GALATASARAYLI SPORCULAR BELEDİYESPOR'DA

21 Eylül 2013

2. Lig B grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Galatasaray'ın ve Yıldız Milli Takımın genç oyuncularını kadrosuna dahil etti. Bolu Belediyespor Galatasaray ile yaptığı...

2. Lig B grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Galatasaray'ın ve Yıldız Milli Takımın genç oyuncularını kadrosuna dahil etti.

Bolu Belediyespor Galatasaray ile yaptığı anlaşma sonrasında genç oyuncularından Nursevil Aydınlar, Bihter Dumanoğlu, Ada Germen ve Yağmur Mislina Kılıç ile anlaşarak kadrosuna kattı.

Bolu Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısına Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Basri Gökdemir, Bolu Belediyespor Kulübü Şube Sorumlusu Gökhan Yaman, kulüp yöneticileri, antrenör ve transfer sporcular katıldı.

 'ÇITAYI OLDUKÇA YÜKSELTTİK'

Toplantıda Bolu Belediyespor Kulübü Şube Sorumlusu Gökhan Yaman tarafından transfer oyuncularla ilgili basına bilgiler verildi.

Bu sezon gerçekleştirilen yeni transferlerle hedefin Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nı birinci lige çıkarmak olduğunu vurgulayan Yaman konuşmasına şöyle devam etti;  'Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı olarak uzun görüşmelerden sonra Galatasaray Kulübü ile Bolu Belediyespor Kulübü arasında oyuncu sözleşmesi imzalayarak Galatasaray'dan dört tane sporcuyu kulübümüze transfer ettik. Bu transferlerle birlikte kulüp olarak çıtamızı oldukça yükseltmiş olduk. Bu yılki hedefimiz ilk dörde girmek. İlk dörtten sonrada guruplara, oradan da birinci lige çıkacağız' dedi.

Bu sezon 1. Lige çıkmayı hedefleyen Bolu Belediyespor Voleybol Takımı son transferlerle bombayı patlattı. Galatasaray'dan transfer edilen yıldız sporcular artık Bolu Belediyespor'un başarısı için ter dökecek.

'ÖNCELİĞİMİZ İYİ BİR ALT YAPI OLUŞTURMAK'

Bolu Belediyespor Voleybol Antrenörü Hasan Çelik'te   'Bolu'ya sadece A Takımı olarak değil de öncelikle bir alt yapı kazandırmak istiyoruz. Bu konuyla ilgili çalışmalara başladık. Gelecek haftadan itibaren ilköğretim okullarına gidip yetenekli çocukları tespit edeceğiz. Bizim seçeceğimiz oyuncularla da bir kompozisyon hazırlayacağız. A Takım olarak da kulübümüzde Galatasaray'dan transfer ettiğimiz dört tane pırıl pırıl yetenekli oyuncumuz var. Onlara çok güveniyoruz. Onlar içinde burası büyük bir şans. İnşallah yatırımlarımızın karşılığını alırız. Sezon başında koyduğumuz hedeflere ulaşmak için elimizden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışacağız' dedi.

'BOLU BELEDİYESPOR, GALATASARAY'IN PİLOT TAKIMI'

Bolu Belediyespor ve Galatasaray Kulübü arasında ki iletişimi kuran Galatasaray Erkek Takımı Sorumlusu İsmet Kır'da, 'Bolu Belediyespor'un Galatasaray'ın pilot takımı olmasını arzu ediyoruz. Galatasaray'da yetişen sporcuları buraya gönderip Bolu Belediyespor'un başarısına katkıda bulunmak istiyoruz. Bizim bu düşüncemizi Galatasaray Kulübü de uygun gördü. İnşallah Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı bundan sonra daha iyi neticeler alacaktır' diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise transfer oyuncular Bolu Belediyespor ile sözleşme imzalayarak basına poz verdiler.

 

1922 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.07260799407959