GELİŞİM LİGLERİNDE BU HAFTA

26 Ağustos 2019

Spor Toto Gelişim U17 liginde Boluspor sahasında Adana Demirspor’u konuk ederken U19 takımı ise Sivasspor ile karşılaştı. Sıcak bir havada...

Spor Toto Gelişim U17 liginde Boluspor sahasında Adana Demirspor’u konuk ederken U19 takımı ise Sivasspor ile karşılaştı. Sıcak bir havada oynanan karşılaşmalarda maça ilgi bir hayli fazla olurken U17 takımı karşılaşmasını 1-0 kazanırken U19 takımı ise 1-1 berabere kaldı.

17’LER TEK GOLLE KAZANDI

Hafta Sonu alt yapıda gelişim karşılaşmaları oynandı. Boluspor U17 takımı, sahasında Adana Demirspor’u konuk etti. Karşılaşmaya kırmızı beyazlılar hızlı başladı. Arka arkaya rakip kalede pozisyonlar üreten beklediği Boluspor U17 takımı gole de 7.dakikada kavuştu. Kerim Turan şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra net pozisyonlar bulan kırmızı beyazlılar sayısız ataktan sonuç alamadı. Karşılaşmanın başında bulduğu tek gol ile rakibini 1-0 mağlup eden Boluspor U17 takımı, Adana Demirspor U17 takımını mağlup etmeyi başararak haftayı galibiyetle kapattı.

U19’LAR BERABERE

Boluspor U19 takımı ise sahasında Sivasspor ile karşılaştı. Karşılaşma kıyasıya mücadeleye sahne olurken kırmızı beyazlılarda Hakan Arat şık bir gol ile 41.dakikada takımını öne geçirirken soyunma odasına da Boluspor U19 takımı 1-0 önde gitti. İkinci yarıya misafir takım Sivaspor hızlı başlarken 49.dakikada Çağrı ile skoru 1-1’e getirdi. Beraberlikle birlikte iki takımda girdikleri pozisyonlardan sonuç alamazken puanları 90 dakika sonunda paylaşmak zorunda kaldılar.

ŞABAPLI’DAN 2 TAKIMA DESTEK

İki karşılaşmayı da Boluspor alt yapı yöneticilerinden Yavuz Selim Şabablı’da izledi. Hem oyuncular ile yakından ilgilenen alt yapı yöneticisi Şabablı maça dışarıdan gelen ailelerle de yakından ilgilenip sorunlarını dinledi. Başarılı yönetici, U17 takımının 3 puanı ile birlikte U19 takımının da kazandığı 1 puan sonrası gösterdikleri mücadele için tebrik etti.

 

GELİŞİM LİGLERİNDE BU HAFTA
GELİŞİM LİGLERİNDE BU HAFTA
GELİŞİM LİGLERİNDE BU HAFTA
GELİŞİM LİGLERİNDE BU HAFTA
GELİŞİM LİGLERİNDE BU HAFTA
GELİŞİM LİGLERİNDE BU HAFTA
GELİŞİM LİGLERİNDE BU HAFTA
GELİŞİM LİGLERİNDE BU HAFTA

1186 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.051674842834473