Futbol mu, Basketbol mu ?

6 Mayıs 2013

Son iki sezondur her hafta Boluspor futbol takımımızın yapmış olduğu karşılaşmaları 'YAZIYORUZ' adı ile sizlerle paylaşıyoruz. Bu yazılarımızda genellikle Boluspor takımının o...

Son iki sezondur her hafta Boluspor futbol takımımızın yapmış olduğu karşılaşmaları 'YAZIYORUZ' adı ile sizlerle paylaşıyoruz.

Bu yazılarımızda genellikle Boluspor takımının o karşılaşma ile ilgili negatif ve pozitif yönlerini bahsederken bizim bakış açımıza göre olan tüm ayrıntıları siz okuyucularımız ile paylaştık.

Bu yazılarda öyle tepkiler aldık ki bu takımdan gönderilen teknik adamlara 'Hocam yönetime rapor verdiniz mi' diye soru sorduğumuzda 'Siz yazılarınızda nede olsa raporu veriyorsunuz. O yazıları okusunlar' cevabı almış , kimi hocalarda 'Yazdıklarınız doğru ancak bazı koşullardan dolayı her zaman bunları gerçekleştiremiyoruz' cevaplarını aldık.

Bugün ne Boluspor'un 1461 Trabzon takımı karşısında aldığı oyunu yazacağız nede kümede kalma stresinden kurtulduğunu.

Bugün aslında tüm kentin ayakta alkışlaması gerektiği ve futboldan elde edemediği başarıyı başka bir platformda başarıdan başarıya koşan BOLUSPOR BASKETBOL takımı ile ilgili sizlerle düşüncelerimizi paylaşacağız.

Futbol kenti olduğumuzdan ve içimize o kadar çok işlemiş ki her sene şampiyonluk parolaları, Basketbolu unutmuş! değerli yöneticilerin çabaları ile bu kente Basketbol sevgisi aşılanmaya çalışırken bizlerde kör olmuş bu pırlanta gibi basketçilerimizin başarısını sadece maç sonu haberi ile geçiştirmişiz.

Öz eleştiri yaparak bu konuda tüm basketbol şubesinden özür dileriz.

Bu hafta Adana'da oynanan ve yine dış kuvvetler nedeni ile kaybettiğimiz Adanaspor basketbol maçını yakından takip ettik.

Köroğlu gazetesi spor müdürü Mustafa Özkan ve gazeteci  Burhan Yeşiltaş Adana'da takımımızı yakından takip ettik. Kaldığımız 2 gün boyunca bizlerin tek gördüğü şey Boluspor basketbol takımının değerli yöneticilerinin ve değerli hocası ve oyuncularının bu takımı 2 lige çıkarmak için ne kadar çok arzulu oldukları. Başta Fatih Yamaner ve ekibi bu işe o kadar çok inanmışlar ki o ruh hallerini ne biz buradan size yazabiliriz nede tarif edebiliriz. 81-70 kaybettiğimiz karşılaşmanın sonunda Boluspor kulübü başkan yardımcısı ve basketbol şube sorumlusu kısa bir değerlendirme yaparken inançlarının kaybetmediklerini vurguladığında belki de bazı kesimlere serzenişte bulunuyordu.

Yamaner sezon başından beri her açıklamasında kentin basketbol takımına destek vermesini özellikle taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunu vurgulaması bazı şeylerin habercisi gibiydi. Adanaspor maçı sonrası söyledi en son şey ' Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak' sözlerini söylerken samimiyeti ve bu yolda başarılı olunmak isteniyorsa taraftar desteğinin ne kadar çok önemli olduğunu 'Adanaspor bugün taraftarının sayesinde' kazandı sözleri ile mesajını tam vermişti.

Şimdi koskoca bir sezon binlerce insan her sene aynı umudu taşıyarak futbol takımın başından koştu.

Takım olmanın kulüp olmanın ruhunun sadece futbolla özleşmediği Basketbol takımımızın da bir parçası olduğunu unutmamamız gerekiyor ve Perşembe günü evimizde oynayacağımız Adanaspor maçında bir sezon boyunca emek veren yöneticisi, teknik heyeti ve oyuncusuna şimdiye kadar görülmemiş desteğin verilmesinin zamanı gelmedi mi ?

Burada taraftar derneklerine ve gruplarına iş çok düşüyor.

Bir 40 dakikada birlik olmalı ve şampiyonluk yolunda yılların yorgunluğunu taşıyan 17 Temmuz kapalı spor salonu Boluspor taraftarının nasıl olduğunun görmesinin zamanı gelmedi mi?

Taraftar gücünü 12 dev adamın artık arkasına almasının zamanı geldi.

Hayat sadece FUTBOL değil…..

Bu sezon üstün gayretlerinden dolayı ve Bolu'ya basketbolu sevdirdikleri için başta yönetim kuruluna , teknik heyetimize ve basketbol takımımıza sonsuz teşekkür eder, Adanaspor karşılaşmalarında başarılar dileriz.


1925 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.056588172912598