GENÇ GOLCÜ ÜÇ YILLIK İMZA ATTI

23 Temmuz 2018

Boluspor U21 takımı santraforu Kutay Aydın 2.ligin yeni takımlarından B.B Bodrumspor ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Boluspor ile sözleşmesi sona eren...

Boluspor U21 takımı santraforu Kutay Aydın 2.ligin yeni takımlarından B.B Bodrumspor ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Boluspor ile sözleşmesi sona eren genç santrafor Kutay Aydın B.B. Bodrumspor ile futbol macerasına devam edecek. Kırmızı Beyazlı forma ile çeşitli kategorilerde forma giydikten sonra profesyonel sözleşme imzalayan Kutay Aydın iki yıl boyunca A takım ile kupa maçlarına çıkarak Boluspor formasını giymişti.

U15 takımı ile Türkiye şampiyonasında Şampiyon olan Boluspor’da dikkatleri üzerine çeken Kutay Aydın U16 Türkiye şampiyonasında ikinci olan takımda sivrilerek Milli takıma gitmişti. Boluspor forması ile toplamda 63 gol atan genç oyuncu futbol yaşamını transfer sezonuna flaş isimlerle giren B.B Bodrumspor’da devam edecek. Mayıs ayında sözleşmesi biten Kutay Aydın, 2. lige yeni çıkan Bodrumspor’un teklifine evet diyerek 3 yıllık anlaşma yaptı.

“Bodrumsporumuz genç oyuncu Kutay Aydın ile anlaşmaya vardı”

Bodrumspor kulübü yaptığı açıklamada transferle ilgili şunları dile getirdi: “Teknik ekibin istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Bodrumsporumuz genç oyuncu Kutay Aydın ile anlaşmaya vardı. Boluspor altyapısında yetişen ve profesyonel olan 1999 doğumlu genç oyuncu geçtiğimiz sezon A takım kadrosunda yer alarak Ziraat Türkiye Kupası maçlarında forma giyerek gösterdiği performans ile dikkat çekti. Uzun boyu, hava hâkimiyeti ve gol vuruşlarındaki yeteneği ile göze çarpan oyuncu U 17 milli takımımıza da çağrılarak 3 kez forma şansı buldu”

“Boluspor’a veda ederek yeni takımım Bodrumspor’la 3 yıllık sözleşme imzalamış bulunuyorum”

Genç futbolcu  Kutay Aydın ise sosyal medya hesabından şunları söyledi: “9 yaşından beri her kademesinde mücadele ettiğim, milli takıma kadar yükselmekteki sebebim ve oynadığım liglerde gol atarken de parçası olmaktan gurur duyduğum Boluspor’a veda ederek yeni takımım Bodrumspor’la 3 yıllık sözleşme imzalamış bulunuyorum. Başta üzerimde emeği olan babam, annem ve ağabeylerim olmak üzere, Başkanım, takım arkadaşlarım ve yakın çevreme bana verdikleri destekten dolayı teşekkürü borç bilirim.”

GENÇ GOLCÜ ÜÇ YILLIK İMZA ATTI
GENÇ GOLCÜ ÜÇ YILLIK İMZA ATTI
GENÇ GOLCÜ ÜÇ YILLIK İMZA ATTI

3585 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.55070495605469