Geleceğin Boluspor’u İçin Kollar Sıvandı

4 Temmuz 2016

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, olağan kongre sonrasında göreve geldiği 40 günün değerlendirmesini Bolu Gazeteciler Cemiyeti Bayram Gazetesi’ne yaptı. Çarıkçı, “Herşey çok güzel olacak. Teknik Direktörümüz Fuat Çapa’la birlikte Boluspor’un geleceğini planlıyoruz” dedi.

Boluspor’un kurumsal yapısından, transferlere, tesislerden, reklam çalışmalarına kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, 40 günün değerlendirmesini ve gelecek planlarını anlattı.  

“İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ”
“Şu ana kadar 4 futbolcu ile anlaşma yaptık. 7 futbolcu daha almamız gerekecek. Gelecek haftadan itibaren 2 ya da 3 transferimiz gerçekleşebilir. Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Takımımız 9 Temmuz Cumartesi günü top başı yapacak. Teknik direktörümüz Fuat Çapa'nın vermiş olduğu 15-16 kişilik bir kadromuz var. Geçtiğimiz sezondan kalan yaklaşık 5 futbolcumuz buluyor. Transferlerimiz ile birlikte bu sayı 15-16 kişi olacak. 23 kişilik bir kadro oluşturmak istiyoruz. Geriye kalan sayıyı ise alt yapıdan gelecek olan oyuncularımız ile tamamlayacağız. Bu konuda teknik direktörümüz Fuat Çapa hem Cüneyt Karakuş ile hem de Çetiner Erdoğan ile görüşme gerçekleştirdi. Hazırlık kampına dahil olacak oyuncuları belirleyecekler”

ÖZGÜR İLERİ BOLUSPOR‘DA
“Gençlerbirliği'nin eski oyuncusu. Süper Lig tecrübesi olan bir oyuncu olan ve geçtiğimiz sezon Özgür İleri ile prensip anlaşmasına vardık. Kendisi artık Boluspor'da formayı terletecek.”

"TRANSFERLER DEVAM EDECEK"
“Şu anda mevcut takımımızda forvet ve ileri uçta görev alacak oyuncularımızın transferlerini bitirdik sayılır. Stoper mevkiinde eksiklerimiz var. Görüşmelerimiz devam ediyor. Yine yerli ve yabancı stoperler ile görüşüyoruz. Kemik kadromuzu oluşturmak istiyoruz. Gençlerimize şans vereceğiz. Yine teknik direktörümüz Fuat Çapa ile transferler ile yaptığımız görüşmelerde sağ bek, orta saha ve olabilirse kaleci transfer etme kararı aldık. Genç kalecilerimize bakacağız. Transfer gerekirse bununla ilgili teknik heyetimiz ile görüşeceğiz.”

“BOLUSPOR MARKASINA GÜVENDİ”
“Fuat Çapa ile biz 2011 yılında Belçika'da görüşmüştük. Emin Semercioğlu Bey zamanından sonra görüşmelerimiz oldu. Fakat o dönem Boluspor'un sıkıntıları vardı transfer gerçekleşmedi. Hocamız beni tanıyor aynı şekilde bende kendisini tanıyorum.  Teknik direktörümüz Fuat Çapa'nın buraya gelme sebebi maddiyat değil. Türkiye'de 3 yıllık plan yapmak çok zor. Fuat Çapa bize güvendi. Biz hocamıza güvendik.  Şehre güvendi. Boluspor markasına güvendi ve bu transfer gerçekleşti. Hocamız ile her şeyden öte karşılıklı iyi niyetimiz var.”

“BİZİM PLANIMIZ 3 YILLIK, AMA FUTBOL BU”
“Boluspor'a bugüne kadar yapılmış en fazla ses getiren transferlerden sonra şehirde havanın ve beklentinin geçtiğimiz senelere oranla yükseldiği görüyoruz. Bizim planımız 2-3 yıllık. Evet örnek vermek gerekirse, Dos Santos transferi şu anda beklentilerin üzerinde bir transfer oldu. Santos sahada bir ağabey olacak. Takımda bir ağabey olacak. Biz çok büyük paralar harcayarak transfer yapmıyoruz. Biz bu sene şampiyon olacağız demiyoruz. Ama futbolda her şey olabiliyor.”   

