FATİH'İN ARSLANLARI 68-73

16 Mayıs 2013

Boluspor Basketbol Takımı final grubunun ikinci karşılaşmasında İTÜ ile karşı karşıya geldi. Dev adamlar mücadelenin ilk yarısında takım halinde çok iyi mücadele...

Boluspor Basketbol Takımı final grubunun ikinci karşılaşmasında İTÜ ile karşı karşıya geldi. Dev adamlar mücadelenin ilk yarısında takım halinde çok iyi mücadele ederek soyunma odasına 37-33önde giden taraf oldu. Kırmızı beyazlılar ikinci yarıda da oyundaki üstünlüğünü kabul ettirerek sahadan istediği sonucu alıp zorlu mücadeleyi 73-68 kazanarak final gurubundaki ikinci karşılaşmasından galibiyetle ayrıldı.

 Boluspor Basketbol Takımı İTÜ karşısına Levent, Ferit, Ramazan, Kağan, Mehmet beşi ile çıktı.

Karşılaşmanın ilk 3 dakikası karşılıklı atılan basketlerle geçti. Kırmızı beyazlılar bu çeyrekte Ferit Deniz ve Levent Altan ile pota altında sayılar bularak 10-8 öne geçti. Bu periyotta Mehmet Şen 3 sayılık atışı sayıya çevirince maçtaki en büyük fark ortaya çıktı1 durum 13-8 oldu. Bu sayıdan sonra İTÜ takımı antrenörü mola aldı. Özellikle pota altında çok iyi hücum yapan kırmızı beyazlılar uzun süre İTÜ'ye sayı şansı tanımadı. Dev adamlar ilk çeyreğin son 3 dakikasına 17-8 önde girdi. Kırmızı beyazlılar alan savunmasıyla İTÜ'ye çok az sayı şansı tanıdı. Boluspor Basketbol Takımı karşılaşmanın ilk çeyreğini 21-11 önde geçen taraf oldu.

Kırmızı beyazlılar ikinci çeyrekte daha kontrollü bir oyun anlayışıyla çıktı. Bu periyotta Cahit ile sayılar bulan kırmızı beyazlılar aradaki farkı korudu. Bu çeyrekte alan savunmasına devam eden kırmızı beyazlılar oyundaki üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi. Çeyreğin sonlarına doğru iki hücumdan boş dönen kırmızı beyazlılar potasında iki tane 3'lük gördü. İTÜ skoru 5 sayıya indirerek durumu 28-23 yaptı. 2'inci çeyreğin son 3 dakikasına girildiğinde sahneye Ramazan Öksüz çıktı. Kırmızı beyazlı oyuncu attığı 3 sayılık basketlerle farkın kapanmasını önleyen isim oldu. Dev adamlar mücadelenin ilk yarısını 37-33 önde kapatan taraf oldu.

Karşılaşmanın 3'üncü periyoduna İTÜ daha iyi başlayan taraf oldu. İTÜ'nün bulduğu sayılardan sonra toparlanan kırmızı beyazlıların farkın kapanmasını önledi. 3'üncü çeyrekte rakip takım İTÜ aradaki farkı kapatıp öne geçen taraf oldu. Kırmızı beyazlılar bu dakikalarda rakibine üstünlük kuramadı. İTÜ karşılaşmada öne geçerek durumu 47-43 yaptı. Bu dakikadan sonra toparlanan kırmızı beyazlılar arada farkı kapattı. Üçüncü çeyrek İTÜ'nün 50-48 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın son periyodu atılan karşılıklı basketlerle başladı. Kırmızı beyazlılar, adam adama savunma yaparak İTÜ'lü oyuncuları durdurmaya çalıştılar. Kırmızı beyazlılar mücadelenin son 5 dakikasına Ramazan Öksüz'ün 3 sayılık basketiyle 56-55 önde giren taraf oldu. Son dakikaları çok büyük çekişme ile geçen maçta son 4 dakikaya İTÜ 62-60 önde girdi. Son iki dakikaya girildiğinde önce Ramazan Öksüz ve sonra Mehmet Şen ile sayılar bulan kırmızı beyazlılar farkı 4 sayıya çıkararak durumu 69-65'e getirdi. Oyunun son dakikalarında da skorda üstünlüğünü koruyan kırmızı beyazlılar sahadan 73-68 galip ayrılarak final grubundaki ikinci karşılaşmasından galip ayrıldı. Dev adamlar bugün final grubunun 3'üncü karşılaşmasında İstanbul DSİ ile saat:16.00'da karşı karşıya gelecek.















Fatih'in ASLANLARI  ( 68-73 )

2176 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.046393871307373