FİNAL ŞANSIMIZ KALMADI

18 Mart 2020

Kadınlar Voleybol 1. Lig Yarı Final Etabında Bolu Belediyespor Voleybol Takımı ikinci karşılaşmasında Kuzeyboru Voleybol takımına 3 – 0 mağlup...

Kadınlar Voleybol 1. Lig Yarı Final Etabında Bolu Belediyespor Voleybol Takımı ikinci karşılaşmasında Kuzeyboru Voleybol takımına 3 – 0 mağlup olarak play-off etabındaki kötü gidiş hattı durduramadı. Alınan sonuçla final etabına çıkma şansını yitiren Belediyespor yarı final etabının son maçını 19 Mart Perşembe Günü saat 11.00’da Mardin BŞB ile oynayacak.

Kadınlar Voleybol 1. Liginde Bolu İlini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı Yarı Final etabındaki ikinci karşılaşmasına çıktı. Normal sezonunda B gurubunda yer alan Kuzeyboru ile karşılaşan Belediyespor Karşılaşmadan 3 – 0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın her setinde üstünlüğünü bırakmayan Kuzeyboru aldığı ikinci galibiyetle puanını 6’ya çıkardı ve final etabına gitmeyi garantiledi. Son karşılaşmasını Mardin BŞB. Başakspor ile oynayacak olan Belediyespor, formalite karşılamasına 19 Mart Perşembe günü saat 11.00’da çıkacak. Karşılaşmada setlere göre önemli anlar ise şu şekilde yansıdı:

Sete Kuzey Boru’nun servisiyle başlandı ve maçın ilk bölümleri 3-3 dengeli geçildi. Sette iki takım da üstünlüğü kabul ettiremedi ve set 6-6 devam etti. Bu bölümden sonra hücumlarda etkili olan Kuzeyboru 7-10 üstünlüğü sağlayınca Belediyespor ilk molasını kullandı. Yakaladığı seriyi 5 sayıya çıkartan Kuzeyboru skoru 7-12’ye getirdi ve teknik molaya 5 sayılık farkla önde girdi. Mola sonrasında etkisini arttıran Aksaray ekibi skoru 9-16’ya getirince Belediyespor ikinci molasını kullandı. Mola sonrasında skor üretmeye başlayan Belediyespor, oyuna Şiirsel’in girmesiyle blok seviyesini de yükseltti ve skoru 15-19’a getirdi ve Kuzeyboru ilk molasını kullandı. Mola sonrasında setin kalanında hata yapmayan Kuzeyboru farkı tekrar 7 sayıya kadar çıkardı ve seti 18-25 kazanarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İkinci sete etkili servislerle başlayan Belediyespor 4-0’lık seri yakalayınca Aksaray temsilcisi ilk molasını kullandı. Mola sonrasında Kuzeyboru skor üretse de Belediyespor üstünlüğünü bırakmadı ve skoru 8-6’ya getirdi. Kuzeyboru skoru 8-8’de eşitlese de teknik molaya Belediyespor 12-10 önde girdi. Mola sonrasında sete sayıyla başlayan Belediyespor, Kuzeyborunun 3-0’lık serisine engel olamadı ve skor 13-13’te tekrar eşitlendi, Belediyespor ilk molasını kullandı. Mola sonrasında her iki takım da karşılıklı sayılarla devam etti ve skorda Kuzeyboru 17-18’lik üstünlüğü alınca Belediyespor ikinci molasını kullandı. Mola sonrasında Kuzeyboru skoru 18-23’e kadar yükseltse de Belediyespor arka arkaya sayılar bulunca Kuzeyboru ikinci molasını kullandı. Setin kalan kısmında hata yapmayan Aksaray temsilcisi skoru 21-25’e getirerek ikinci seti aldı ve maçta 2-0 üstünlüğü sağladı.

Üçüncü sete Belediyespor sayılarla başlasa da Kuzeyboru önce eşitliği sağladı ve ardından 2-5’lik üstünlüğü ele aldı ve Belediyespor ilk molasını kullandı. Mola sonrasında setteki ağırlığını arttıran Kuzeyboru skoru 3-9’a getirdi ve Belediyespor ikinci molasını kullandı. Yakaladığı 6 sayılık farkın azalmasına izin vermeyen Kuzeyboru teknik molaya 6-12 önde girdi. Mola sonrasında Kuzeyboru farkı 8 sayıya kadar çıkarsa da yakaladığı seriyle Belediyespor skoru 13-18’e getirdi ve Kuzeyboru ilk molasını kullandı. Setin kalanında hata yapmayan Aksaray temsilcisi Kuzeyboru seti 17 – 25 kazanarak maçta 3 – 0’lık üstünlüğü sağladı ve maçı kazandı.

Yarı Final etabındaki iki maçını da kaybeden Bolu Belediyespor Final Etabına çıkma şansını kaybetti. Belediyesporun son maçı ise 19 Mart Perşembe saat 11.00’da Mardin BŞB. Başakspor Voleybol takımıyla oynayacak.

8879 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.051380157470703