BAZI YABANCI OYUNCULARA DAVET GİTMEDİ
“Ligde verilen yabancı kontenjanımızı kullanacağız. Şu anda sözleşmesi devam eden 2 yabancı oyuncumuz var. Dos Santos ile bu sayı 3 oldu. Görüştüğümüz yabancı oyuncular da var. Hazırlık kampı için yabancı oyuncularımızdan bazılarına davet göndermedik.”

"EMRE KALABİLİR DE GİDEBİLİR DE”
“Emre Kılınç ile görüşme gerçekleştirdik. Benim sistemimde bekar futbolculara ev tutulmaz. Emre Kılınç'ı bu konuda uyardık. Sözleşmesi bu sezon bitiyor. Uzatma noktasında görüşme gerçekleştirdik. Kendisine ödenen yüksek fiyatlar var. Bunlarda da indirim yapmasını ifade ettik. Bu görüşme gayet olumlu geçti. Kendisine gelen teklifler noktasında, her teklife açık olduğumuzu söyledik. Kendisine yardımcı olacağımızı da ifade ettik. Geçtiğimiz sene kendisine teklifler gelmiş.  Daha ciddi düşünülmesini isterdim. Bu sene teklif var. Emre Kılınç kalabilir de gidebilir de kalabilir de.”

 “ANTRENMAN SAHASI İÇİN PROJE HAZIR”
“Boluspor'un mevcut antrenman sahalarının artık yetersiz kalıyor. Bu konuda proje hazırlayarak çalışmalar ile ilgili Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz‘la görüştük. Kendisi böyle bir projeye tam destek verdi. Özellikle teknik direktörümüz Fuat Çapa bu 3 yıllık proje için yeni antrenman sahası konusunda çok baskı yaptı. Bizde projemizi hazırladık ve çalışmalara başladık. 15 gün içerisinde projeyi bitirerek Belediye'ye teslim edeceğiz. 3-4 ay içerisinde antrenman sahamız ve peyzaj çalışmamız bitmiş olacak.”

"ESNAFIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"
“Herkesin bildiği kulübümüzde temlik gibi bir sıkıntı var. Mali durumda çalışma yapmamız gerekiyor. Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımız bu konuda destek veriyor. Bugüne kadar 20 veya 25 gün içerisinde 125'e yakın kapıya gittik. Yanımda yönetim kurulundan arkadaşlarım Seçkin Kavarna, Murat Şen, Ahmet Ardıhan ile birlikte kapı kapı dolaşıyoruz.  Bütün ziyaretlerde bizzat bende katılıyorum. Bize destek olan herkesle bir yemekte buluşmayı planlayarak kendilerine bizlere desteklerinden ötürü hediye vermeyi planlıyoruz. Şunu da belirtmeden asla geçemem. Boluspor'un geçmişten bugüne kadar en büyük destekçisi esnafımızdır. Yine orta ölçekli esnaflarımız Boluspor'a sahip çıkmaya devam ediyor. Hedefimiz 400 kapıya uğramak.”

KOMBİNE FİYATLARI
“Mali yapımız doğrultusunda iyi bir takım kurmak istiyoruz. Transferlerimiz bittikten sonra kombineler ile ilgili bir çalışma yaparak açıklayacağız.” 

"AÇILIŞI BEŞİKTAŞ’LA YAPMAK İSTİYORUZ"
“Sezon açılışımızı Beşiktaş Kulübü ile bir maç yaparak açmak istiyoruz. Bu konuda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş ile görüştük. Başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş Bolu'yu çok sevdiklerini dile getirerek bizlerin bu isteklerini olumlu karşıladılar. İnşallah bunu gerçekleştirmek istiyoruz”

2466 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Suko Sancak
    5 Temmuz 2016 • 23:15
    cok merak ediyorum başkan iki senede u21 takımınızı birkere şampiyon birkerede ikinci yapan gencleri gönderiyorsunuz östelik hic görmeden yada hocanın görmesini saglamadan söylermisin hangi genclere şans vereceyiz diyorsunuz yazık cok yazık

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06383204460144