Fenerbahçe'ye Sert Tokat 2-0

11 Şubat 2014

A2 Ligi Final grubunda mücadele eden Boluspor A2 takımı sahasında Fenerbahçe A2 takımını konuk etti.  Maçın ilk yarısını 2-0 üstünlükle...

A2 Ligi Final grubunda mücadele eden Boluspor A2 takımı sahasında Fenerbahçe A2 takımını konuk etti.  Maçın ilk yarısını 2-0 üstünlükle kapatan ekibimiz Boluspor, ikinci yarıda rakibine gol şansı vermeyerek 90 dakika sonunda sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Ekibimiz Boluspor’un gollerini 25.dakika Kemal ve 35.dakika Saidcan kaydetti.

 

A2 Ligi 3. Grubu lider olarak tamamlayıp final grubuna yükselen Boluspor A2 Takımı, ligin 5.haftasında sahasında Fenerbahçe A2 takımını konuk etti. Final grubuna fırtına gibi başlayan ve son 2 haftadır puan ve puanlar alamayan kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor A2 takımı sahasında konuk ettiği Fenerbahçe A2 takımını 2-0’la geçti ve 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, maçın başlama düdüğü ile birlikte kırmızı-beyazlı temsilcimiz Boluspor, sağlı sollu ataklarla Fenerbahçe kalesinde gol aramaya başladı. Ekibimizin etkili gol silahları Kemal, Enes ve Yasin ile rakip kalede gol arayan Boluspor A2 takımı maçın 25.dakikasında Kemal’in attığı golle güçlü rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Golden sonra rahatlayan ekibimiz Boluspor, bu dakikalarda konsantrasyon eksikliği yaşadı ve kalesinde zaman, zaman rakibi Fenerbahçe A2 takımına gol pozisyonları verdi. Karşılaşmada tabela 35.dakikayı gösterdiğinde sahneye çıkan Saidcan topu Fenerbahçe ağlarına ikinci kez göndererek takımı Boluspor A2 takımını 2-0 öne geçirdi. İlk 45 dakikanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca soyunma odasına ekibimiz Boluspor 2-0 önde gitti.

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında da ilk yarıdaki oyununu sergileyen ve daha atak oynayan kırmızı-beyazlı ekibimiz, Fenerbahçe kalesinde baskı kurmaya çalıştı. Boluspor gol silahları Kemal ve Enes’le girdiği iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. Ekibimiz Boluspor, zaman, zaman kalesinde Fenerbahçe A2 takımına gol pozisyonları verse de son vuruşlarda beceriksiz olan sarı-lacivertliler girdikleri pozisyonları gole çeviremedi. Maçın son 15 dakikasını 10 kişi devam eden kırmızı-beyazlı ekibimiz son dakikalarda topu ayağında tutarak skoru korumasını bildi ve 90 dakika sonunda Boluspor A2 takımı güçlü rakibi Fenerbahçe A2 takımını ilk 45 dakika bulduğu iki golle 2-0 mağlup ederek iki hafta sonra 3 puanın sahibi oldu. Boluspor aldığı bu 3 puanda grubunda 9 puanla 2.sıraya yükseldi ve lider Bucaspor ile arasında 1 puanlık farkı korudu. 

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor A2 takımı 17 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Sivas 4 Eylül A2 takımı ile karşı karşıya gelecek.

 

Boluspor A2 Takımı: İlhan Can, Gökhan, Umut, Anıl, Bilal, Harun, Kemal, Saidcan, Enes, Yasin, Emrullah

 

Fenerbahçe A2 Takımı: Murat, Fatih, Tolga, Egemen, İbrahim, Yiğit, Melih, Mert, Semih, Muhammet, Ömür

1790 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.056533098220825