Filenin Sultanları yenildi; 3-1

3 Kasım 2013

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubunda mücadele Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 3'üncü haftasında deplasmanda İstanbul Ataşehir Belediyespor ile karşı karşıya...

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubunda mücadele Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 3'üncü haftasında deplasmanda İstanbul Ataşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan temsilcimiz Bolu Belediyespor, ilk seti 25-16 kazanırken, ikinci seti 25-19 kaybetti. Üçüncü sete iyi başlayan filenin sultanları bu seti'de 25-17 kaybederken, başa baş giden 4.setti 25-22 kaybederek zorlu Ataşehir Belediyespor deplasmanından eli boş döndü.

Bu sene yeni bir yapılanmaya giden ve takıma Galatasaray alt yapısında oynayan Genç Milli oyuncuları kadrosuna katarak 1. Lige yükselmeyi hedefleyen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin 3.haftasında deplasmanda İstanbul Ataşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Bu zorlu karşılaşmada Bolu Belediyespor'u İstanbul'da Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı Başkanı Basri Gökdemir, Şube Başkanı Gökhan Yaman, yönetim kurulu üyeleri İsa Özcan ve Savaş Özuğur yalnız bırakmadı.

Ligin ilk iki haftasında topladığı 5 puanla zorlu İstanbul Ataşehir Belediyespor deplasmanına giden yeşil beyazlılar, rakibi karşısında iyi oyun sergilemesine rağmen yaptıkları kritik hatalar sonucu Bolu'ya eli boş döndü. İstanbul TVF Burhan Felek Voleybol Salon'unda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ilk seti 25-16 kazandı. (0-1) İkinci sete de iyi başlayan yeşil-beyazlılar ilk teknik molaya 8-6 önde girmesine rağmen bu seti 25-19 kaybetti ve böylelikle Ataşehir Belediyespor skora 1-1'lik eşitliği getirdi. (1-1)

Maçın üçüncü setinde ise temsilcimiz Bolu Belediyespor oyundan düştü ve bu setide 25-17 Ataşehir Belediyespor kazandı. (2-1)

Maçı tay berk setine götürmek isteyen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı maçın 4.setinde rakibi karşısında zaman, zaman öne geçse de maçı bırakmayan güçlü rakibi İstanbul Ataşehir Belediyespor 4'üncü seti 25-22 kazanarak temsilcimiz Bolu Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. Deplasmanda Ataşehir Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımımız 9 Kasım Cumartesi günü saat 14:00'de 17 Temmuz Kapalı Spor salonunda Trabzon İdman Ocağı'nı konuk edecek.

Salon: TVF Burhan Felek Voleybol Salonu

Bolu Belediyespor: Emel, Neslihan, Merve, Mislina, Mine, Selvinaz, Çiğdem, Sevinç, Su, Nursevil, Pelin, Bihter(L)

Antrenör: Behçet Erdoğan

 

1665 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.090187072753906