Fenerbahçeliler' den Moral Yemeği

5 Kasım 2012

Bolu Fenerbahçeliler derneği Boluspor basketbol takımına maç sonunda yemek verdi. TBBL de ilk karşılaşmasını farklı kazanarak lige moralli giriş yapan Boluspor basketbol takımı...

Bolu Fenerbahçeliler derneği Boluspor basketbol takımına maç sonunda yemek verdi. TBBL de ilk karşılaşmasını farklı kazanarak lige moralli giriş yapan Boluspor basketbol takımı Bolu Fenerbahçeliler derneğinin jesti ile karşılaştı.

Ankara Anadolu Basket takımı ile karşılaşan Boluspor Basketbol takımı maçı baştan sona üstün getirerek farklı bir galibiyet alırken oynana oyunda camiayı mutlu etti. Alınan galibiyet den dolayı Basketbol takımının yanında olan Bolu Fenerbahçeliler Derneği karşılaşma sonunda yemek vererek Boluspor basketbol takımını kutladı. Yemeğe Boluspor yönetim kurulu üyesi İlker Aktaş, Basketbol şubesi yürütme kurulundan Cağatay Özaktaş, Fenerbahçeliler derneğin yöneticisi Niyazi Kaya Boluspor basketbol şube yöneticisi Fenerbahçeliler derneği başkanı Selçuk Zorlu basketbol koçu Atalay Gemen ve yarımcıları basketbolcular katıldı.
 

Kaya 'Tebrik ediyorum'

Bolu Fenerbahçeliler derneği adına konuşmaya yapan Niyazi Kaya şunları söyledi.
Kaya "
Ben öncelikle bu çocuklara teşekkür ediyorum. Onları canı gönülden tebrik ediyorum. Biz geçen seneden başladık bu organizasyonu yapmaya. Bu çocuklar maçları kazandığı sürece, biz desteğimizi esirgemeyeceğiz. Bu yemek, olayımız her zaman devam edecektir ve geleneği her zaman sürdüreceğiz. Ben yemeğimize katılan yöneticilere, antrenörümüze, hocalarımıza ve bu çocuklara canı gönülden teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum diyen Niyazi Kayanın ardından Boluspor basketbol yürütme kurulu yönetim kurulu üyesi ve Fenerbahçeliler derneği başkanı Selçuk zorlu da şunları ifade etti.

Zorlu 'Desteklerimiz Devam Edecek'

Öncelikle takımımızın aldığı galibiyetten ve sergilediği mücadeleden dolayı herkesi tebrik ediyorum. Bizim için anlamlı ve güzel bir galibiyet oldu. Grubumuzun en güçlü takımlarından birini mağlup ettik. İyi bir oyunla mağlup ettik. Fenerbahçeliler Derneği olarak ta, desteğimiz zaten devam edecek. Boluspor Basketbol Takımı, Bolumuzun tek profesyonel basketbol takımı. Onun için biz biraz daha üzerinde duruyoruz. Destek vermeye çalışıyoruz. Yeni sezona merhaba dedik. Aramıza yeni katılana oyuncularımız var. Giden oyuncularımız oldu. Yani bir kadroyla, yeni bir hocayla bu sezona başladık. İnşallah iyi ve güzel bir sezon geçirilmesini temenni ediyorum. Taraftarlarımızın da verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim için moral oldu. Bu moralle önümüzdeki hafta Çankırı deplasmanına gidiceğiz. O maçı da kazanacağımızı düşünüyorum.

Akdaş  'Bu Takım Başarıyı Yakalayacaktır'

Boluspor kulübü adına yemek de bulunan yönetici  İlker Aktaş ise yaptığı açıklamada şunları söyledi. 'Basketbolcularımız iyi bir başlangıç yaparak maçı farklı kazandılar. Hepimiz mutluyuz iyi bir hocamız ve basketbolcularımız var hepsi başarıya inanıyorlar. Bizde  yöneticiler olarak basketbol takımımızı da en iyi şekilde destekliyoruz. Bir de basketbol yürütme kurulunda bulunan arkadaşlarımız çok emek harcıyorlar. Bu birlik beraberliğimiz sürdüğü sürece basketbol şubemizde başarılı olacaktır. Maç sonunda Bolu Fenerbahçeliler derneği galibiyet den dolayı moral yemeği verdiler. Onlarda her türlü desteği bizlere veriyorlar kendilerine teşekkür ederiz' dedi.

1567 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.30821895599365