Federasyon mu Basmak Lazım ?

16 Mart 2013

Ligde son haftalarda bir çok maçta adeta bıçak gibi doğranan Boluspor bir yenisini daha K.Erciyesspor maçında yaşandı. Alınan mağlubiyete rağmen kazanma hırsı...

Ligde son haftalarda bir çok maçta adeta bıçak gibi doğranan Boluspor bir yenisini daha K.Erciyesspor maçında yaşandı. Alınan mağlubiyete rağmen kazanma hırsı üst seviyelerde olan Boluspor'a hakem oyunları artık gözle görünmeye devam ediyor. Bizde şehir olarak uyurken sesimizi çıkamamaya devam ediyoruz.

PTT Birinci lige çıktığı yıldan beri kurduğu kadrolarla şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen Boluspor ilk yılından beri hakem hatalarına maruz kalmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de K.Erciyesspor maçında yaşanıp tarihteki yerini alan maçlardan oldu.

Ağzımızdan Ekmeğimizi Alıyorlar Ses Çıkarmıyoruz !

Bolu şehri olarak sessizliğimizle bilinip boğazımıza basıldığı zaman ağzımızdaki ekmeğe kadar alınan bir halkın sessizliği devam ediyor. Bu sezon kurduğu kadro ile yine süper ligin en büyük adayları arasında gösterilip ligde başarılı olmak isteyen Boluspor inişli çıkışlı grafiğine rağmen sezonu mutlu sonla bitirmek istiyor.

İç sahada yaşadığı sıkıntılara rağmen dış sahalarda aldığı galibiyetlerle ligdeki takımların korkulu rüyası olan Boluspor'a bir engelde MHK'nin başını çektiği hakemlerden geliyor.

Birileri Boluspor'u Durdurmak İstiyor !

Kırmızı beyazlı ekibin son haftalara girilirken ligde en azından play off oynayıp süper lig ümidini son haftaya kadar taşımak istese de hakem kararları Boluspor'un önünü kesiyor. Play off için bir çok takım yarışırken buraya Boluspor'un girmemesi için rakip takımlar iyi çalışıyor.

Mustafa Öğretmenoğlu Tetikçi Olarak Gönderildi !

Boluspor Cumartesi günü ligin lideri K.Erciyesspor'u sahasında konuk ederken ekibimizde bu maçtan üç puan almak istiyordu. Karşılaşmaya hızlı başlayıp ilk 10 dakikada arka arkaya bulduğu net gol pozisyonları ve etkili futbolu ile adeta rakibin sahasına hapsederken  Boluspor atağında Aydın Çetin'in ceza sahasında düşürülmesine devam kararı verip Boluspor'u bir penaltıdan eden maçın hakemi Mustafa Ögretmenoğlu 90 dakika içinde verdiği yanlı kararlarda adeta Boluspor durduran etkenler olurken K.Erciyespor'un da direncini artırdı ve maçında tetikçisi oldu.

Paly Off'un En Büyük Adayı !

Hakemin kararları sonrasında direnci artan misafir K.Erciyespor takımı sahada her istediğini rahatça yaparken Boluspor üzerinde üstünlük sağladı. Geçtiğimiz haftalarda ligde başlayan eyyamcı kararla hep Boluspor maçlarına denk gelirken ekibimize verilen kararlar sonrası  pis kokular gelmeye devam ediyor.

Yönetimi ile Camiası ile taraftarı ve futbol takımının kalitesi ile Play off'larda süper lig için en büyük aday olan Boluspor'un yolu dış etkenler tarafından kesilmeye devam edilirken şehir olarakta bizim hala sesimizi çıkarmayıp yerimizde saydığımız görünüyor.

Sessiz Kalıyoruz !

Maçlarda verilen kararlara ne kulübün yönetiminden sert bir tepki gelmezken nede halk olarak bu olaylara sesiz kalmaya devam ediyoruz.

Ligde bulunan takımlar saha dışında inceden inceden çalışırken kamu oyunda sıkça konuşulan konular ve oynanan oyunlar Boluspor'un üzerine denk geliyor.

TFF'de İşlerin Nasıl İşlediğini Bizde Biliyoruz !

Ligde kalan 8 hafta için Boluspor'un haksızlığı uğramaması için bizimde camia olarak  federasyonumu basmamız lazım diye düşünüyoruz. Cumartesi günü alınan mağlubiyet Boluspor'u ne play off yolundan edebilir. Nede başkaları Boluspor un önüne taş koyabilir.

Türkiye'de sıkça konuşulan hakem olayları Türkiye'nin  gündemini belirlerken Boluspor futbol takımının bu olaylara her sene alet olması ve şampiyonluk yolunda engellenmeleri devam ediyor…

 Bolu'dan Hakem Çıkmazsa Sonuç Kaçınılmaz

Bolu ili olarak yıllardır hakemlik konusunda kendi içimizde  iç savaşımız devam edip hala üst klasmanlara hakem gönderememe başarısızlığı devam ettiğine göre  Boluspor bu tür maçlarda da önünün kesilmesi de normal sonuç olarak görünüyor.

 


1917 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06053614616394