FİFA MENAJERİ NECMİ DURU’DAN BOLUSPOR’A DESTEK MESAJI

23 Aralık 2014

FİFA Menajeri Necmi Duru, Boluspor’un son dönemdeki performansını ve kırmızı beyazlılarda temsilciği bulunan oyuncularla ilgili de sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi. Sorularımızı yanıtlayan Duru; “Önümüzdeki günlerde Sayın Başkanım Savaş Abak ve teknik heyetle bir görüşme yapabilirim. Sonuçta bizim mesleğimiz bu. En başta söylediğim gibi Boluspor menfaatleri doğrultusunda her zaman elimden geleni yapmaya hazırım.” şeklinde konuştu.

İşte Duru ile yapılan keyifli röportaj

“SABIRLI OLMAK LAZIM”

Bugün Boluspor’u değerlendirirken hangi koşullarda değerlendirmemiz gerekir önce ona bakmak lazım diyen Duru, sözlerine şöyle devam etti: “En başta Boluspor Kulübü başkanı Savaş Abak, çok saygın bir kişilik bunu özellikle belirtmek isterim. Abak’ın, bu yola çıkarken Reha hocayla uzun soluklu bir projeyi hayata geçirmek istediğini biliyorum. Reha hoca ve yardımcıları bu ligde tecrübeli ve bu ligi iyi bilen mükemmel bir ekip. Boluspor’un şu anki konumunu değerlendirirken böyle bakmak ve sabırlı olmak lazım.”

“İLK ÜÇTE OLMAMIZ İÇTEN BİLE DEĞİLDİ”

Kırmızı beyazlıların bu sene iç sahada yaşadığı talihsiz puan kayıplarını da değerlendiren Duru şunları dile getirdi: “Boluspor’un bu sene yaşadığı iç saha şanssızlığı olmasaydı belki de ilk üç içinde olmaması içten bile değildi. Belki de bugün farklı şeyleri konuşuyor olurduk. Bu ekip yeni bir ekip, bunların bir kısmının uyum sorunu yaşadığı aşikar. Sezon başı en kritik bölgeye çok iyi bir stoper transfer ediyorsunuz(Reko). Talihsizlik sakatlık geçiriyor, bazı oyunculardan yüzde yüz performans almanız gerekirken sahada yok. Tabi bunlar Reha hoca’yı da zorladı. Bir bakıyorsunuz üstün götürdüğünüz bir maçtan şansız bir penaltı mağlubiyetle ayrılıyorsunuz. “

“BOLUSPOR, SÜPER LİGİ HAK EDİYOR”

PTT 1’inci ligde geride kalan 14 haftayı da değerlendiren FİFA Menajeri Necmi Duru şöyle konuştu: “Geride kalan 14 haftaya baktığımızda deplasmanda 10 puan alan bir takım, diğer tarafta lider takımın deplasman puanı 14. Birde PTT 1’inci lig takımlarından çok güçlü finansal yapıya sahip kulüplerin olduğunu da belirtmek lazım. Bu takım iç sahada şansızlığını kırdığı an mesele bitmiştir. Özellikle burada Boluspor taraftarına çok büyük görev düşüyor. En başta Başkanına, yönetimine ve teknik ekibine sahip çıkmalı ve sabırlı olmalı. Sezon sonunda en azından play-off içerisinde yer alacağını ben inanıyorum ve bu takımın hak ettiği yer Süper Lig’tir.”

Boluspor için birkaç yıldır çeşitli oyuncu önerdiniz ama bu oyuncular Boluspor’a kazandırılamadı bildiğimiz kadarıyla neden sonuç alınamadı, neden olmadı?

“Tabiî ki daha önceki yıllarda olduğu gibi bu sezon başında da Sayın Başkanım Savaş Abak ve teknik heyete önerdiğim oyuncular oldu. Ama şuan bunların bir önemi yok. Ben diğer menajerler gibi kulüp kapısında yatmıyorum. Şuana kadar tesislere bile gitmedim, gitmemde. Kimsenin çalışma alanına girmem. Benim Bolulu olup şuan menajerlik yapıyor olmam, kendimi ekstra kanıtlamam anlamına geliyor galiba. Benim asıl üzüldüğüm nokta bu. Bolu’nun artık her alanda kendi değerlerine sahip çıkması gerekiyor. Ben Boluspor’a oyuncu önerirken tabii ki en iyisi olması için büyük çaba sarf ediyorum. Sonuçta Boluspor’da oyuncumun olması benim için gurur verici olur. Bu doğrultuda oyuncu teklif ederim. Değerlendirilir olur olmaz bunun için tavır almam söz konusu olamaz.”

Boluspor U21 takımının maçlarını da yakından takip ediyorsunuz. Alt yapıda oyuncunuz var mı?

“Evet doğrudur. Boluspor alt yapılarında oyuncularım var. Boluspor alt yapısından yetişen Şuan kiralık olan Abdulsamet Kırım zaten kendini yeterince kanıtladı. Bu sezon Ankara Adliyespor’da çok güzel bir sezon geçiriyor. Artık önümüzdeki sezon Boluspor A takımı için yeterli olabileceğini düşünüyorum. Yine U21 takımında  Ömer Gökali ve Enes Güler var. Ömer, çok yönlü her mevkide oynayabilen bir oyuncu. Bu sezon sağbekte oldukça iyi gidiyor. Enes ise, bence ülkemizde sol bek mevkisinde problem yaşanılırken Boluspor’un önümüzdeki yıllardaki sigortasıdır. İkisinden de çok büyük patlama bekliyorum. Ayrıca U19 takımında Özkan Karadeniz var. O da önümüzdeki yıllarda adından çokça bahsettirecek diğer bir oyuncum. Bugün baktığınızda yerli oyuncuların önemi vurgulanırken alt yapıdaki oyuncularımıza daha çok destek olmak lazım.”

Transfer Dönemi Yaklaşıyor, Boluspor için oyuncu önerecek misiniz?

“2.Transfer ve Tescil dönemi 6 Ocak’ta başlıyor, 2. Şubat’ta bitiyor. Haliyle bizim en yoğun olduğumuz dönem. Şu anda birçok Lig ve PTT 1’inci lig takımlarıyla temas halindeyiz, Boluspor için şuan bir görüşmemiz yok. Önümüzdeki günlerde Sayın Başkanım Savaş Abak ve teknik heyetle bir görüşme yapabilirim. Sonuçta bizim mesleğimiz bu. En başta söylediğim gibi Boluspor menfaatleri doğrultusunda her zaman elimden geleni yapmaya hazırım.”

2492 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066787004470825