Galibiyete İnanmışlardı

26 Mart 2011

Ordu'da zorlu bir 90 dakikaya çıkaran Boluspor 'lu oyuncular galibiyete o kadar inanmışlardı ki maç öncesi adeta bir birlerine kenetlenmişlerdi....

Ordu'da zorlu bir 90 dakikaya çıkaran Boluspor 'lu oyuncular galibiyete o kadar inanmışlardı ki maç öncesi adeta bir birlerine kenetlenmişlerdi.

 

Sahadan üç puan almak için bir birlerine sarılarak başlama vuruşu yapılmadan söz veren kırmızı beyazlı oyuncularımız  objektiflerimize böyle yansırken adeta kenetlenmişlerdi zorlu karşılaşmada Boluspor  yenilmeden bir puan alarak yoluna devam ediyorlar

 

 

Cemil Korkuttu

 

Defansın bel kemiği olan Cemil Orduspor karşılaşmasında adeta yürekleri ağıza getirdi.

45 dakika boyunca adeta sahada basmadık yer bırakmayıp mücadele eden tecrübeli oyuncu devrenin sonlarına doğru sakatlanarak son dakikaları sakat sakat oynadı. İkinci yarıya sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemeyen Cemil Vatansever'in eski sakatlığı nüksedince oyundan çıkmak zorunda kalınca yerini Gencer'e bıraktı. Boluspor sağlık ekibinin hemen müdahalesinden sonra ağrıları azalan Cemil de korkulacak bir durumun olmadığı anlaşılınca bozulan moraller birden düzeldi. Tecrübeli oyuncu maç sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi. 'Arka adalemde bir gerilme meydana geldi. Onun için riske atmadık ve ikinci yarı oynamadım. Yerime giren arkadaşımda en iyi şekilde formasının hakkını verdi. Önümüzdeki hafta sahada olacağım' dedi.  

 

 

Yaser'in sakatlığı nüksetti

  

Kırmızı beyazlı ekibin golcü oyuncusu Yaser Yıldız'ın sakatlığı tekrar nüksetti.

Tavşanlı maçı öncesi antrenmanda düşerek sol kolunda kırık oluşan Yaser Yıldız formasından 3 hafta uzak kalarak oynamamıştı. Tavşanlı, Samsun, Diyarbakır maçlarında forma giymemişti. Karşıyaka maçıyla sahalara dönen Yaser Karşıyaka maçında son bölümlerinde formasına kavuşup sırasıyla Denizlispor ,Erciyesspor ve Orduspor maçlarına forma giymişti. Orduspor ile oynanan karşılaşmanın son bölümlerinde ise yerde kalıp aynı kolundan sakatlanan Yaser Yıldız oyundan çıkmak zorunda kaldı. Kırık olan koluna hemen kalın bir buz tabakası sarılarak tedavisine başlanan Yaser için son kontrol çekilecek filimler den sonra belli olacak.

 

 

Peev'de hayal kırıklığı

 

Devre arasında büyük umutlarla kadroya katılıp Makedonya'dan alınan Oliver Peev Orduspor maçında da hayal kırıklığı yaşattı. Teknik direktör Levent Eriş'in iki haftadır görev verdiği Makedon oyuncu Oliver Peev oynadığı oyun hayretlik içersinde izlenirken oyunda kaldığı süre içinde takımımıza katkı sağlayamadı.

 

Alp Orta saha oynadı

Genç oyuncu Alp Ergin Orduspor karşılaşmasında bu defa orta sahada görev yaptı. Daha öncelerde sağ bek de görmeye alıştığımız Alp oyunda kaldığı sürece başarılı bir futbol ortaya koyarken Orduspor ataklarında da  yaptığı kritik müdahalelerde rakibinin oyununu bozarken 90 dakika sonunda taraftarlarından alkış aldı.

 

Not: Bolusporluyuz.com olarak Ordu deplasmanından dönmek üzereyiz. Karşılaşmaya ait bir çok konu ve içerik Pazar günü sitemizde....

 

Bolusporluyuz.com

 

 

 

2675 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.3513240814209