Forza HANIMefendiler

24 Aralık 2016

Maçlarda kapalı tribünde hemen hemen her hafta dikkati çeken Boluspor bayan taraftar grubu günün en güzel olayına imza attılar. Forza HANIMefendiler ismini verdikleri grup Abant İzzet Baysal Beden eğitimi spor yüksek okulu öğrencileri Boluspor’a verdikleri destekle alkışı alıyorlar.

Ligin başlamasıyla birlik de kapalı tribünde Boluspor a destek veren Forza HANIMefendiler alkışı hak ediyorlar Abant İzzet Baysal Beden eğitimi spor yüksek okulunda öğrenim gören bayan taraftarlar yaptıkları projelerlede dikkat çekiyorlar. Y Malatyaspor maçında tribüne gelerek açtıkları pankartlarla hem kendilerinin mesajını iletirlerken Tv ekranlarında Bolu’nun iyi bir reklamını yaptılar.  Hocaları Yeşer Eskicioğlu’nun önderliğinde hazırladıkları projede İçlerinden sadece Merve Kuzu Bolu doğumlu olurken Ceren Pekyapalak ise yıllarca Bolu da yaşamını sürdürüyor. İlkokuldan beri Bolu da yaşayan ve Boluspor eski masörlerinden Metin Pekyapalık’ın kızı olan Ceren Boluspor sevgisiyle bir çok Bolu’lu ya göre öne çıkıyor.  Kendilerine verilen bir projeyi hayata geçirmek isteyen Bayan taraftarlar aldıkları görevi yerine getirdiler . Karşılaşma öncesi Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ya projelerine verdi destekten dolayı teşekkür çiçeği veren Forza HANIMefendiler herkes tarafından alkışlandılar.

Maçlara gelen Bayan taraftar sayısını artırmak için böyle bir projeyi hayata geçirirlerken Açtıkları pankart ile tüm Bolu ya mesaj verdiler.  Grup olarak 25 kişi ye Possoliğ kartı çıkarıp  kombine alan Forza HANIMefendiler 15’i kız 10 Erken öğrenciden oluşuyor. Bu sayıyı giderek artırmak isteyen Merve Kuzu ve Ceren Pekyapalak bu konuda çalışmalarımız devam edecek derlerken Bu ikiliye ise okul arkadaşları olarak Büşra, Kübra, Zülal, Merve,Merve, Mürüvet Boluspor’un bayan taraftar sayısını artırmak için destek oluyorlar

Forza HANIMefendiler
Forza HANIMefendiler
Forza HANIMefendiler
Forza HANIMefendiler
Forza HANIMefendiler

3070 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.30995202064514