$=Fabiano= ?

6 Aralık 2010

  Altay maçı öncesi, çalkantılı bir hafta geçiren Boluspor zorlu İzmir Deplasmanından 1 puanla döndü.   Bakıldığında İzmir Alsancak stadından 1...

  Altay maçı öncesi, çalkantılı bir hafta geçiren Boluspor zorlu İzmir Deplasmanından 1 puanla döndü.

  Bakıldığında İzmir Alsancak stadından 1 puanla dönmek hiçte kötü değil. Sezon başında beklentilerin yükseltilmesi ve Boluspor taraftarının süper lige olan hasreti 1 puanın başarısızlık gibi yorumlanmasına sebep oluyor.  


 
Boluspor bu haftada da kolay gol yemeye devam etti. Orta sahanın ortasında Landrey ve hemen yanında Fatih GÜL ile maça başlayan takımımızda Fatih GÜL'ÜN savunma özelliklerinin yüksek olmaması ilk iki golü çok kolay yememize neden oldu. 
 


 
Takımımız 2- 0 geriye düştüğü maçta özellikle ikinci yarının ilk 25 dakikalık bölümünde oynadığı etkili futbolla beraberliği yakalamasına rağmen bir anda anlaşılmaz şekilde tekrar mahkum oynamaya başladı ve mağlup duruma düştü. Levent Eriş önceki maçlarda oyuncu değişiklikleri nedeni ile eleştirilirken Altay maçında oyuncu değiştirmediği için eleştirilere hedef oldu. 
 


 
Boluspor un ikinci yarının 25 dakikalık bölümünden sonra yorulması ve Oyunun Altay hakimiyetine geçmesi nin başlıca sebebi Fabiano nun oyunda hiç olmaması idi. Orta sahada koşmayan, baskı yapmayan adam kovalamayan aldığı topları çok olumlu kullanmayan bir oyuncu izledik. Maç boyunca Fabiano koşmayınca Fatih çok yalnız kaldı ve o bölgeden golleri yedik. Bir takımda koşmayan ve savaşmayan bir oyuncunun olması takım için oynayan oyuncuların motivasyonunun bozulmasına ve sinirlenmelerine yol açar. Belki de Ramazan ın sinirlenmesi ve kart görmesi de takım eksik oynayıp bu oyuncuya fazla yük binmesindendir. Eğer yürekten oynayan oyuncularımızın savaşma arzusunu kaybetmesini istemiyorsak hemen bu hafta Fabiano yu göndermemiz gerekir. O zaman istediği partide istediği kadar dans edebilir. 
 


 
Maçın hakemlerine gelince, Çankırı bölgesinden Fethi Serkan KOCAK ve yardımcılarından Kastamonu Bölgesi hakemi Oğuz TERZİ birçok kez beraber maça çıktığım. Bana yardımcı hakemlik yapmış hakem camiasında özü sözü bir dürüst ve kimseden talimat almayacak adamlar. Fethi Serkan KOÇAK ın çok daha iyi yerlerde olması lazım. 
 


 
Ancak Maçın hakeminin aleyhimize verdiği penaltı kararı son derece hatalı idi. Maç 2- 2 devam ederken Atlayın Ofsayt gerekçesi ile iptal edilen golü de ofsayt değildi.  
 


 
Bu da gösteriyor ki hakemler art niyetli değil formsuz sezon başından bu yana yaşanan hakem hataların Merkez Hakem Kurulunun hakemlere eğitim vermediğini onları müsabakalara hazırlayamadığını göstermektedir.
 


 
Devre arasına 2 hafta kaldı. 2 haftada maksimum puanı toplayarak arada yapılacak transfer ve çalışmalarla yerimiz olan süper lige çıkabilmek dileği ile iyi haftalar.

 

Tansel GÜLEN

2297 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    6 Aralık 2010 • 11:11
    BOLUSPORumuz için bütün enerjimizi, gücümüzü, düşüncelerimizi bu hafta oynanacak Mersin İ.Y maçına yoğunlaştıralım. Altay maçındaki olaylarla yöneticilerimiz ilgilensin. Teknik heyetimiz Altay maçını futbolcularına unutturmaları ve kendi sahamızdaki maça pazartesi gününden itibaren en iyi şekilde hazırlanmaları, Mersin İ.Y. nun yaptığı maçları defalarca futbolcularımıza izleterek bu maça yoğunlaştırmaları gerekmektedir. Kaybedilen hiç birşey yok. Son iki maçı aldığımızda üsteki takımlarla puan farkımız açılmayacak ve 2nci devre bu farkı kapatacağımıza eminim. Takım üzerine yani futbolculara teknik heyetin olsun, seyircilerimizin olsun çok büyük baskıları var. Bu baskılar futbolcularımıza kendi futbollarını oynamaya, teknik becelerini ortaya çıkarmalarına engel oluyor. Lütfen takım üzerindeki bu baskıyı kaldıralım.
  • İsmail Gürcan
    6 Aralık 2010 • 21:56
    Sayın Tansel Gülen Hanki sitede yazıyorsunuz ona göre Karar verin bizde bilelim hanki sitenin yazarı olduğunuzu

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066314935684204