FORVETTE ADAYLAR 4’E DÜŞTÜ

4 Temmuz 2013

LİSTENİN BAŞINDA ADAMO COULİBALY VAR   Boluspor transfer komitesi dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Dış transferde birçok isimle temas halinde olan kırmızı-beyazlı yönetim, teknik direktör...

LİSTENİN BAŞINDA ADAMO COULİBALY VAR

 

Boluspor transfer komitesi dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Dış transferde birçok isimle temas halinde olan kırmızı-beyazlı yönetim, teknik direktör Ali Beykoz’un vermiş olduğu rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlılarda forvet adayları 4’e düştü. Bu 4 adayın arasında en çok öne çıkan isim ise, Macaristan ligi takımlarından Debrecen forması giyen Adamo Coulibaly.

Yeni sezon öncesi yeni bir yapılanmaya giden kırmızı-beyazlı yönetim, genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım kurmak için gece gündüz çalışıyor. Teknik direktör Ali Beykoz’un raporu doğrultusunda golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Boluspor transfer komitesi önceliğini yerliden yana kullanmak istiyor. Santrafor arayışlarını sürdüren kırmızı-beyazlı yönetim Sivassspor’dan Abdulkadir Özgen, Debrecen takımından Adamo Coulibaly, Ç.Rizespor’dan David Depetris ve Torku Konyaspor’dan Sjoerd Adrianus Theodorus Ars ile temaslarını sürdürüyor.


İLK ADAY ABDULKADİR ÖZGEN
Teknik direktör Ali Beykoz’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Bolsupor transfer komitesi geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Samsunspor’da kiralık olarak forma giyen ve yeni sezon öncesi Sivasspor kampına katılan golcü oyuncu Abdülkadir Özgen’in peşine düştü. Golcü oyuncu için Sivasspor yönetimiyle temaslarını sürdüren, Boluspor yönetimi golcü oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Kırmızı beyazlılar Özgen için, Sivasspor’un ilk etap kampının son ermesini bekliyor


İKİNCİ ADAY SENEGALLİ GOLCÜ
Dış transferde birçok oyuncuyla temaslarını sürdüren kırmızı-beyazlı yönetim, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı ama geçtiğimiz günlerde Denizlispor’la masaya oturan ve Denizlispor’la anlaşma sağlayamayan Senegalli golcü oyuncu Adamo Coulibaly ile temaslarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Macaristan ligi takımlarından Debrecen takımında forma giyen ve 40 maçta 27 gol kaydeden golcü oyuncuyu Boluspor yönetimi Bolu’ya davet ettiği öğrenildi. Oyuncunun birkaç gün içinde Bolu’ya gelerek kendisini kırmızı beyazlı yapan imzayı atması beklenyor.


ÜÇÜNCÜ ADAY ŞAMPİYON GOLCÜ
Geçtiğimiz sezon devre arasında Ç.Rizespor’a transfer olan, oynadığı futbolla ve attığı gollerle Ç.Rizespor’u Süper Toto Süper Lige taşıyan Arjantinli golcü oyuncu David Depetris için kırmızı-beyazlı yönetim Ç.Rizespor’un kapısını çaldı. Ç.Rizespor’lu yöneticiler temaslarını sürdüren Boluspor yönetimi, bu oyuncuyu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. 24 yaşındaki Arjantinli golcü oyuncu David Depetris, geçtiğimiz sezon 13 maçta 6 gol kaydetti.


SJOERD ARS BOLUSPOR’A SICAK BAKIYOR
Geçtiğimiz sezon devre arasında Torku Konyaspor’da forma giyen ve ilk maçında attığı 3 golle tüm dikkatlerini üzerine çeken Hollandalı golcü oyuncu Sjoerd Adrianus Theodorus Ars transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon 17 maçta 8 gol kaydeden Hollandalı golcü oyuncu Sjoerd Ars’ın Boluspor’a sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde Bolu’ya geleceği öğrenildi.

1996 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.079944849014282