilinçli olarak saptırmış, gerçekleri işine geldiği gibi kamuoyuna lanse etmiştir. Evet, İnceayan'ın da belirttiği gibi yaklaşık 40 gün önce Köroğlu Televizyonu her işletmeye gittiği gibi, İnceayan'ın işletmesine de reklam görüşmesi için gitmiştir.

Ancak biz reklam görüşmesi yapacağımızı düşünürken, -nedeni bilemediğimiz bir şekilde- görüşme Sayın İnceayan'ın kendi geçmişi ile ilgili boyuta 'kendisi' tarafından getirilmiştir. 

-İnceayan Boluspor Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada bunlardan neden bahsetmemiştir?

-İnceayan durup dururken neden 2001 yılına değinmiş ve neden bu süreçte bizi suçlamıştır?

-Sayın İnceayan, bu görüşmede siyasi ikbal hayatı ile ilgili yaptığı konuşmayı neden açıklamamaktadır?

Bu görüşmede Köroğlu Televizyonu'na 'ihtiyacı olmadığını' belirtmesi ve kuruluşlarımızı küçümseme teşebbüsünde bulunmasının ardından görüşme tarafımızca sonlandırılmış ve İnceayan'ın odasından çıkılmıştır. Ancak herhangi bir tavır alınmamış, İnceayan'ın bu densizliği kurumlarımız tarafından sağduyulu davranılarak dikkate alınmamıştır.  

Bu görüşmeden 25 gün sonra Boluspor Basketbol takımının imza töreninde Sayın İnceayan Kurumumuzu hedef almış, hakarete varan beyanlarda bulunmuştur. Bu beyanlar gazeteci dostlarımız tarafından cevaplandırılmış ve Köroğlu Televizyonu en iyi bir şekilde savulmuştur(kurumumuzu savunan arkadaşlara bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum). İnceayan burada da yaptığı açıklamada Köroğlu Televizyonu'na ihtiyacı olmadığını da belirtmiştir.

Bu açıklamasının ardından Sayın İnceayan hakkında en ufak bir eleştiride bulunmayan Köroğlu Televizyonu Yönetimi, İnceayan'a cevap vermenin Boluspor'a zarar vereceğini düşünerek Sayın İnceayan'a cevap vermemiştir. Sadece gerekli mesajın alınması için iki haberde görüntüsünün kullanılmaması kararını almış ve uygulamıştır. 

 

Bu uygulamamızın ardından Sayın İnceayan yine ilk basın toplantısında Kameramanımız Burhan Yeşiltaş'ı 'Buranın patronu benim' diyerek Kulüp binasından çıkartılmıştır.  Bu süreç göstermektedir ki; 'reklam vermedim diye tavır aldılar' diyerek suçladığı bizler, saldırıda bulunan taraf değil, savunmada kalan taraf olmuşuzdur.

Anlaşılacağı üzere; sadece iki fotoğrafının yayınlanmamasına bu kadar kızan İnceayan, kendince önümüzdeki dönemlerdeki en ufak bir başarısızlığı Köroğlu Televizyonu'na yıkmaya çalışmaktadır. Geçmişteki Bolu kamuoyundaki kötü izlenimleri nedeniyle özellikle maddi açıdan Boluspor Kulübü'ne gerekli gelir desteği sağlayamayan ve gittiği birçok kapıdan (bizce kendisiyle ilgili güven sorunu yaşanması nedeniyle) eli boş dönen İnceayan, olası sportif başarısızlığı ve sonrasında oluşabilecek borç batağını Köroğlu Televizyonu ve Gazetesi'ne yıkmaya çalışmaktadır.

Ancak kuruluşlarımız bu oyuna gelmeyecektir. Daha önceki açıklamalarımızda da belirttiğimiz gibi; Köroğlu Televizyonu ve Köroğlu Gazetesi Boluspor Kulübü'nün bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her daim yanında yer alacaktır. Kuruluşlarımızın daha önce belirttiği gibi; Sayın İnceayan şahsen özür dileyene kadar tarafımızca 'yok sayılacak', şanlı Kulübümüz her zaman olduğu gibi, futbolcusundan yönetimine kadar desteklenmeye devam edilecektir.   

BİZLER BOLUSPOR'UN, KULÜP BAŞKANLIĞI MAKAMINDAN GÜÇ ALAN KİŞİLERLE DEĞİL; BAŞKANLIK MAKAMINA GÜÇ VEREN KİŞİLİKLERLE BAŞARIYA ULAŞACAĞINA İNANIYORUZ. MEHMET İNCEAYAN İLE İLGİLİ TAKDİRİ KAMUOYUNA BIRAKIYORUZ.

 

Bolu kamuoyuna saygı ile duyurulur...

Rasim Özdemir

Köroğlu Televizyonu Sorumlu Müdürü 


2609 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.052949190139771