Ferhat Kiraz imzayı attı!

18 Haziran 2012

Geçtiğimiz günlerde Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'la prensipte anlaşma sağlayan Ferhat Kiraz, kendisini Bursaspor'lu yapan imzayı attı. Bursaspor'la 3...

Geçtiğimiz günlerde Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'la prensipte anlaşma sağlayan Ferhat Kiraz, kendisini Bursaspor'lu yapan imzayı attı. Bursaspor'la 3 yıllık sözleşme imzalayan yıldız oyuncu Ferhat Kiraz 'Bursaspor'da oynamak istediğimi Boluspor yönetimine de iletmiştim. Sağolsunlar bu konuda onlarda yardımcı oldular. Şuan olmak istediğim yerdeyim' dedi.

 

Bursaspor Özlüce Tesislerinde düzenlenen imza töreninde yıldız oyuncu Ferhat Kiraz kendisini Bursaspor'lu yapan imzayı attı. Bursaspor'da oynamayı çok istediğini belirten Kiraz, bu dileğinin gerçekleşmesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Şuan olmak istediğim yerdeyim

Uzun zamandır görüşmelerimiz devam ediyordu. En başında beri Bursaspor'da oynamak istediğimi menajerime iletmiştim. Kendisi de görüşmeleri gerçekleştirdi ve şu an Bursaspor'dayım. Ben Bursaspor'da oynamak istediğimi Boluspor yönetimine de iletmiştim. Sağolsunlar bu konuda onlarda yardımcı oldular. Şuan olmak istediğim yerdeyim.

Şampiyon bir kulübe geldim

Şampiyon bir kulübe geldim. Kulübün büyüklüğünün farkındayım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Tek hedefim Bursaspor'da kalıcı olabilmek. Ondan sonraki hedefim ise Milli Takım forması giyebilmek. Ben Bursaspor'da ne kadar çok oynamak istiyorsam, aynı isteği Ertuğrul Hoca ile çalışabilmek içinde duyuyordum. Ertuğrul Hoca ile telefonda konuştuk ve beni takımda görmek istediğini belirtti. Bana güvenenleri mahçup etmemek için elimden geleni yapacağım.

Çok mutlu ve heyecanlıyım

Yeni bir takıma geldim. Mutlaka bir alışma süreci olacaktır ama ben bu süreyi en aza indirgemek için çok çalışacağım. Taraftarımızın önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Bir o kadarda istekli ve arzuluyum. Çok büyük bir taraftar kitlesine sahibiz. Bursaspor'a ne kadar aşkla bağlı olduklarını biliyorum. Taraftarlarımızı mutlu edebilmek için çok çalışacağım.

 

1690 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.046181917190552