Fenerbahçe'yi Elimizden Kaçırdık

7 Şubat 2011

İstanbul'da Fenerbahçe A2 takımıyla karşılaşan Boluspor A2 takımı baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada son dakikalarda kalesinde gördüğü golün ardından Bolu'ya...

İstanbul'da Fenerbahçe A2 takımıyla karşılaşan Boluspor A2 takımı baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada son dakikalarda kalesinde gördüğü golün ardından Bolu'ya bir puanla dönüyor.

 

Fenerbahçe A2 Boluspor A2 takımları arasında Lefter Küçükandonyadis tesislerinde oynana karşılaşma A2 liginde fırtınalar estiren Boluspor A2 takımı İstanbul da alkışlandı. Fenerbahçe ile karşılaşan  Boluspor A2 takımı karşılaşmaya ilk dakikalarda hızlı başladı. İlk yarıda oyunda üstünlüğünü kabul ettirirken  kırmızı beyazlılar sayısızca gol pozisyonun dan yararlanamadı.

 

Karşılaşmada Fenerbahçe A2 takımı A takımda bulunan oyuncularını oynatırken karşılaşmayı Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım da izledi. İlk yarı 0-0 berabere sonuçlandı

 

İkinci yarıya gol için başlayan Boluspor'lu oyuncular Fenerbahç'ye pozisyon vermezken rakip kalede de net gol  pozisyonları buluyordu. Boluspor A2 takımının golcü oyuncusu Oltan girdiği net gol pozisyonların  ardından Fenerbahçe defansına zor anlar yaşatırken beklenen golde 67. dakikada geldi. Golcü oyuncu Oltan takım arkadaşları gibi sahanın en iyilerinden olurken güzel bir golü Fenerbahçe filelerini havalandırdı .Golden sonra rahat bir oyun ortaya koyan ekibimiz her an farkı açmak için uğraşırken karşılaşmanın hakemi adeta Boluspor'lu oyuncuları durdurmak için elinden geleni yaptı. Fenerbahçeli oyuncular karşılaşmada oyunu sertleştirmeye giderken maçın hakemi de bu sertliklere göz yumdu ve golcü oyuncu Oltan sakatlanarak oyundan çıkınca hücum gücü düşen ekibimizde birde  Fenerbahçe taraftarının da baskısı oyunda dengeleri değiştirdi.  Karşılaşmada son anlarda skor'u korumaya giden Boluspor A2 takım oyuncuları karşılaşmanın son bölümlerinde 88. dakikada Fenerbahçe'den Berkay takımı adına beraberlik golünü kazandırırken karşılaşma 1- 1 sona erdi. Boluspor'lu oyuncuların oyunu ayakta alkışlanırken  karşılaşmayı takip eden Levent Eriş'in yardımcısı Hakan Keleş'de sık sık notlar tutarak değerlendirmeler yaptı.

 

 

 

 

 

2608 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.082651853561401