GEMEN YUVADA KALDI

3 Temmuz 2013

İMZALAR BASKETBOL’DA DEVAM EDİYOR   Boluspor’da başkanlığa Mehmet İnceayan’ın seçilmesinden sonra kırmızı beyazlılarda hareketlilik devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, Boluspor basketbol takımı baş antrenörü Atalay Gemen ile...

İMZALAR BASKETBOL’DA DEVAM EDİYOR

 

Boluspor’da başkanlığa Mehmet İnceayan’ın seçilmesinden sonra kırmızı beyazlılarda hareketlilik devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, Boluspor basketbol takımı baş antrenörü Atalay Gemen ile tekrar anlaştı. Gemen, geçtiğimiz sezon kırmızı beyazlı takımı final gurubuna kadar taşımayı başarmış ancak şanssız bir şekilde 2’inci lig’in kapısından dönülmüştü. Yeni seçilen kırmızı beyazlı yönetim, bu sezonda takımı Atalay Gemen ve ekibine emanet etti.

 

“BASKETBOL SPORU SON İKİ YILDIR İZLENEN BİR SPOR HALİNE GELDİ”

İmza töreninde hazır bulunan Boluspor kulübü başkanı Mehmet İnceayan şunları dile getirdi: “ Basketbol sporu son iki yıldır izlenen bir spor haline geldi. Bunda da basketbol’a çok emek veren eski şube başkanımız Fatih Yamaner’in büyük gayretleri olmuştur. Değerli hocamız geçen sene Bolu’da çalıştı. Bolu’yu yakından biliyor. Geçen sene çok başarılı bir sezon geçirdiler ama şanssızlık neticesinde ligi arzu ettikleri yerde bitiremediler.  İnşallah bu sene eskisi gibi daha başarılı olmak için birlikte mücadele vereceğiz. Ben hocama hayırlı olsun diyorum.”

 

“BU ATEŞ HER YERİ SARDI”

Kırmızı beyazlı takım ile tekrar anlaşan baş antrenör Atalay Gemen ise, çok mutlu olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi: “ Geçen sene ben burada çok mutlu bir sezon yaşadım. Tüm Bolulular hepiniz destek oldunuz. En başta kulübümüz, basınımız ve 12’inci adam yani taraftarlarımız çok destek oldular. Sonunu layıkıyla bitiremedik. Boluspor armasını çok iyi temsil etmeye çalıştık. Bu işin sonunda şampiyon olamadık ne yazık ki. Bu şansı tekrar bulduğum için, öncelikle bu görevi tekrardan beni layık gördükleri için Boluspor camiasına teşekkür ediyorum. İnşallah bu armayı geçen sene olduğu gibi daha da yukarıya doğru layık olduğu yere doğru temsil etmeye çalışacağız. Bolu’daki ateş geçen senealevlenmişti. Şimdi bu ateş her yeri sardı. Bu ateşi inşallah ikinci lig’e doğru taşımaya çalışacağız.”

 

 

1666 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.044183015823364