FORMAYI ÇIKARDI YÖNETİCİ GÖMLEĞİNİ GİYDİ

11 Ağustos 2022

Boluspor’un başarılı yöneticisi Tolga Türkar formasını giydiği kırmızı beyazlı camiaya şimdi yönetici olarak hizmet vermeye başladı. Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz Bolu’da...

Boluspor’un başarılı yöneticisi Tolga Türkar formasını giydiği kırmızı beyazlı camiaya şimdi yönetici olarak hizmet vermeye başladı.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Bolu’da başarılı bir iş insanı olan Türkar, bilgi birikimini şimdi Boluspor için harcıyor. Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak tarafından gelen teklifi geri çevirmeyen Tolga Türkar, kalesini koruduğu takım için yönetici gömleğini giydi.

BOLUSPOR İLE İLK TANIŞMA 1998 YILINDA

Takvim yaprakları 1998 yılını gösterdiğinde dönemin Boluspor Kulübü Başkanı olan merhum Yılmaz Becikoğlu önderliğinde 2.ligde mücadele eden kırmızı beyazlılar klasman grubunda Yimpaş Yozgatspor ile şampiyonluk mücadelesi vermiş ancak topladığı 24 puanla ligi 2. sırada tamamlamıştı.

20 YAŞINDA BOLUSPOR KALESİNE GEÇTİ

Tarihler 1998 yılını gösterdiğinde ise, Boluspor, Ankaragücü’nden 20 yaşındaki genç file bekçisi Naci Tolga Türkar ile sözleşme imzaladı.

EĞİTİMİNİ AKSATMADI

O dönem Ankaragücü’nde göze çarpan Türkar, Bolusporlu yöneticilerin dikkatini çeker ve Boluspor ile resmi sözleşme imzalar. Ardından Boluspor kalesini devralan Tolga Türkar, Boluspor forması altında başarılı maçlar çıkarır. Boluspor ile ilk profesyonel macerasına atılan Türkar daha sonra eğitim hayatına Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda devam eder.

YILLAR SONRA YÖNETİM KURULUNDA

Okulu bitirdikten sonra ticaret hayatına atılan Türkar ve Boluspor’un yolları tam 25 yıl aranın ardından bu kez yönetici pozisyonunda tekrar kesişir. 28 Mayıs’ta yapılan kongrenin ardından Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın listesinde yer alan Türkar, Futbol Şube ve Transfer Komitesi Üyesi olarak görev aldı.

GENÇ İSİMLERE ÖRNEK OLUYOR

Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Türkar, artık yıllar önce oyuncu olarak bıraktığı kırmızı beyazlı camiaya yönetici anlamında büyük hizmet verip, genç isimlere örnek oluyor.

1465 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12325191497803