Futbol ADS Tehlike

2 Eylül 2015

Üçüncü haftayı geride bıraktık ve deplasmanda oynadığımız maça bakacak olursak bütçe anlamında bir birine 2 denk takımın mücadelesiyle karşılaşma başladı.  Maçın başlamasıyla topun arkasında bekleyen kontra atağı düşünen bir Boluspor izledik.

ADS Teknik Direktörü Osman hoca ise oyun anlayışında topla dengeli bir şekilde oyunun iki yönünde iyi oynayan kaybettiği yerde topu kazanmak isteyen bir ADS gördük. Esasında şöyle hafızamızı karıştıracak olursak Erciyesspor maçında hocamız eksiklikleri görmüş bu takımın defansının ağır bir defans bu defansın zorda kalmaması için orta sahamız ve forvetimiz bu yükü almak için geriye dönüşlerde fazla defansif bir  caba harcadığını görüyoruz.

Hücuma çıkarken ön tarafa destek vermek isterken zorlanan bir Boluspor gördük. Rakip ADS  doğru transferlerle ( Yabancılar)  çok katkı yapıyor. Buda doğru gözlemle yapılan transferler kalite anlamında takımımızın çok üstünde bir görüntü vermekte .

 Biz bu sene bunu çok göreceğiz gibi. Mücadele, kalite olmayınca bir yere kadar. Kalite mücadele olursa yukarıda olursun  sadece mücadele takımı yorar  fiziksel anlamda erken düşersin. Hem maçta hem geride kalan 3 maç sonunda hocamızın bunu anladığını düşünüyorum.

Bu takımın fazla genişleyerek hücuma çıkamaz, bu takımın takım boyunu savunma anlamında arkaya yaslayarak kısa tutmak zorunda . Bu takımın defans yaş ortalaması fazla yükü kaldırıp genişe yakalanmaması lazım. Bu kadar sıkı durmaya çalışmasına rağmen rakibin  %100 5 pozisyon 1 boş kale 1 çizgiden çıkan pozisyonlar vardı.

ADS’nin top tutanı daha hareketli orta saha ve (pope) ADS santrforu gibi  hem top tuta bilen hem atletik bir oyuncuya ihtiyacımız vardı . Bu sene  hedefi şampiyonluk .

Yönetimimize bizim tavsiyemiz, bu transferlerde payı olan herkes bunlara okey veren herkes açıklansın ki kafasını kumdan çıkarsın bu transferleri hocamı yaptı yönetimi yaptı bilelim. 2-5 senedir yapılan yanlışlarla hala tecrübesizlik ben bilmiyordum o yaptı bu yaptı denilerek kapatılımaz. Para harcadım kulüp borçlu ise ben yaptım oldu diyende Boluspor kulübünü borçlandırarak kulübün geleceği ile oynayamaz .

Alt yapıda oluşan emek verilerek oluşturulan takımlara hocalar bir çırpıda harcanırken hiçbir beklentisi olmayan emekli, yaşlı geçmişte yeterlilik seviyeleri tartışılır eş, arkadaş, muhabbeti ile şehir dışından getirilen bilgi becerileri tartışılan oluşumlarla Üste de Altta da bir birlerine biat şeklinde oluşan durumlar Bolusporumuz için kocaman 1 soru işareti.

Boluspor’ u sevenler bu durumları görmezliğe gelirlerse durumumuz hiç de iç açısı görünmemektedir.

Milli Takımımıza maçlarında başarılar dileriz

4090 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062283039093018