Fatih Şen ''Şampiyon olmak için iyi kadro yetmiyor''

7 Temmuz 2013

Boluspor'un yeni transferlerinden Fatih Şen, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Tecrübeli orta saha oyuncusu Fatih Şen, Boluspor'un transfer listesinde olan ancak şuanda Sivasspor'un...

Boluspor'un yeni transferlerinden Fatih Şen, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Tecrübeli orta saha oyuncusu Fatih Şen, Boluspor'un transfer listesinde olan ancak şuanda Sivasspor'un kampında bulunan tecrübeli golcü Abdulkadir Özgen'in transferiyle ilgilide önemli açıklamalarda bulundu.

2013-2014 sezonu hazırlıklarına geçtiğimiz hafta başı başlayan Boluspor, günde yaptığıçift antrenmanla yeni sezona hazırlanıyor. Boluspor'un bu sezon Samsunspor'dan transfer ettiği tecrübeli orta saha oyuncusu Fatih Şen, sitemize yeni sezon önemli açıklamalar yaptı. Tecrübeli oyuncu Fatih Şen, gazetemize yaptığıaçıklamada 'Bir haftalık süreçte yeni transferler olarak, kendi adıma üzerimdeki heyecanımı attım ve takım arkadaşlarıma alıştım. Her şey çok güzel diyor ama biraz yorucu tabii ki. Yeni sezon öncesi kampı. İnşallah 2-3 transferler takımımız tam olarak oturur. Bizde yeni sezona hayırlı bir şekilde başlarız' dedi.

Sağlam bir bağ oluşması gerekiyor
Boluspor'a transferimin çok hayırlı olduğunu düşünüyorum diyen tecrübeli oyuncu Fatih Şen'Boluspor'a transferimin hayırlı olduğunu düşünüyorum. Biz öyle bir ligde oynuyoruz ki 12-13 takım şampiyonluğa oynadığını iddia ediyor. 10 yıldır bu ligde oynuyorum. Şampiyonluğa oynamak için, çok iyi bir kadro kurmak yetmiyor. Arkadaşlığın çok iyi olması lazım. Yönetici ve futbolcu ilişkisinin çok iyi olması lazım. Hoca ile futbolcu arasındaki ilişkinin çok iyi olması gerekiyor. Yapılan transferlerle şampiyonluğa oynamaktan ziyade, bence arkadaşlığı ve birlik ve beraberliği sağlamanın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle de futbolcuyla, medya arasında ve yönetimle medya arasında sağlam bir bağ oluşmasıgerekiyor' dedi.

Ali hocamız inanılmaz çok iyi bir insan
Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz ile ilgilide düşüncelerini ifade eden tecrübeli orta saga oyuncu Fatih 'Ali hocamız inanılmaz çok iyi bir insan. Biraz bizi yoruyor ama olması gereken şeyler oluyor şuana kadar. Ali hocayı gelmeden önce çok tanımıyordum gelmeden önce ancak sağdan soldan araştırdıktan sonra, çok iyi bir hoca olduğunu öğrendim. Kendisi tecrübeli ve tanınan bir hoca zaten. Onun bize nasıl davranmasını gerektiğini, bizim ona nasıl davranması gerektiğini biliyoruz. Sevgi ve saygı olduktan sonra hiçbir sorun yok. Bazı şeyler bu ligde çok sürpriz olabiliyor. Ben Ali hoca'nın çok başarılı olmasını istiyorum. Çok büyük bir şans var elinde. Kendi memleketinde çalışan bir hoca. Çok doğru adımlar attığını düşünüyorum. İnşallah onun için hayırlı bir sezon olur' dedi.

Abdulkadir'le tekrar beraber oynama şansını yakalarım
Boluspor'un transfer listesinde bulunan golcü oyuncu Abdulkadir Özgen ile ilgilide düşüncelerini aktaran Fatih Şen 'Abdulkadir çok iyi bir arkadaşım. Boluspor'un transfer listesinde olduğunu biliyorum. Abdulkadir'in transferi ile ilgilişuanda ne söylesem yalan olur. Abdulkadir'in çok talibi var. İnşallah tercihini bizden yana kullanır. İnşallah yeni sezonda Abdulkadir'le tekrar beraber oynamaşansını yakalarım' dedi. Şen sözlerine şöyle devam etti 'Dimitrov'un Boluspor'a gelmesinde kefil oldum. Dimitrov, adam olarak çok düzgün karakterli bir arkadaşımız. Futbolculuğunu da, Boluspor taraftarları görecek' diye konuştu.

2001 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.052831172943115