FUAT HOCAYI DİNLİYORUZ

22 Ekim 2016

Boluspor, TFF 1’inci ligin 8’inci haftasında deplasmanda Giresunspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa açıklamalarda bulundu.

Çapa, maçın ilk 15 dakikası rakipten çok saha ile mücadele ettiklerini ifade ederek; “İkinci devrede ise, oyuncu gurubumu tebrik etmek istiyorum. Gerçekten karakterli, birbiri için ve takım için sahada mücadele eden bir takım vardı. Zaman zaman göze çok hoş gelen kombinasyonlar oldu” ifadelerine yer verdi.

Çapa sözlerine şöyle devam etti: “Maçı genel olarak değerlendirecek olursak, biliyorsunuz futbolcular maçtan önce sahayı gezerler. Sahanın göründüğü kadar iyi olmadığını söylememe gerek yok herhalde. Sizlerde tahmin ediyorum görebiliyorsunuz. Biz maçın ilk 10-15 dakikası rakipten ziyade sahayla mücadele ettik. Çünkü, oynamamız gereken oyunu oynayamadık. Daha çok topu şişirerek, oysa yere indirmemiz gerektiğini biliyorduk. Özellikle rakibin hava hakimiyetine bakıldığı zaman çok fazla şansımızın olmayacağını biliyorduk. 15 dakikadan sonra da zaman zaman iyi kombinasyonlar yaptık. İlk devreyi genel olarak değerlendirecek olursak, 3 tane çok net pozisyonumuz var. Emre, Yusuf ve Murat ile değerlendiremedik. İkinci devre ise oyuncularımıza şunu söyledik. Çok fazla panik yapmamamız gerektiğini, sadece oyuna konsantre olmamız gerektiğini ne rakiple ne de hakemle oynamamız gerektiğini pozisyonlar üreteceğimizi ama pozisyonlara inanarak çünkü ilk devre çok fazla inanarak pozisyonları değerlendiremedik. Daha fazla inanmış olsaydık, eminim 3 pozisyondan birini gole çevirebilirdik. İkinci devrede ise, oyuncu gurubumu tebrik etmek istiyorum. Gerçekten karakterli, birbiri için ve takım için sahada mücadele eden bir takım vardı. Zaman zaman göze çok hoş gelen kombinasyonlar oldu. Biz bunu biraz daha fazla yapmamız gerekiyor. Çünkü bu kaliteye sahibiz. Önemli olan futbolcuları buna inandırabilmek. Bundan sonraki haftalarda daha iyi olacaklar.”

2691 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061338901519775