Fatih Olayının Gerçek Yüzü !

30 Eylül 2012

Kartalspor sözünde durmadı. Transfer sezonunda Fatih Gül kadrolarına katmak için yapılan görüşmelerin ardından tecrübeli oyuncu 1 yıllık süre ile...

Kartalspor sözünde durmadı. Transfer sezonunda Fatih Gül kadrolarına katmak için yapılan görüşmelerin ardından tecrübeli oyuncu 1 yıllık süre ile İstanbul temsilcisi Kartalspor' a kiraya verilmişti.

Kartalspor yönetimine oyuncuyu veririz diyen Boluspor kulübü bir protokol ile imza attırılarak tecrübeli oyuncu Fatih Gül'ün iki takım arasında oynanacak maçlarda sahada yer almaması için anlaşmaya varmışlardı.

Kadrosuna bir yıllık süre ile kiralık olarak katılan Fatih Boluspor'a karşı oynatmayacaklarını söyleyen Kartalspor'lu yöneticiler Pazar günü İstanbul'da oynanan maçta Fatih Gül sahaya sürdüler.

Sözü yerine getirmedi

İki kulüp arasında yapılan görüşmelerin ardından varılan protokol sonrası iki takım arasında oynanacak karşılaşmalarda  Fatih Gül forma giymeyecek anlaşması yerini bulmadı. Sezon başında Boluspor'da kamp devresinde kadroda düşünülmemesinin ardından kiralık olarak gönderilen Fatih Gül için yapılan protokole Kartalspor uymadı. Kartalspor yönetimi takımlarında çok eksik olduğunu ve hasta oyuncuların olduğunu belirtirken oynatmalarının nedeninin bu olduğunu ilettikleri gelen bilgiler arasında.

Güller ve Kırcı Ne Dedi ?

Boluspor teknik direktörü Serhat Güller ve menajer Kazım Kırcı Fatih Gül'ü sahada görünce şaşırdı. Teknik heyette Gül'ün oynamayacağını düşünürken sahada ısındığını görünce şaşırdılar. Maç sonu Bolusporluyuz.com'a durumu değerlendiren menajer Kazım Kırcı ' İki kulüp arasında protokol vardı. Ama bugün Kartalspor Fatih Gül'ü oyuncuları eksik olduğu için oynattıklarını belirttiler. Yapılan protokolün federasyon ayağında bir geçerliliği yok. Ama bu iki kulüp arasında yapılan bir anlaşmaydı ve Kartalspor buna uymadı' dedi.  Boluspor teknik direktörü Serhat Güller ise konu hakkında ' Bu konu hakkında aslında yorum yapmak istemiyorum. Bildiğim iki kulüp arasında bir protokol var. Konu hakkında pek bilgim yok ama Konu hakkında bilgi alacağım' dedi.

Fatih Gül Ne Dedi !

Fatih Gül maç sonunda sitemize bir açıklama yaparak konu hakkında bilgi verdi. Fatih Gül ' İki  kulüp arasında bir protokol vardı. Bana kulübüm bugün çıkıp oynayacağımı söyledi bende oynadım.' dedi.

 

4439 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075996875762939