Futbol’un Evliya Çelebileri’nin Atom Keyfi

30 Kasım 2014

Hafta sonu Boluspor ligin iddialı ekiplerinden Kayserispor’u ağırlarken karşılaşmayı yakından takip eden futbol dünyasının tanınmış isimleri kentin atmosferine ortak oldu.

Boluspor sahasında Kayserispor ile 2-2 berabere kalırken karşılaşma sonrası Bolu’nun tanınmış mekanlarından Kebap 14’de bir araya geldiler. TRT Spor  PTT 1 Lig programı yorumcusu Devrim çetin, NTV Spor eski Fenerbahçe muhabiri ve Golden Goal Sports Menajerlik şirketi Aykut Yıldırım , Transfer Merkezin’den Ali Karakaş , Muhammet Yasin Elkol ve antrenör Cem Balkan her hafta bir PTT 1 Lig ekibinin karşılaşmasını takip ederken bu haftaki durakları bolu oldu. Futbol menajeri Aykut Yıldırım “ Boluspor’u yakından takip etmek için arkadaşlarla bir araya geldik. Bugün güzel bir karşılaşma oldu. Buraya gelmeden çevremizden Bolu’nun meşhur Atom’u var yemeden gelmeyin dediler. Çok merak ettik ve sağ olsun Erkan Adıyaman arkadaşımız bize bu zamana kadar tatmadığımız bir lezzet tattırdı. Kendisine teşekkür ederiz” dedi. 

Devrim Çetin “ Hatalara dikkat etmeli”

TRT Spor PTT 1. Lig program yorumcusu Devrim Çetin “ Boluspor son haftalarda kendi hatalarından dolayı puanlar kaybediyor. Bu hatalar olmasa ligin zirvesindeki takımlardan alacağı puanlar ilerleyen haftalarda işine çok yarayacak. Bugün güzel bir karşılaşma oldu. Bu takımın Emre gibi bir yıldızını da göz ardı etmemek lazım. Performansında oynayan Emre bu takımı her zaman sırtlar.” Dedi.    

Ali Karakaş “ Bolu spor kenti. Ama ! “

Transfermerkez.com sitesi yazarlarından ve editörlerinden Ali Karakaş ise kısa bir Boluspor değerlendirmesi yaparken şunları dile getirdi. Karakaş “ Bolu ilini yurdumuzda kabul edilmiş bir söz vardır. Tabi bu geçmişten gelen bir söz . “Boluspor futbolcu fabrikası” Son yıllara baktığımızda Boluspor alt yağıya önem veren kulüpler arasında yer alıyor. Geçen sene U15 takımın başarısı da ortada zaten. Geleceğin yıldızları bu takımdan çıkabilir. Emre Kılınç gibi bir yeteneği Türk futboluna kazandırdılar. Şuan Emre gelecek sezon için Süper Lig takımlarının gözdesi olacak gibi. Bizler bir çok ile giderek bazı yetenekleri bulup yazılarımız ile tanıtmaya çalışıyoruz. Boluspor camiasının alt yapıya daha fazla önem vermesi durumunda bir çok yıldızı kazandırıp kendi bünyesinde oynatacağını düşünüyorum. Bugün bir konu daha dikkatimi çekti. Belki bu passolig uygulamasından taraftar sayısı ülke genelinde düştü ama Bolu bir futbol kenti Bugün ben biraz daha fazla taraftar bekliyordum bu beni biraz şaşırttı. Boluspor’a camianın sahip çıkması lazım” dedi. 

Futbol’un Evliya Çelebileri’nin Atom Keyfi
Futbol’un Evliya Çelebileri’nin Atom Keyfi
Futbol’un Evliya Çelebileri’nin Atom Keyfi
Futbol’un Evliya Çelebileri’nin Atom Keyfi
Futbol’un Evliya Çelebileri’nin Atom Keyfi
Futbol’un Evliya Çelebileri’nin Atom Keyfi

2497 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.21675491333008